Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3683 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kaista vaizdo plokšte žodžiu temp būna 80-90 laipsnių atsidariau dėžę ir matau jog sukas kažkiek vaizdo plokštes vintiletorius ,bet nepakankamai kaip padaryt jog aušintuvas auto reguliuotu savo greiti . Nes dabar tik rankiniu būdu galima reguliuot  per kažkokia programa ,bet jei išjungsi kompa ir vėl ijungsi ir vėl reikės per naujo reguliuot tai ten užsiknisimas tai man reikia jūsų patarimo kaip galima padaryt jog auto aušintos pagal temperatūra ? Galiečiau padaryt pačios vaizdo plokštes nuotrauka atsidares dėžę jei tik reiks jums :) vaizdo plokštė : 

http://prntscr.com/6vlj5l

Ammm pabandyk išvalyti, gal dulkių yra prisikaupė. O vaizdo plokštė kaista tada kai Tu žaidi ? Nes tokiu atvėju reiktu susimažinti žaidimo rezoliucija, o dėl vintiletorių, tai paieškok youtubėje, esu atradės nvidios papildomą programą su kuria reguliavau sukimosi greiti, bet nelabai man padėjo :)

Išvalyta viskas ,man jau buvo kompas beveik perkepes nuvežiau meistram pasake jog vos neperkepe ir fsio ir nk nepadare dėl tos temperatūros,kaista kaip naršau ,kad ir internete.

Išvalyta viskas ,man jau buvo kompas beveik perkepes nuvežiau meistram pasake jog vos neperkepe ir fsio ir nk nepadare dėl tos temperatūros,kaista kaip naršau ,kad ir internete.

Nežinau ar tai padėda ar ne, bet spėju tavo kompiutėris nėra iš naujausiu, tai gal pabandyk nusipirkti pastos ( specialios ) ir patepk, tik nežinau ar padės vieniem padėda, kitiems nepadėda. Na, o kitas dalykas, manau jau laikas pirkti naują vaizdo plokšte arba nešti pas tikrai patikimą žmogų, kuris tau gerai sutvarkys. 

Nežinau ar tai padėda ar ne, bet spėju tavo kompiutėris nėra iš naujausiu, tai gal pabandyk nusipirkti pastos ( specialios ) ir patepk, tik nežinau ar padės vieniem padėda, kitiems nepadėda. Na, o kitas dalykas, manau jau laikas pirkti naują vaizdo plokšte arba nešti pas tikrai patikimą žmogų, kuris tau gerai sutvarkys. 

Kompiuteriui 2-3 metai o termopasta pakeista irgi neseniai ir kur ja tept ? pasta tai procesoriui kiek žinau tepama ,o kur ten vaizdo plokštei patepsi ?

psu bandyk keist gal, ATI Catalyst isirasyk ten nustayt galima fan greiti.

ačiū dabar bandysiu

omg pridirbau atsisiunčiau tavo ta programa ir *Myliu SuperGames.lt* pažiek kas gavos :D kokios grafikos pasidare  ir išmete ant ekrano užrašą pažiek kaip išsitampe viskas puse nukando programų http://prntscr.com/6vm026

Kompiuteriui 2-3 metai o termopasta pakeista irgi neseniai ir kur ja tept ? pasta tai procesoriui kiek žinau tepama ,o kur ten vaizdo plokštei patepsi ?

ačiū dabar bandysiu

omg pridirbau atsisiunčiau tavo ta programa ir *Myliu SuperGames.lt* pažiek kas gavos :D kokios grafikos pasidare  ir išmete ant ekrano užrašą pažiek kaip išsitampe viskas puse nukando programų http://prntscr.com/6vm026

susitaisiau

ačiū dabar bandysiu

susitaisiau

žiekit man nėra ati catalyst tik amd yra dafuq ?

(redaguota)

ačiū dabar bandysiu

Ne ne kiek žinau vaizdo plokštės neina tepti, bet ką aš norėjau pasakyti, gal tavo problema nėra pačioje vaizdo plokštėje, nes daleiskim man irgi labai kaito plokštė, žaidžiant naujesnius žaidimus ant geresnės rez. išsijungė žaidimas ir visas kompiuteris, o plokštė būdavo labai karšta, tai aš išardžiau visą kompiuterį ir pravaliau jį, tad mano problemos šaltinis buvo maitinimas. Net nežinau kas tau galėtu būti, bet kad šiaip kaistu vaizdo plokštė yra nesamonė...

Redaguota , nario ДедеКобра

Ne ne kiek žinau vaizdo plokštės neina tepti, bet ką aš norėjau pasakyti, gal tavo problema nėra pačioje vaizdo plokštėje, nes daleiskim man irgi labai kaito plokštė, žaidžiant naujesnius žaidimus ant geresnės rez. išsijungė žaidimas ir visas kompiuteris, o plokštė būdavo labai karšta, tai aš išardžiau visą kompiuterį ir pravaliau jį, tad mano problemos šaltinis buvo maitinimas. Net nežinau kas tau galėtu būti, bet kad šiaip kaistu vaizdo plokštė yra nesamonė...

Ty, bet nebereikia help atsisiunčiau speedfan programa padidinau apsukas ir viskas ok :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3683 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...