Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3666 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

70232536ee5958cddad14eab3b689fab866.jpg

Kas yra FACEIT?

FACEIT tai yra platforma kurioje zaidejai turi sansa dalyvauti skirtingose turnyruose/matchuose. Taip pat galima zaisti solo matchus tiesiog prisijungdami prie FACEIT "matchmaking" sistemos. Yra galimybe dalyvauti skirtongose varzybose arba unranked varzybuose. Pavidziui; Menesiniuose, Savaitiniuose ar Kasdieniniuose. Kiekvienas turnyras bei varzybos duos zaidejams sansa laimet prizu. Tai gali but FACEIT taskai, arba kiti prizai kaip; Skinai ir t.t

Norint gauti taskus turi buti premium vartotojas. 

FACEIT yra tiesiog kaip competitive modo kopija. Per FACEIT galima daryti savo lobby ir zaist su draugais!

Gavai ban ant competitive? Nezinai kur zaisti? Uzsiregistruok FaceIT ir zaisk sau ivalias.

PASTABA: Kaip ir competitive, faceit turi savo cooldown sistema, jaigu neprisijungi ir iseini is zaidimo pries pasibaigima gauni ban tam tikram laikui. 

Jaigu jums negaila registruokities per mano refferal linka, taip as gausiu 100 faceit tasku. P.S esu Premium narys. Refferial link: http://play.faceit.com/?referral=375b69e4-da98-4bd9-8095-8a30a6291270

Link be refferal: FACEIT.COM

Redaguota , nario 4NEX.LT - Mantas / Š.

Hello, U WOT M8?

Man tai ten nieko ypatingo, dažniausiai tave pradeda dosint kitos komandos, ir šiaip lagina serveriai.. :/ tai užpisa ten.

Na tikrai nezinau as, man dar nebuvo su ddosinimais tikrai nieko, o del serveriu tai irgi, as kaip is UK man visi isskyrus Vokiskus serverius, be jokio lago buna. Na tikrai nezinau.. :|

Hello, U WOT M8?

(redaguota)

Na nezinau, sakykime as zaisiu daily. Pirma viena per ta diena yra 2k tasku. Jaigu sugebu paimt pirma vieta, gaunu 2k tasku, per savaite gali apie 14k tasku pasidaryt jai kas diena busi pirmas. Dvi savaites jau turi knf skina.. Bet cia tik premium zaidejams.. Na nezinau, daug kas lose FACEIT del to kad competitive banas, o publice kapotis irgi...

Redaguota , nario 4NEX.LT - Mantas / Š.

Hello, U WOT M8?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3666 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...