Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4101 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Oho jau mane pradedi pamiršti kad irgi dėjausi? gal pradėti visiem rodyti kiek jūs isiuntėt o kiek aš? + kieno acc? kodėl jei jūs abudu pirkot ne ant savo acc tada?

OHO tu net 54 euro centu prasiuntei sveikinu. :)

Hm, gaila bet 0,87 ct /

3 litus , paskui dar reikėjo viena siusti buvo 29 centai ar kiek , ir kiek ir ten buvo sąskaitoje pas tave per VPSNET apie 2-3 EURUS.

(redaguota)

paaiškinsiu va šitaip sakei kad pas tavę yra 40-90ct tiksliai nepamenu ir sakiai kad mažai trūksta ant VPS todėl ir sutikom sumokėjom o tu visa laiką sakai man kad kai prašau kad atsiūstum VPSNET duomenis sakai sutvarkysiu ir atsiūsiu ir taip visą diena ta patį sakei ;)

Taip turėjau 90 euro centų, o dėl to kad sutikot ir pns būtų gerai nuotraukų, nes čia gaunasi beviltiškas pokalbis ir siulau eiti į skype nes čia ką zn taip chatint kaip skypėj :D

Hm, gaila bet 0,87 ct /

3 litus , paskui dar reikėjo viena siusti buvo 29 centai ar kiek , ir kiek ir ten buvo sąskaitoje pas tave per VPSNET apie 2-3 EURUS.

tuoj įrodymus numeriu, norėtum kad matytusi tavo telefono numeris ar ne?

65b92313a1c1538f3f543c1566157bff653.png

Redaguota , nario Giedrius123
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4101 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...