Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4126 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kaip manote, ar verta kurti gerą CS:GO projektą ? Ką reiktu žinoti, prieš norint kurti CS:GO projektą ? Kiek kainuotu VPS (išlaikant pilna žaidėjų skaičių) ? Kokių reiktų kalbų mokintis, norint tvarkyti CS:GO serverius ? Yra kokių puslapių apie CS:GO serverio pamokas ? Ar nebūtu kokia bauda, jeigu serveris būtu tik STEAM ? Nereikės su STEAM kalbėtis apie serverio paleidimą ? (tie klausimai todėl, kad neturiu to STEAM ). Laukiu patarimu/ pamokslų.

Jeigu jau bus, kad užsiimsiu tai, tai bus kuriamas ne šūdo serveris, o tikrai geras bei gan rimtas, bus išpirktos reklamos, VPS (galingas), automatizuota SMS sistema, CS:GO serveris, puslapis(planuoju pradžiai HTML, pato unikalu, aišku jeigu išeis), domenas ir pan. Ir būsiu tik aš - tiek su puslapiu užsiimsiu, tiek su pačiais serveriais, abiejų sistemomis (paslaugų, apsaugų ir kt.).

P.S hate'riams noriu pasakyti tik tai, kad geriau nerašytu ir negaištu mano brangų laiką, jie nei pageidaujami mano pranešime, nei pačiame forume. Dėkui už protingumą.

Redaguota , nario Airidas28

6rSXNWf.png

(redaguota)

CS-HLDS.LT irgi rimtas, bet nepiešė ir ką? Naudoja platintą ir sėkmingai gyvuoja!

zero.png

Gražūs dizainai, bet manau jeigu žusiimsiu, tai dizainą pats nusipiesčiau, tuo labiau pats sukoduočiau, nereikia reklamintis ne savo darytus HTML dizainus, nors ir tikrai neblogi, aišku norėtusi unikalumo (bet visgi tai ne tavo, o imti iš .ru puslapių, o tik išvertęs esi).

Hypocrite, na tūkstančių ar milijonų neinvestuočiau, bet jeigu dirbčiau su programavimu ir iš to uždirbčiau, teikdamas paslaugas, tai tada investuočiau. O kodėl nespėčiau vienas tai padaryti ? Per sunku ? Per daug laiko ? Norėčiau gauti argumentu.

Va čia viskas parašyta, kad CS-HLDS.LT yra geriausias!

Prie to pačio, prašau nereklamuoti savo projekto mano pranešime. Man tavo projektas nerūpi ir nerimtas, jeigu iskas platinta ir ėmei viską. O dėl tavo žodžių, kad 

CS-hlds.lt - projektas buvo sukurtas ne taip jau seniai, tačiau jau įgijo savo žaidėjų pripažinimą.

Su kiekviena diena įdedame visas pastangas, kad padaryti jį geresniu

Mūsų išskirtinis bruožas yra tai, kad stengiames atsižvelgti į daugelio mūsų žaidėjų nuomonę ir pageidavimus.

Mes orientuojamės į savo patirtį ir įgūdžius, kad sukurti geriausius Counter-Strike 1.6 serverius

nieko nereiškia, čia kiekvienas šmikis gali prisirašyti tai.

6rSXNWf.png

Niekas nesako, kad čia mano dizainai. Mūsų skurdiems projektams trūksta dizainų. O aš jų parūpinu. CS-HLDS naudoja ir dabar labai gražus projektas yra!

Kurk atskirą pranešimą, neteršęs šitos, freeposteri. Reklamuodamas bandai įrodyti, nors jis nė centų nevertas, eik rūpintis nereklamavęs..

Grįžtam į tema.

Ar apsimoka kurti CS:GO projektą ?

Kaip manote, ar verta kurti gerą CS:GO projektą ? Ką reiktu žinoti, prieš norint kurti CS:GO projektą ? Kiek kainuotu VPS (išlaikant pilna žaidėjų skaičių) ? Kokių reiktų kalbų mokintis, norint tvarkyti CS:GO serverius ? Yra kokių puslapių apie CS:GO serverio pamokas ? Ar nebūtu kokia bauda, jeigu serveris būtu tik STEAM ? Nereikės su STEAM kalbėtis apie serverio paleidimą ? (tie klausimai todėl, kad neturiu to STEAM ). Laukiu patarimu/ pamokslų.

Jeigu jau bus, kad užsiimsiu tai, tai bus kuriamas ne šūdo serveris, o tikrai geras bei gan rimtas, bus išpirktos reklamos, VPS (galingas), automatizuota SMS sistema, CS:GO serveris, puslapis(planuoju pradžiai HTML, pato unikalu, aišku jeigu išeis), domenas ir pan. Ir būsiu tik aš - tiek su puslapiu užsiimsiu, tiek su pačiais serveriais, abiejų sistemomis (paslaugų, apsaugų ir kt.).

P.S hate'riams noriu pasakyti tik tai, kad geriau nerašytu ir negaištu mano brangų laiką, jie nei pageidaujami mano pranešime, nei pačiame forume. Dėkui už protingumą.

6rSXNWf.png

Rašo visi, bet klausimo nei vieno taip ir neatsako.. Dėl vps galingumo tiksliai nesuinosi nes priklauso kiek tick'u, koks modas ir dar nemažai faktorių. Baudų jokių nėra ir hostint gali nereik nieko ten derint pajungi ir tiek.Scriptinimui naudoja pawn kalbą. Vienam yra daryt gerai, pasidarytum viską kaip pata nori, bet anksčiau ar vėliau užsiknisi vienas daryt.

(redaguota)

Kalbant į temą - nekurk. Nes matosi, kad tu tik pradinukas esi šiuose reikaluose. Užuot tyliai daręs pažangą, klausinėji to, ko tikrai neišmoksi kaip skriptingas ir pluginų tikrai nekursi, net nepasiredaguosi. Tad slėpkis ir nejuokink kūrėjau. Tų serverių gerų ir profesionalių jau yra lietuviškų.

Tu rūpinkis savu projektu, o ne kitais. Tu pamatytum mane realiai, tai iš mūsų tu ir tebūtum pradinukas pritrėdęs britvom. Galvoji, kad neišmoksčiau skriptingo ir plugino kūrimo ? Nejuokink, juokdarys. :D Pats matau, kokį projektą iškabliavęs - net su visomis "unikaliomis" iš interneto imtus dalykus, kaip dizainas, banai ir sms sistema, o ką jau kalbėti apie serverius.. Tu nebesigirk, nes tavo tas CS projektas yra šūdų krūva, o ir lietuvišku vos keletas, ne taip kaip tokie kaip tavo. Beto, kalba eina ne apie CS 1.6, o apie CS:GO.

beto, šitas žmogelis mane viešai "išpyzdavoja", nors siūlosi į draugus. Ir keistas, ir vaikas. Aš pasakysiu tau viena - už žodžius gali ir atsakyti. :)

39ca2468b93e27a588c85887bde44eaf746.png

Rašo visi, bet klausimo nei vieno taip ir neatsako.. Dėl vps galingumo tiksliai nesuinosi nes priklauso kiek tick'u, koks modas ir dar nemažai faktorių. Baudų jokių nėra ir hostint gali nereik nieko ten derint pajungi ir tiek.Scriptinimui naudoja pawn kalbą. Vienam yra daryt gerai, pasidarytum viską kaip pata nori, bet anksčiau ar vėliau užsiknisi vienas daryt.

Na, dėkui už atsakymą, bet darysiu pagrindini, tai public serverį. Ir jei neklystu, turėtu, pagal mane, maksimaliai paiimti vpsnet paslauga (VPS-4)

Nekurk nevertą. Tik litus išmesi į balą.

O taip išeina, kad CS:GO serveriai neša minusą, ne pelną ? 

6rSXNWf.png

(redaguota)

Klausimas iš ko tu tikiesi gauti pelną kurdamas cs:go serverį, nes bent jau tokiuose serveriouse tokie kaip adminų pirkimai nepopuliarūs.

Privilegijų pirkimas (VIP/ ADMIN ; giveaway). Yra visokiausių būdų, kaip pasipelnyti. Dabar žmonės su vos keliais šimtais kontaktų skype jau bando bizni sukt.

6rSXNWf.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4126 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...