Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3724 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi forumo lankytojai,

Norėjau su jumis pasidalinti savo DRIFT/STUNT vaizdo klipais. Taigi netempęs gumos jūms juos pristatysiu.

Esu dar tik naujokas, bet bandau vis tobulėti, tad gero žiūrėjimo.

Pirmasis DRIFT video [Las Venturas] [Visai nekoks]

https://www.youtube.com/watch?v=mK8GKldwPy4

Antrasis DRIFT video [san Fierro] [Daug kas sakė, kad jis žymiai geresnis už pirmajį] [Tobulėju :33]

https://www.youtube.com/watch?v=5QBmkkN7Moo

Pirmasis STUNT video. [Trumpas]

https://www.youtube.com/watch?v=BSE8X9H6_cU

Kurdamas kitus video, įdėsiu daug pastangų, nes šiuose vaizdo įrašuose nėra įdėta labai daug pastangų, tiesiai šviesiai, čia iš vis nėra pastangų.  Labai nesmerkit, tobulėsiu su laiku.

Patiko/Nepatiko? [Argumentuokit. Kodėl nepatiko? Kas ne taip? Gal reikia kažką pakeisti? O gal viskas gerai?]

LIKE/COMENT/SUBSCRIBE.

Redaguota , nario E`Ventūra.

• ,

Na pirmas video visiškai nesudomino, bet antras šiek tiek, manau reikėtų galbūt tau kūrti video Drift ar kokiuose ten serveriuose kur yra trasų.

Ačiū už nuomonę. Pirmasis video man pačiam išvis nepatiko, bet mano manymu 2 geresnis už 1. O dėl trasų, aš masčiau. Galbūt tavo pasiūlymą įgivendinsiu. :)

Stenkis yra kur tobulėti. ;)

Ačiū už nuomonę. Žinau, kad yra kur tobulėti. Kurį laiką mokinsiuos ir nekelsiu video. :)

Sekmes ateityje,bet pagal mane nieko gero kolkas neparodei

Drift: Paimk kokius posukius ilgesnius, sitie labai trumpi ir nieko gero jie neparodo.

Stunt: Laikas ismokt geresniu stuntu kad ir is youtubes pamatytus svarbu tau juos padaryt ir nufilmuot ^^

Edit: Grazus edit'as jokiu minusu.

Ačiū. Dėl ilgesnių posukių aš irgi galvojau, bet prie 1 posukio reikėtų ilgai mokintis, bet neesmė. Kitame video bus ilgesni.

Dėl stunto, tai jo, jau po video sukūrimo žiūrėjau gerų SPOT ir juos įsiminiau. Bandysiu daryti ilgesnį video kitą, nes pas kitus kiek mačiau po 5-10min.

Edit - editas man patiko, dirbu su camtasia studio 8. Efektų nededu, nes negražiai atrodo. Kaikurie prideda efektų, kad nei drifto, nei stunto nesimato. 

Ačiū už nuomonę.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3724 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...