Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4113 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

E-SIM.ORG

E-sim.org - tai žaidimas paremtas ekonomika, politika ir kariavimu. Žaidime tu esi valstybės pilietis ( gali rinktis už kurią valstybę atstovausi, bet dažniausiai visi renkasi savo realią valstybę), kadangi esu lietuvis renkuosi būti Lietuvoje. Ką veikti žaidime? Galite tapti politiku, aktyviai dalyvauti valstybės valdymo reikaluose, burtis į partijas, kandidatuoti į seimą, ar netgi tapti prezidentu. Nepatinka politika? Gali tapti verslininku. Atidaryk savo įmonę, samdyk darbuotojus ( realius žmones) sek rinkos kainas ir bandyk išpešti kuo daugiau, jeigu nepatinka Lietuvos rinka, keliauk į prekiauti į JAV! Nori būti turtingas tačiau nenori pats visko imtis? Investuok į akcinė kompaniją ir lauk kol tau išmokės dividendus. Tačiau jeigu tau nei verslininko nei politiko rolė nepatinka, pradėk kariauti. Stok į karinį būrį, dirbk jo įmonėse, gerinkis savo įrangą, gauk davinį ir kovok už savo valstybę arba jos sąjungininkes.

Žaidime pradžioje atrodysit silpnas, taip ir bus, tačiau po laiko ta nelygybė išsilygini ir galite būti pilnai pajėgus daryti žalos tiek kiek kurie žaidžia jau keletą metų.
Žaidime dažnai į naujokus žiūrima perspektyviai (bent jau Lietuvoje) tačiau galima sulaukti daug neigiamų emocijų iš kitų valstybių, ypač jeigu esi kare su ja. Neretai dėl valdžios susipykstama ir pačios valstybės viduje.

https://secura.e-sim.org/lan.67745/- (SECURA SERVERIS)
http://primera.e-sim.org/lan.35889/- (PRIMERA SERVERIS) tai yra mano ref link'as per kurį galite registruotis. Pliusas ne tik man bet ir jums, kai jūs pasieksite 7 lygį gausite papildomus 2 gold už tai kad registravotės per referal nuorodą, o aš gausiu 5 kad jus pakviečiau. Gold - labai svarbi žaidimo valiuta už kurią galite pirkti absoliučiai viską.

Redaguota , nario Banas
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4113 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...