Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4126 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

lDToaIk.png

Ir kas cia ?

tiesiog norėjau pasakyti, kad tokiom kainom neapsimoka pirkt :) pvz šiandien nusipirkau acc su cs go ir kitokiais žaidimais, mokėjau 10 eurų. Nieks nemokės tokios kainos už acc su cs go.

Durnas nedurnas ar kas? Gi gali pasikeisti tuos pinigus :DD

Mandagus žmogus esi. Supportui rašiau, kad pakeistų iš rublių i eurus ir gavau atsakymą, kad nekeis. Tad jei toks gudrus tai pakeisk o tada aš ir nupirksiu. Redaguota , nario hizken

tiesiog norėjau pasakyti, kad tokiom kainom neapsimoka pirkt :) pvz šiandien nusipirkau acc su cs go ir kitokiais žaidimais, mokėjau 10 eurų. Nieks nemokės tokios kainos už acc su cs go.

Mandagus žmogus esi. Supportui rašiau, kad pakeistų iš rublių i eurus ir gavau atsakymą, kad nekeis. Tad jei toks gudrus tai pakeisk o tada aš ir nupirksiu.

Biški nenuotaikoje esu tad atsiprašau. Į eurus gali pasikeisti papildžius steam paskyrą minimaliai, o rubliai nieko gi netrugdo bėdų nesudaro :)

As turiu steam'a su atidarytu wallet ir eurais jog butu, bet uz 10euru neparduociau. Nes ten yra 3 zaidimai. Kurios pirkau pagal mane iki 30euru ~ (uz 25eurus atiduociau)

• Counter Strike Globa Offensive
  • Counter Strike Source
  • Euro Truck Simulator 2

Noresi rasyk i az (pirmas neisiu)

Neisi pirmas su 1 neigiamiu atsiliepimu? Nice try kid.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4126 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...