Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3706 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Taigi žiūrėjau filmą, pažiūrėjęs palikau kompiuteri įjungta. Nuėjau biški, grįžau gal po 6 minučių, o jis kaip išjungtas. Galvojau užmigo, įjungiu, o ten ekranas neveikia. Šiandiena pamąsčiau ką daryti, tai paieškojau informacijos kaip tai taisyti, radau kelis video, bet vienu iš jo pasinaudojau ir padariau lygiai ta pati. Na ir ką, ekranas veikia ir vėl kaip veikė. Kodėl kūriau šia temą? Kad kitiems kam taip atsitiko gal, kad rade irgi ta video nepagalvotu, kad tai yra "Fake" :)

Mano kompiuterio modelis: DELL PP28L. Bet video yra kitas kompiuteris, ta prasme irgi DELL bet kitas modelis. Kaip pastebėjau, ten visa konstrukcija yra lygiai ta pati, kaip ir pas mane. Nors ir kitoks modelis :D

Reikalingi įrankiai: Atsuktuvas, toks kokiais varžtais užverštas dangtelis ir detalė. Svarkės (Nepagalvokite, kad tos svarkės kur naudoja svarčikai, tiesiog žiebtuvėlio, kuris pučia ugnį kaip svarkė, o ne paprasto.)

Vaizdo medžiaga:

P.S. Negalėjau patikėti, kad padės. Bet pagalvojau, kad vis tiek nieko neprarasiu jeigu pamėginsiu :)

Redaguota , nario HKS Mapper

RobertasHks

Sveiki. Taigi žiūrėjau filmą, pažiūrėjęs palikau kompiuteri įjungta. Nuėjau biški, grįžau gal po 6 minučių, o jis kaip išjungtas. Galvojau užmigo, įjungiu, o ten ekranas neveikia. Šiandiena pamąsčiau ką daryti, tai paieškojau informacijos kaip tai taisyti, radau kelis video, bet vienu iš jo pasinaudojau ir padariau lygiai ta pati. Na ir ką, ekranas veikia ir vėl kaip veikė. Kodėl kūriau šia temą? Kad kitiems kam taip atsitiko gal, kad rade irgi ta video nepagalvotu, kad tai yra "Fake" :)

Mano kompiuterio modelis: DELL PP28L. Bet video yra kitas kompiuteris, ta prasme irgi DELL bet kitas modelis. Kaip pastebėjau, ten visa konstrukcija yra lygiai ta pati, kaip ir pas mane. Nors ir kitoks modelis :D

Reikalingi įrankiai: Atsuktuvas, toks kokiais varžtais užverštas dangtelis ir detalė. Svarkės (Nepagalvokite, kad tos svarkės kur naudoja svarčikai, tiesiog žiebtuvėlio, kuris pučia ugnį kaip svarkė, o ne paprasto.)

Vaizdo medžiaga:

P.S. Negalėjau patikėti, kad padės. Bet pagalvojau, kad vis tiek nieko neprarasiu jeigu pamėginsiu :)

Rizikuoja pacanas :D o taip taip net būčiau nepagalvojas :D

****Do Apyrankės**** Fb:

Rizikuoja pacanas :D o taip taip net būčiau nepagalvojas :D

Blemba, aš pats mintyse sakau, deginu ir galvoju "Stobal pridarysiu daugiau šūdo, negu yra" :D Bet ne pasirodo, veikia :D

Zinau sita esu dares ne viena karta :D tik as naudodavau comercini fena.

Aha, ne viena kartą esi daręs.. :| Tik gaila, kad retai taip atsitinka kada reikia taip daryti, arba išviso nereikia. Thug life :|

RobertasHks

Keistai jis čia, bet ir logiška, manau graphic card susilydo truputi ir tada sulimpa ir susijungia viskas. :D

Na jo keistai, jei rimtai prieš darant galvojau daryti savo video, kaip ir ką viska darysiu ir būčiau įgarsinęs lietuviškai. Bet tikrai buvau jau nusivylęs ir galvojau - Neveik, bet kaip viskas veikė, tai apsidžiaugiau ir labai nustebau. Bet filmuoti jau buvo, kaip ir per vėlu :|

RobertasHks

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3706 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...