Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4852 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, pristatau jums darbą internete tai atrodo nerealu tačiau galima gan neblogai iš to užsidirbti. Aišku jei investuosi kažkiek tada išvis bus lengva užsidirbti. Principas labai paprastas spaudžiat reklamines nuorodas už tai gaunate kelis centus. Kokia nauda jiems dalinti pinigus? Tokia, kad jiems tai gal 5 kartus daugiau išeina už mūsų paspaudimą. Yra visokių svetainių, bet aš rekomenduočiau tik neobux ir onbux, nes jie jau yra gan ilgą laiką ir visi iš ten gauna išmokas. Taigi ko mums reikia dirbant internete?

1. PayPal arba AlertPay

2. Šiek tiek proto, kad geriau mokėtumėte išgauti iš to pinigų.

Taigi pradedam.

1. Žingsnis

Jei neturite PayPal ar alertPay tai jums teks nueiti į http://www.alertpay.com užsiregistruoti ( čia papraščiau)

Arba nueiti į http://www.paypal.com ir užsiregistruoti.

Kad nekiltų neaiškumų supildysiu viską kaip pavizdį.

Jeigu nusprendėte registruotis PayPal'e tai nueikite į http://www.paypal.com ir spauskite "sign up" tada pasirinkite "personal" ir padarykit viską kaip šioj Nuotraukoj

Toliau jei neturite kreditinės kortelės nuimkite varnelę nuo "Link my credit card so I can start shopping right away (recommended)" kaip šioj Nuotraukoj

Dabar užpilde viską spauskite "Agree and create account"

Tada išmes langą kur reikia suvesti savo kortelės duomenis, bet jūs nieko neveskit, o tiesiog žemiau paspauskite "Go to my Account". Sveikinu jau turite PayPal sąskaitą.

2. Žingsnis.

Dabar liko tik užsiregistruoti svetainėje kurioje dirbsite tai jei norite dirbti OnBux'e spauskite Čia, o jei norite dirbti NeoBux'e spauskite Čia. Aš labiau siūlyčiau dirbti OnBux'e, bet geriausia abiejuose ;) Sėkmės dirbant, jei bus kas nors ne aišku parašykite man į PM.

Mano išmoka pati pirmoji maža, bet vis šis tas :D

Žiūrėti mano išmoką

P.S. Jei norite daugiau uždirbti nuomuokites refferalus, kvieskit draugus ir t.t.

P.S.S. Kai užsiregistruosite Bux'uose ten bus view ads ten eikite ir spaudikite tas nuorodas.

P.S.S.S. Jeigu bandysite čytinti t.y. susikursite ant savo PC daug acc ant savo pagrindinio acc gausite iš karto ban'ą.

• Atsakymų 67
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Man ant to onbux.com nekyla pinigai ant acc.Nors aš ads buvau suspaudinėjęs...

Pala pakilo.Bet šovė klausimas? Noriu ant steam nusipirkti žaidima.Ir reikia įvesti paypal duomenis tuo pačiu kortelės ID.Ir ką ten įvesti? Jeigu taip paprastai susikūriau ant paypal?

Ir kiek mažiausiai į paypal galima persivest?

Coming Soon Games 2011 Blog

TeeWorlds Game

Siunčiuos Failai.LT failus už FLT ( 1 Failas - 1 FLT ) plačiau: ČIA!

bannerzh.png

Man ant to onbux.com nekyla pinigai ant acc.Nors aš ads buvau suspaudinėjęs...

Pala pakilo.Bet šovė klausimas? Noriu ant steam nusipirkti žaidima.Ir reikia įvesti paypal duomenis tuo pačiu kortelės ID.Ir ką ten įvesti? Jeigu taip paprastai susikūriau ant paypal?

Tai gali būt, kad ten tik verified priima ta prasme tik surištas su kortele, nes būna taip kai kur. Žiūrint iš kur mesi pvz jai iš kortos tai nors ir 1 centą

eh gaila kad dabar be korteles niekur neisi :(

Kodėl ne? Juk galima paypal'ą susikuri, o pinigai kurie ateina į paypal'ą gali ten į kokį ebay apsipirkt :) Aš taip dariau kai kortos neturėjau.

Tai vistiek nors pačios kortos neturi,bet apsipirkti į epay galima?

TeeWorlds Game

bannerzh.png

Taip galima, nesvarbu ar yra korta ar ne. Svarbu turi PayPal'e pinigų pakankamai

Tu bandei pirkti? Atsiuntė preke? Ačiū ačiū ir dar karta ačiū už atsakyma :opa:

Taip bandžiau, gavau flash'ą. Jei jau taip dėkoji tai +REP :D

Tuoj užmesiu :D

O ten tik View Ads eina užsidirbti,o kaip kitaip?

TeeWorlds Game

bannerzh.png

Va per čia +REP. Dar gali užsidirbti kai nuomuosiesi refus arba kviesi žmones, nes nuo jų tau eina 0.005 o jei esi Golden membas tai 0.01, bet pats paskaičiuok nusiperki 100 ref už 25$ jie mėnesiui bus tai va 100*4*0.005=2$ tai reiškia, kad per dieną gauni ~2 dolerius tai 2*30=60$ tai sumoki 25$ atgauni 60$. Kuo daugiau ref tuo daugiau pinigų :)

P.S. Refus patarčiau refus nuomuotis ant onbux.

Va per čia +REP. Dar gali užsidirbti kai nuomuosiesi refus arba kviesi žmones, nes nuo jų tau eina 0.005 o jei esi Golden membas tai 0.01, bet pats paskaičiuok nusiperki 100 ref už 25$ jie mėnesiui bus tai va 100*4*0.005=2$ tai reiškia, kad per dieną gauni ~2 dolerius tai 2*30=60$ tai sumoki 25$ atgauni 60$. Kuo daugiau ref tuo daugiau pinigų :)

P.S. Refus patarčiau refus nuomuotis ant onbux.

Jei trys pasimsiu pradžiai?

Dabar sužinojau,kad turiu:

$0.075

Ir neina pasimti.Tai niviga?Tai kiek ten jau turi nolifint kol $0.75 užsidirbčiau? Ir nusipirkčiau rented referrals? ( referalus )

TeeWorlds Game

bannerzh.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4852 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...