Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4132 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki.

Taigi parduodu arba mainau STEAM accounta, žaidimai šiokie tokie. Jeigu nepatinka accountas,arba bandysite apgauti iškarto galiu pasakyti kad nerašytumėte man į skype. Taigi pirmas neinu, arba eisite pirmas arba eisime su tarpininku tokiais kaip Lukonic,nes tokie tik patikimi.

1. Acountas yra švarus.

2.Accounte nėra jokio VAC ban,galėsiu rodyti per SKYPE ekrano vaizdą.

3. Esu Patikimas.

ebd0b5c25c28f114a062d8f1252eeacd78.png

Dėl kainos susiderinsime Skype: ppukuotukas

Ne tik ir pirkti galima,bet galima ir mainyti kažką jei turite pasiulymu.

Redaguota , nario Pukuotukas
(redaguota)

Na parašiau nes aš ištikruju esu Patikimas,parašiau kad einu su tarpininkais kaip CAGSOLUTION, Lukonic...

P.S Daviau įrodymus kad tikrai mano acc tai paskui vistiek scammeriu išvadinot ? :D Kaip kas pirks galės pasakit ar patikimas ar ne aš.

Nu dabar jau -rep pradėsit dėliot ? :D :D Nieko neapgaves ir jau išvadinot Scammeriu ? Grynai trenkti jus

Redaguota , nario Pukuotukas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4132 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...