Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3715 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

423dc4f910cb6b91f8c421720427844b270.png

Sveiki, kaip iš temos pavadinomo ir supratote, parduodu skype botų paledimus, reklamuoju projektus, kurių serverių aprašymus, pildau anketas į postus.

Parduodu skype botų paleidimus, reklamuoju projektus, kuriu serverių aprašymus. Reklamoms turiu ~20 žaidimų svetainių, pasitelkiu skype, socialinius tinklus, kuriuose reklamuoju. Skype esantys žmonės, beveik visi žaidžia SA-MP, CS 1.6 bei užsiima su IPB forumais. Kilus problemoms galiu lengvai rasti žmogų, arba padėti reklamuoti projektą bei sukurti aprašymą. Taipogi pildau anketas į postus.

Atsiskaitymas

Atsiskaitymas tik el.bankininkyste, mano bankas - šiaulių bankas.

Taisyklės

• Nereklamuoju eilinių, paprastučių serverių, kurie greitai užsidarys, taip stengiuosi daryti tik todėl, jog mano kontaktų sąrašas nesumažėtų, po eilinių serverių reklamų.
  • Pakviečiat į skype, pristatot projektą, susitariam dėl kainos, apmokat, pradedu darbą.
  • Kituose projektuose nereklamuoju, turiu ~20 žaidimų svetainių, kuriose reklamuoju, taipogi ir skype kontaktai, draugai, facebook ir kiti socialiniai tinklai.
  • Aprašymus kuriu įvairius, tiek išsamius, tiek trumpus, viskas pagal jūsų skonį bei išgalėjimus.
  • Pildau anketas į postus, anketos yra išsamios, be rašybos klaidų, lietuviškomis raidėmis, tvarkingos, gražios.
  • Pildant anketas į postus, nuo 80 procentų tikimybė, jog man pasiseks.

Patirtis

Man yra teke būti šiuose projektuose.:

• Buves SAMG.LT projekto savininkas.
  • Buves City-Life.lt projekto savininkas.
  • Buves SFNG.LT projekto savininkas.
  • Buves SFLIFE.LT projekto savininkas.
  • Buves SanTown.lt projekto savininkas.
  • Buves Best-Life.us.lt savininkas.

Apie mane

Mano vardas Gytis, esu iš Panevėžio miesto, tiesą sakant man yra 14 metų, už nepilnai 2 savaičių t.y Balandžio 1 (-ąją) bus 15, tačiau visuomet anketose ir kitur paminiu didesnį amžių. Esu raštingas žmogus, tvarkingas, atsakingas, moku išsakyti ką galvoju, protingai mąstyti. SA-MP žaidžiu jau 5( -erius) metus, šiame forume taipogi esu ne naujas narys.

Mano aprašymas kaip aš ieškau projekti Spausti čia

Kontaktai

Skype - gyciakas89

Email - [email protected]

Redaguota , nario Gytis'
(redaguota)

Visi tavo paminėti serveriai yra eiliniai.  :blink:

„Eilinį“ serverį kiekvienas supranta savaip. Šiuo atveju noriu pasakyti, jog nereklamuoju projektų be svetainių, kurie dažniausiai dalina žaidime privilegijas, naudoją tokius hostingus kaip gta-host.lt ir panašiai. 

Nerimtas zmogus esu turejas problemu kam reikes irodymu galesiu pateikti :) cia ne smeiztas :)

Problemų ? Atidaviau tau City-Life.lt domeną :) Tuomet mano iv.lt paskyrą užblokavo, todėl jog negalima atiduoti su visa paskyrą, visa tai ištaisiau, negi ne tiesa ? :) Todėl prašau nešmeižti, aš prie tavęs nesikabinėju ir negaištu veltui laiko.

P.S svarbiausia kaip atlieki savo darbą :) Anketas pildau tikrai įspudingai, reklamuoti gebu tikrai, kažkas tavo projektui ir forume temas sukūrė, nepameni ?

Redaguota , nario Gytis'
(redaguota)

„Eilinį“ serverį kiekvienas supranta savaip. Šiuo atveju noriu pasakyti, jog nereklamuoju projektų be svetainių, kurie dažniausiai dalina žaidime privilegijas, naudoją tokius hostingus kaip gta-host.lt ir panašiai. 

Problemų ? Atidaviau tau City-Life.lt domeną :) Tuomet mano iv.lt paskyrą užblokavo, todėl jog negalima atiduoti su visa paskyrą, visa tai ištaisiau, negi ne tiesa ? :) Todėl prašau nešmeižti, aš prie tavęs nesikabinėju ir negaištu veltui laiko.

P.S svarbiausia kaip atlieki savo darbą :) Anketas pildau tikrai įspudingai, reklamuoti gebu tikrai, kažkas tavo projektui ir forume temas sukūrė, nepameni ?

Kurem kartu projekta ir domenas buvo ant tavo paskyros viena ryta pribudau ir forume buvau uzblokuotas ir nuemei man ir mano komandos nariams Administracijos ranga ir uzblokavai mane skype ir FB poto pagazdinau ir grazinai domena sakydamas tipo ne tu cia nuemei adminCP. Zodziu slidus esi tipas nepatarciau susideti su tavim nes esi nesubrendes vaikas...

Redaguota , nario KregzdeE36
(redaguota)

Kažkokias nesąmones tu čia pardavinėji.
Visų pirma tavo pačio šios temos aprašymas nėra toks įspūdingas, jog butų noras viską perskaityti. Visų antra tavo patirtis ką tu nurodei man nieko nesako. Na, o visų trečia nenorėk gauti lengvai pinigų, įdėk pastangas.

Be to atkreipkit dėmesį į tai:

• Pildau anketas į postus, anketos yra išsamios, be rašybos klaidų, lietuviškomis raidėmis, tvarkingos, gražios.
    • Pats visų pirma sukurk tvarkingą aprašymą, be rašybos klaidų.

Tokie mano argumentai ir nerekomenduoju pas jį pirkti!

Redaguota , nario Nežinomasis
(redaguota)

Kažkokias nesąmones tu čia pardavinėji.

Visų pirma tavo pačio šios temos aprašymas nėra toks įspūdingas, jog butų noras viską perskaityti. Visų antra tavo patirtis ką tu nurodei man nieko nesako. Na, o visų trečia nenorėk gauti lengvai pinigų, įdėk pastangas.

Be to atkreipkit dėmesį į tai:

• Pats visų pirma sukurk tvarkingą aprašymą, be rašybos klaidų.

Tokie mano argumentai ir nerekomenduoju pas jį pirkti!

Deja, galiu drasiai teigti, klysti, pildžiau į visus rimčiausius projektus, kaip sarg.lt projektus anketas į direktorių postus, pasisekė, paprastesniuose projektuose pildau taipogi nepriekaištingai. Reklamuoju, šioje srityje naudoju savąjį metodą, nieko nepasakosiu perdaug. Aprašymus, paprastai mano klaida, kad tyngiu persiskaityti per naujo, todėl jog būna nemažas kiekis ir taip neištaisau klaidų, tačiau tai nesunkiai galiu padaryti. Ir dar kartą prašau, neteršti temos, žmonių kurie pirko yra, ir jie žino kaip darbas buvo atliktas.

Kurem kartu projekta ir domenas buvo ant tavo paskyros viena ryta pribudau ir forume buvau uzblokuotas ir nuemei man ir mano komandos nariams Administracijos ranga ir uzblokavai mane skype ir FB poto pagazdinau ir grazinai domena sakydamas tipo ne tu cia nuemei adminCP. Zodziu slidus esi tipas nepatarciau susideti su tavim nes esi nesubrendes vaikas...

Jūs  savo projektui domeno nesugebėjot nupirkti, startuoti taipogi. Atidaviau jums savo domeną, tačiau jis buvo mano paskyroje iv.lt, kurią kaip pamenu jums atidaviau, gavau laišką iš iv.lt jog griežtai negalima atidavinėti domeno SU VISA PASKYRA, ir gavau bausme, kuria iki dabar kenčiu ir labai kliudo  atlikti greitą darbą. Tačiau kiek pamenu, gražinau jums domena, viską. Nežinau, man galva irgi neišneštų gazdinti kito žmogaus su asmens kodu, taip gali pridaryti labai daug bėdų, patikėk manim, labai :) 

Kažką nusipirkčiau, kokios kainos paslaugų?

Kainos įvairios, priklauso ko jums reikės. Vakar vėlai vakare, žmogus nusipirko paslaugas už 14 eurų, tai buvo reklamos paslaugos, tačiau buvo didelės, su visomis rekomendacijomis, visomis galimomis reklamomis. Susisiekite skype, ir detaliau aptarsime.

Redaguota , nario Gytis'

Deja, galiu drasiai teigti, klysti, pildžiau į visus rimčiausius projektus, kaip sarg.lt projektus anketas į direktorių postus, pasisekė, paprastesniuose projektuose pildau taipogi nepriekaištingai. Reklamuoju, šioje srityje naudoju savąjį metodą, nieko nepasakosiu perdaug. Aprašymus, paprastai mano klaida, kad tyngiu persiskaityti per naujo, todėl jog būna nemažas kiekis ir taip neištaisau klaidų, tačiau tai nesunkiai galiu padaryti. Ir dar kartą prašau, neteršti temos, žmonių kurie pirko yra, ir jie žino kaip darbas buvo atliktas.

Jūs  savo projektui domeno nesugebėjot nupirkti, startuoti taipogi. Atidaviau jums savo domeną, tačiau jis buvo mano paskyroje iv.lt, kurią kaip pamenu jums atidaviau, gavau laišką iš iv.lt jog griežtai negalima atidavinėti domeno SU VISA PASKYRA, ir gavau bausme, kuria iki dabar kenčiu ir labai kliudo  atlikti greitą darbą. Tačiau kiek pamenu, gražinau jums domena, viską. Nežinau, man galva irgi neišneštų gazdinti kito žmogaus su asmens kodu, taip gali pridaryti labai daug bėdų, patikėk manim, labai :)

Kainos įvairios, priklauso ko jums reikės. Vakar vėlai vakare, žmogus nusipirko paslaugas už 14 eurų, tai buvo reklamos paslaugos, tačiau buvo didelės, su visomis rekomendacijomis, visomis galimomis reklamomis. Susisiekite skype, ir detaliau aptarsime.

Tu matau dar keli ginčus dėl mano argumentų ir sakai, kad aš esu neteisus? Apgailėtinas..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3715 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...