Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4145 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi Supergames.lt vergai. Manau supratote iš temos pavadinimo ieškau SA:MP projekto. Dabar papasakosiu daugiau apie save, kad susidarytu pradinis vaizdas. Mano vardas yra Kristijonas man yra 14 metų, gyvenu Vilniuje ir man šitas miestas yra osum. Lankau plaukimą 3 metus. Šita sporto šaka man labai patinka. Laisvalaikiu išeinu į lauka pabūti su draugais, su jais pachillint arba taip kažka nuveikti. Daugelis žmonių sako, kad aš esu nuoširdus nežinau kiek čia yra tiesos, bet aš savo draugais, artimais tikiu bei jeis pasitikiu. Gana apie save ir dabar prieikite prie to ką aš moku bei ką veikčiau projekte, nes atsiras žmonių kurie sakys " Ką tu moki, ką veiksi projekte? Ar tesiog sėdėsi ir šikna trinsi projekte? ". Tikrai šito nebus jeigu ieškau projekto reiškia kažka moku ir pasiruošęs rimtai bei sunkiai dirbti. Ieškau projekto kaip reklameris, reklamuosiu projekta visais sau žinomais bei efektyviais būdais. Duodu garantija, kad projektas bus išreklamuotas gerai, bet ar žaidėjai pasiliks projekte ilgai tai čia priklauso viskas tik nuo pačio projekto. Reklamuosiu projekta rimtai ne tik " skype botų paleidimas ar facebook reklamos " kaip rašo daugelis " rimtų reklamuotojų ". Kaip aš reklamuosiu čia nevešinsiu, bet projektas bus gan gerai išreklamuotas ir nebus jokių vargų. Esu buvęs keliuose projektuose kaip Savininkas, Pagalbininkas bei noriu jos išvardinti. BridgeTown.LT buvau pagalbininkas. Žmonių žaidė neblogai, bet kaip visada Brunui truko pinigų ar kažinau ko tai jis nuleido rankas ir pardavė projektą. Buvau Daily-Life.LT projekte žlugo, nes scripteris nieko nedarė. Lrgp.LT manau nereikia čia daug pasakot eilinis Wasto žlugęs projektas. Dabar vėl ieškau kokio projekto prie kurio galėčiau prisijungti ir padėti plėtojime. Tikiuosi surasiu sau tinkama projektą, o ne vaikų gvardiją.

Redaguota , nario face

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4145 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...