Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4151 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki , vakar buvau apgautas ant 8 eur. Pirkau SARG.LT vartotoją lyg pradžiai viskas buvo gerai bet jis bane buvo o jis man nesakė kad bane acc. Tada sakė šnd jis atbanins jį nupirks tipo kreditų ir fsio. Prisijungiu prie skype skambinu jam 4 kartus ir poto parašė :

[13:12:13] Kestas:perpisiu galva
[13:12:13] Kestas: dalbajobas
[13:12:16] Kestas: dar paskambinek
[13:12:17] Dizainų kodavimas , puslapių kūrimas: kodel apgaut nori?
[13:12:18] Kestas: pyderas
[13:12:19] Kestas: tu
[13:12:20] Kestas: jbanas

http://www.part.lt/img/70bddf47032f3aa22634a9036119cafa173.png

ir dbr užsidėjo būsena pasišalinęs. Skype jo : kiesaboy
Redaguota , nario DiCaprio

ari-gif-1424468918.gif

Sveiki , vakar buvau apgautas ant 8 eur. Pirkau SARG.LT vartotoją lyg pradžiai viskas buvo gerai bet jis bane buvo o jis man nesakė kad bane acc. Tada sakė šnd jis atbanins jį nupirks tipo kreditų ir fsio. Prisijungiu prie skype skambinu jam 4 kartus ir poto parašė :

[13:12:13] Kestas:perpisiu galva
[13:12:13] Kestas: dalbajobas
[13:12:16] Kestas: dar paskambinek
[13:12:17] Dizainų kodavimas , puslapių kūrimas: kodel apgaut nori?
[13:12:18] Kestas: pyderas
[13:12:19] Kestas: tu
[13:12:20] Kestas: jbanas

ir dbr užsidėjo būsena pasišalinęs. Skype jo : kiesaboy

O tai kur įrodymai chato, įrodymai kad tu pirkai ir panašiai? Čia tokį chatą betkas gali surašyt. :)

❤️

Nu jus čia gerai skaldot...Viska acc daviau kad tik užbanintas yra o pats tai jam sakiau.ir dar dabar sako apgavau.tegul atsibanina ir žaidžia o ne verkia.Nes + ir taip skoloj liko 4 eu ir prašo dar atbanint,...vaikai neklvailikokit

O dėl skambinėjimo užpisai kas minute skambini todėl ir išvadinau nes ne aš prie pc buvau.Vaikas bėk paverk i kampa

kestis50 2015.03.06

+1

Šitas asmuo , labai mylu mylu.Labai patikimas ištikro , viskas praėjo sklandžiai

Pirkėjas: DiCaprio

Pats parašiai atsileipima dabar bandai kažka prigaudyt..Atsigauk vaikeli neflooodines i skype

Nu jus čia gerai skaldot...Viska acc daviau kad tik užbanintas yra o pats tai jam sakiau.ir dar dabar sako apgavau.tegul atsibanina ir žaidžia o ne verkia.Nes + ir taip skoloj liko 4 eu ir prašo dar atbanint,...vaikai neklvailikokit

O dėl skambinėjimo užpisai kas minute skambini todėl ir išvadinau nes ne aš prie pc buvau.Vaikas bėk paverk i kampa

kestis50 2015.03.06

+1

Šitas asmuo , labai mylu mylu.Labai patikimas ištikro , viskas praėjo sklandžiai

Pirkėjas: DiCaprio

Pats parašiai atsileipima dabar bandai kažka prigaudyt..Atsigauk vaikeli neflooodines i skype

Tu bent pagalvojai dėl ko aš tai parašiau? Todėl , nes maniau jau gerai susibendravom o šiektiek pajuokavimo nepakenks :) Dar turėjau omenį kurti su tavim projektą. Ir beje prieš pirkdamas aš vartotoją nebuvo man pranešta kad jis užblokuotas ir tu žadėjai atblokuot.

ari-gif-1424468918.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4151 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...