Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3715 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Esu gan patikimas žmogus, daug ką moku su IP. Board varikliuku. Taigi, ieškau projekto, jis gali būti nestartavęs, gali būti startavęs. Svarbiausia: turėti domeną(subdomeną),(tinklapio hostingą). Jei projekto serveris startavęs, jis turi turėti nors kažkiek žaidėjų žaidančių jį. Darau tik SA-MP, CS 1.6 ar RSPS serveriams (kadangi aš juos žaidžiu).

Taigi, ką aš moku:

IP. Board varikliuko instaliavimas
Modifikacijų įdiegimas, jų redagavimas
Dizaino įkėlimas, redagavimas
Forumo sulietuvinimas (beveik visą forumą sulietuvinu)
Icon'ų keitimas, redagavimas
Forumų rangų keitimas, redagavimas
Reputacijos sistemos redagavimas
Redaguoti visą forumą
Viską sutvarkyti pagal jūsų pageidavimus.
Dar daugiau

Dėl kainos susitarsime, bet jei geras projektas, padaryčiau nemokamai.

Sekmės :)

P.S. Jei kažkas nepatinka, tiesiog į komentarus nerašykite. Ir nedėliokite savo -R3P. :)

Redaguota , nario NePatyręs.

oj2FxXd.png

(redaguota)

Nematau nieko šia įspudingo , viskas ka tu moki sugeba tikrai geresni projektai jau turi ir nemanau kad leis kažokio nepažįstamo prie ACP .

Gali parodyt ką nors įspūdingiau? Aprašymui to pakanka. Ir parašiau Dar daugiau . Tai reiškiasi kad dar daugiau moku. Žinok visko ką moku neužrašysiu, ir nepateiksiu ant lapelio tau. Haters gonna hate.

Redaguota , nario luksea8

oj2FxXd.png

Haters gonna hate. 1. IEŠKAU PROJEKTO!!! O ne padedu jokiem klaunam. 2. Neįdomi tavo nuomonė. 3. "Jei kažkas nepatinka, tiesiog į komentarus nerašykite. "

:DD tau buvo sunku pasakyti kad .css faila pasitvarkytu ? wow kaip sunku parašyti kelis žodžius , matosi kaip tu gerai viska moki , jeigu būtum padėjas gal ir būtu paėmęs tave į ta projektą , žmogus manau norėjo pažiūrėti nors ka nors žinai ... AŠ taip pat sakau neverta . 

(redaguota)

:DD tau buvo sunku pasakyti kad .css faila pasitvarkytu ? wow kaip sunku parašyti kelis žodžius , matosi kaip tu gerai viska moki , jeigu būtum padėjas gal ir būtu paėmęs tave į ta projektą , žmogus manau norėjo pažiūrėti nors ka nors žinai ... AŠ taip pat sakau neverta . 

Jūs akli ar kas jum? Sakau, neprisidedu prie jokių mc    projektų. 

Darau tik SA-MP, CS 1.6 ar RSPS serveriams (kadangi aš juos žaidžiu).

Priimciau jai yrodytum kad moki kanors.,..

Tai va, tam ir teikiu paslaugas, kad įrodyčiau kad moku. Nepatiks kažkas - mesit.

irodik

sekmes tobulejant

Tam ir teikiu paslaugas, kad įrodyčiau, kad moku, kad esu patikimas.. 

Taip, taip, dėkit tuos -rep, nes tik tiek mokat. Neįdomus esat. Aišku? Vaikai.

Redaguota , nario NePatyręs.

oj2FxXd.png

(redaguota)

Esu gan patikimas žmogus, daug ką moku su IP. Board varikliuku. Taigi, ieškau projekto, jis gali būti nestartavęs, gali būti startavęs. Svarbiausia: turėti domeną(subdomeną),(tinklapio hostingą). Jei projekto serveris startavęs, jis turi turėti nors kažkiek žaidėjų žaidančių jį. Darau tik SA-MP, CS 1.6 ar RSPS serveriams (kadangi aš juos žaidžiu).

Taigi, ką aš moku:

IP. Board varikliuko instaliavimas

Modifikacijų įdiegimas, jų redagavimas

Dizaino įkėlimas, redagavimas

Forumo sulietuvinimas (beveik visą forumą sulietuvinu)

Icon'ų keitimas, redagavimas

Forumų rangų keitimas, redagavimas

Reputacijos sistemos redagavimas

Redaguoti visą forumą

Viską sutvarkyti pagal jūsų pageidavimus.

Dar daugiau

Dėl kainos susitarsime, bet jei geras projektas, padaryčiau nemokamai.

Sekmės :)

P.S. Jei kažkas nepatinka, tiesiog į komentarus nerašykite. Ir nedėliokite savo -R3P. :)

1. Tu čia kaip webberis ar kaip kas ? Nes sakydamas ,, Dėl kainos susitarsime, bet jei geras projektas, padaryčiau nemokamai. " save pats klaidini arba aš kažko nesuprantu. Ir manau, ne vien man, bet ir kitiems įdomu, kiek už IPB paslaugas norėsi ?
  2. Norėtusi pavyzdžių iš tavo darbų (bent kelis).
  3. Redeguoji ? Tai dirbi su Photoshop ar kitomis programomis, keiti tam tikras forumo detales ar apskritai visą forumą ?  Koduoji forumus ?
  4. Kodėl sulietuvini ne visą forumą ? Argi čia jau sunku ?
Redaguota , nario Airidas28

6rSXNWf.png

1. Tu čia kaip webberis ar kaip kas ? Nes sakydamas ,, Dėl kainos susitarsime, bet jei geras projektas, padaryčiau nemokamai. " save pats klaidini arba aš kažko nesuprantu. Ir manau, ne vien man, bet ir kitiems įdomu, kiek už IPB paslaugas norėsi ?
  2. Norėtusi pavyzdžių iš tavo darbų (bent kelis).
  3. Redeguoji ? Tai dirbi su Photoshop ar kitomis programomis, keiti tam tikras forumo detales ar apskritai visą forumą ?  Koduoji forumus ?
  4. Kodėl sulietuvini ne visą forumą ? Argi čia jau sunku ?

Nepatinka - ignoruok šitą temą. 

1. Sakau, jei geras projektas, yra žaidėjų padarysiu nemokamai.

2. Tam ir teikiu IPB paslaugas, kad parodyčiau kad moku..

3. Redaguoju - editinu forumus, jų kodus.

4. O kam man sulietuvint visą visą forumą, sulietuvinu tik pagrindus, kurie matomi, o kurie nematomi - ne.

oj2FxXd.png

Nepatinka - ignoruok šitą temą. 

1. Sakau, jei geras projektas, yra žaidėjų padarysiu nemokamai.

2. Tam ir teikiu IPB paslaugas, kad parodyčiau kad moku..

3. Redaguoju - editinu forumus, jų kodus.

4. O kam man sulietuvint visą visą forumą, sulietuvinu tik pagrindus, kurie matomi, o kurie nematomi - ne.

Pavyzdžių reikia, be pavyzdžių - tai tik tauškalai.

6rSXNWf.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3715 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...