Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4164 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Aš čia ir rašau pagalbos sulaukt, o ne, kad freepostintumėt, todėl tiksliai nežinau ar bus 500, bet vistiek man reikia puslapių 2-3 todėl nefreepostink. :)

Sakai freepost? Aš tau pasakiau,kad tilps. Moki dialogais naudotis? Jeigu moki turėtum mokėt ir tuos "puslapius" pasidaryti ten nėra ką veikt.

Redaguota , nario R.Lightning

Na, aš sakiau nesu 'Pro" todėl ir prašau pagalbos sakai lengva?Parašyk kaip padaryt. ;)

Jesus...

1. Kuri dialogą "Pagr. puslapį" tada jo mygtukus nurodai taip: 1. Išeiti, 2.Kitas (čia tipo kitas puslapis)
  2. Toliau pasidarai,kad kai žaidėjas paspaudžia "Kitas" rodytu kitą dialogą ir tt...
  3. Pasakyk ar taip jau sunku?

Aišku galima ir geriau pasidaryti,bet tu ne pro... :D

• Teigiamai 1

Jesus...

1. Kuri dialogą "Pagr. puslapį" tada jo mygtukus nurodai taip: 1. Išeiti, 2.Kitas (čia tipo kitas puslapis)
  2. Toliau pasidarai,kad kai žaidėjas paspaudžia "Kitas" rodytu kitą dialogą ir tt...
  3. Pasakyk ar taip jau sunku?

Aišku galima ir geriau pasidaryti,bet tu ne pro... :D

Ar gi taip sunku buvo parašyti?Dėkui rakinkit temą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4164 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...