Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4170 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na, prie šio darbo užtrukau virš 2 valandų, na buvo sunku pirmą kart kuriant dizainą.. Manau pavyko neblogai, vertinkit sakykit klaidas :)

http://www.part.lt/perziura/8087ae524e9b2136d1f61ddaf1cfa5ed827.jpg

Redaguota , nario Smash

"Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending."

(redaguota)

15 minučių darbas, nežinau kelintą kartą matau tokį.

15 minučių darbas? Tu nejuokauk gerai. Va aš tau darbą parodyčiau kur galima per 30min nupiešti laisvai, o pats žmogus vargo pora savaičių. Visa laiką kai pats pieši pats ilgiau užtrunki, nei kitas žmogus perpieštu tapati.

--- 

apie dizainą.

Na dizainas kaip dizainas aišku, bet yra klaidų. Mano manymų per didelis slideris.. Kur naujiena užrašyta tos linijos spalva negraži. šiaip kur naujienos padarytos nepatiko man. kitkas kaip ir neblogai.

Redaguota , nario E. V.

15 minučių darbas? Tu nejuokauk gerai. Va aš tau darbą parodyčiau kur galima per 30min nupiešti laisvai, o pats žmogus vargo pora savaičių. Visa laiką kai pats pieši pats ilgiau užtrunki, nei kitas žmogus perpieštu tapati.

--- 

apie dizainą.

Na dizainas kaip dizainas aišku, bet yra klaidų. Mano manymų per didelis slideris.. Kur naujiena užrašyta tos linijos spalva negraži. šiaip kur naujienos padarytos nepatiko man. kitkas kaip ir neblogai.

Nematau vargo tokį nupiešti per 15 minučių, tereikia vieną kitą paveiksliuką iš googlės ištraukti ir toliau viskas, nieko sunkaus, absoliučiai. Norint piešti dizainą, reikia prie pačios idėjos sėdėti valandų valandas, piešti maketus ir panašiai, dizainą patį reikia piešti per porą dienų, o ne bandyti nupiešti jį kuo greičiau. Visą tai man pasakojo žmogus, kuris šiuo metu labai puikiai tuo verčiasi ir dirba privačioje įmonėje, taip, kad - ką parašiau, nenusišneku.

(redaguota)

Nematau vargo tokį nupiešti per 15 minučių, tereikia vieną kitą paveiksliuką iš googlės ištraukti ir toliau viskas, nieko sunkaus, absoliučiai. Norint piešti dizainą, reikia prie pačios idėjos sėdėti valandų valandas, piešti maketus ir panašiai, dizainą patį reikia piešti per porą dienų, o ne bandyti nupiešti jį kuo greičiau. Visą tai man pasakojo žmogus, kuris šiuo metu labai puikiai tuo verčiasi ir dirba privačioje įmonėje, taip, kad - ką parašiau, nenusišneku.

Gerai, dėl tavęs sutinku, kad reikia ilgai prie dizaino sėdėti, bei prie pačios idėjos. Tu gal panašų dizainą per tiek nupieštum, bet kiek mačiau galerijoje, kad dizainų nepieši. Bet aš kaip matau iš dizaino jis yra naujokas ir tikrai tau tokio dizaino jis nenupieš per 15 minučių. Ir tiesiog tau šioks toks patarimas ateičiai, na nerašyk per kiek laiko būtų dizainą galima nupiešti. išsakai nuomone arba ne.. :D

na čia aišku dizaino įdėjo jau paimta nuo kito, galėjo ir trumpiau piešti, bet kaip gavosi jam taip :D

Redaguota , nario E. V.

Gerai, dėl tavęs sutinku, kad reikia ilgai prie dizaino sėdėti, bei prie pačios idėjos. Tu gal panašų dizainą per tiek nupieštum, bet kiek mačiau galerijoje, kad dizainų nepieši. Bet aš kaip matau iš dizaino jis yra naujokas ir tikrai tau tokio dizaino jis nenupieš per 15 minučių. Ir tiesiog tau šioks toks patarimas ateičiai, na nerašyk per kiek laiko būtų dizainą galima nupiešti. Kritikuoji arba ne, nes visi manau žinom, kad tas žmogus kuris piešė tikrai ilgiau piešė.

na čia aišku dizaino įdėjo jau paimta nuo kito, galėjo ir trumpiau piešti, bet kaip gavosi jam taip :D

*Myliu SuperGames.lt* mum kiek piešė, real is real, life is life, tiesą sakai ir ramus būni, kad joks dalbajobas nenusipirks xujovo dizaino.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

(redaguota)

Gerai, dėl tavęs sutinku, kad reikia ilgai prie dizaino sėdėti, bei prie pačios idėjos. Tu gal panašų dizainą per tiek nupieštum, bet kiek mačiau galerijoje, kad dizainų nepieši. Bet aš kaip matau iš dizaino jis yra naujokas ir tikrai tau tokio dizaino jis nenupieš per 15 minučių. Ir tiesiog tau šioks toks patarimas ateičiai, na nerašyk per kiek laiko būtų dizainą galima nupiešti. išsakai nuomone arba ne.. :D

Tu teisus iš dalies, ramu. つ ◕_◕ ༽つ

P.S - dėl įdomumo, dizainų nepiešiu, aš juos tik redaguoju pagal savo norus.

Redaguota , nario LukasV

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4170 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...