Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4173 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Jei paaiškinčiau kodėl taip padariau, manyčiau mane žmonės suprastu. :)

O dėl ,,CMD" - tai buvo tik įspėjimas. Nekenk kitiems, nes pats gali nukentėti. Vykdžiau netaisyklingas komandas, norėdamas Jus įspėti. Hack'eris mat atsirado. O apie tavo programavimą tyliu, tragiška nu. O tos failus ištryniau, nes turėjau teisę - aš ten viską dariau, tu labai mažai prisidėjai. Visada turėjau tavo kodą perdaryti, nes ant tiek tragiški kodai, kad sakau... Neprasidėkite su šio asmenimi, nes Jūs viską darysite, o Jis tiesiog stebės.

Ačiū už dėmesį.

Beje, savo darbą nukopijavau Į SAVO darbų sąrašą, bent dėkui už 5% pagalbą ir mano sugaištą laiką. Tikrai neištryniau, nes darbo idėjau daug, beliko pabaigti. :) Šis MANO sukurtas forumas bus parduotas.

Redaguota , nario Vetex

PHP5 && CSS3 && HTML5(-4) && PS6 && jQuery...

Universalūs sprendimai nuo nulio.

Sveiki, taigi mes su veotex kodavome forumo tvs ir pasakiau kad einu išvesti šunį na ir grįžes randu tokį vaizdą;

http://prntscr.com/6486ji

Na ir toliau ėjau patirkinti ar yra failai, bet dėja jų irgi nebėra..

Jo skype: veotex 

Neapsigaukit.

Tai dėk minusą SG ką jūs čia darot nesuprantu

Sveiki,

Jei paaiškinčiau kodėl taip padariau, manyčiau mane žmonės suprastu. :)

O dėl ,,CMD" - tai buvo tik įspėjimas. Nekenk kitiems, nes pats gali nukentėti. Vykdžiau netaisyklingas komandas, norėdamas Jus įspėti. Hack'eris mat atsirado. O apie tavo programavimą tyliu, tragiška nu. O tos failus ištryniau, nes turėjau teisę - aš ten viską dariau, tu labai mažai prisidėjai. Visada turėjau tavo kodą perdaryti, nes ant tiek tragiški kodai, kad sakau... Neprasidėkite su šio asmenimi, nes Jūs viską darysite, o Jis tiesiog stebės.

Ačiū už dėmesį.

Beje, savo darbą nukopijavau Į SAVO darbų sąrašą, bent dėkui už 5% pagalbą ir mano sugaištą laiką. Tikrai neištryniau, nes darbo idėjau daug, beliko pabaigti. :) Šis MANO sukurtas forumas bus parduotas.

Koks skirtumas kiek jis prisidėjo? Susitarėt daryt kartu tai ir darot  - o tu čia išsi*sinėji ir palieki žmogų ant ledo.

Tai dėk minusą SG ką jūs čia darot nesuprantu

Koks skirtumas kiek jis prisidėjo? Susitarėt daryt kartu tai ir darot  - o tu čia išsi*sinėji ir palieki žmogų ant ledo.

,,Susitarėt daryt kartu tai ir darot" - čia ir bėda. Didelis skirtumas, tai kam man dirbti su jo? Kad gaučiau iš jo 5% pagalbos ant svetainės? Pats logiškai pagalvok, o laikas pinigai. Laikas greitai bėga, tikrai nežadu būti komandoje su žmogumi, kuris nesistengia padėti savo ,,Kolegai". Dar pavarė ant manęs forume. Dirbsiu vienas, matau bendraminčių žmonių nėra, nebent tokie kaip jis. Kiti žmonės man nepritars, o kiti pritars, čia Jūsų reikalas ką palaikyti, bet tiesą pasakiau. Dėl rimtos priežasties, taip niekada nepadaryčiau, kaip dabar padariau. O trinti turėjau teisę, nes tai yra mano žinios, kurios yra labai vertingos, aš tiek metų tobulėju, ne tam, kad palikti savo projektus kitam žmogui, kuris visiškai neišmano ką daro... Parašė registracijos kodą su PHP, nu pakraupau. Prisijungimas su MYSQLI ir KITI MANO kodai, o jis parašė su MYSQL. Sako nemoku MYSQLI - tai palauk, sunku pasižiūrėti į GOOGLE - PHP.NET? O išvis kas čia sunkaus, pridėti ,,I" galūnę kode ir panaudoti ,,->" ?Nelabai supratau to žmogaus mąstymo. O apie tikrinimus patylėsiu, jokio filtravimo, apsaugos sistemos ir t.t. Kaip mačiau, net nežada eiti į svetainių kūrimo pasaulį, tai ką čia mes išvis veikiam? Labai skirtingos mūsų nuomonės buvo, tuom ir pasakyta.

TapuTapu, tu nieko nežinai, todėl prašau savo kvailos nuomonės čia nereikšti. Parašiau tiek kiek mano sąžinė leido, į smulkmenas nesileisiu. :)

PHP5 && CSS3 && HTML5(-4) && PS6 && jQuery...

Universalūs sprendimai nuo nulio.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4173 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...