Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3713 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi Parduodama Sarg.lt Paskyra.

Taigi trumpai apie Accaunta-Su juo buvo pradėta žaisti 2012 Metais tikrai acc turi gera reputacija bei Forume ir žaidime Accauntas žinomas kaip Gangsteris Kitaip sakant Užkietėjas Mafijozas Teisėsaugose labai tikrai mažai

Buves Daug Mafijos/Gaujos Direktoriu/Pavaduotoju/Igaliotiniu.

Dėl Pirkimo Nerašykite tie kurie tikrai norite tik pasidomėti ar meginti apgauti Galiu pasakyti iškarto kad nedelstumėte laiko nes tikrai neišeis nes jau Gavau pamoka.O taip kurie norite ir tikrai susidomėjote Kvieskite i Skype saldinukas tikrai sušnekėsime ir Suderinsime Kaina Aišku kaina formoluosis Proto ribose nes če jug Tik žaidimas.

Atsiskaitimai Tinka-Banku arba i rankas arba SMS Žinutėmis.. Mano bankas Swedbank

Duodu Sarg.lt Acc ir Sarg.lt Forumo Paskira. ir Gmaila kur buvo uždėtas kai registravau acc paswordus viska duodu kas susijes su acc.

Acc Info- matysite apačioje pridėta nuotrauka arba štai papildomas linkas jai neatidarytu.

http://www.part.lt/img/2a296e3d71f057995c22a57b7c9b5288184.png

Pridedu acc galiu pajungti ir aproditi nes atsiranda mačiau tokiu komentaru kaip padirbtos foto taip toliau :Dkozeriai atsiskaitimai tinka sms /Lietuva/Anglija/Visos salys.

Priėta

post-44865-0-44214100-1423656099_thumb.png

Redaguota , nario Caramele

10Eur? Net nera garantijos ,kad neapgausi + serveris pilnas vaiku ,nes atejau vienas vaikas sako ,kad as jo draugas is Plunges ar kur ten ir is oro dave 7mil :D + nesimano Vardo :D Ir kito :) 

Neapsimoka pirkti jei ten ekonomika tiesiog leva ,o del reputacijos negalima isitikinti ,nes nera V_P ,o forumo ft nera :D

Nenoriu smeisti ,bet man atrodo ,kad sita ft padirbta:)As bandziau pirkti Las-Venturas.LT acc ,bet zinok susipratau ir pasitikrinau ,kad tokio acc net tam serveryje nera uzregistruoto :D Tiktai padirbta foto :)

Gali deti -r3p ,o jei tu dedi kitiems -r3p uz tai ,kad jie sako ,kad tu nepatikimas. Tai neisivaizduoju koks tu vaikas ,kad uz nuomone apie tave dedi -r3p :D Gali ir man deti jei nori ,bet taip tik patikinsi ,kad tu apgavikas kuris nori susukti varke ir gauti pinigu :)

Zmogus Nepatikimas! Nera garantijos ir V_P :D ir reputacijos supergames.lt forume :)

(redaguota)

10Eur? Net nera garantijos ,kad neapgausi + serveris pilnas vaiku ,nes atejau vienas vaikas sako ,kad as jo draugas is Plunges ar kur ten ir is oro dave 7mil :D + nesimano Vardo :D Ir kito :)

Neapsimoka pirkti jei ten ekonomika tiesiog leva ,o del reputacijos negalima isitikinti ,nes nera V_P ,o forumo ft nera :D

Nenoriu smeisti ,bet man atrodo ,kad sita ft padirbta:)As bandziau pirkti Las-Venturas.LT acc ,bet zinok susipratau ir pasitikrinau ,kad tokio acc net tam serveryje nera uzregistruoto :D Tiktai padirbta foto :)

Gali deti -r3p ,o jei tu dedi kitiems -r3p uz tai ,kad jie sako ,kad tu nepatikimas. Tai neisivaizduoju koks tu vaikas ,kad uz nuomone apie tave dedi -r3p :D Gali ir man deti jei nori ,bet taip tik patikinsi ,kad tu apgavikas kuris nori susukti varke ir gauti pinigu :)

Zmogus Nepatikimas! Nera garantijos ir V_P :D ir reputacijos supergames.lt forume :)

Acc yra nenoriu platinti niko nori pirkti pirk pajungsiu i serveri ir parodisiu acc padirbtos foto :DDDDDDDD gal tu galva su muilu isiplauk  sujuokinai ekonomikos nera ? +netikiu kad prisijungiai ir is oro dave 7m :DD Kliedi kiek beina tik tiek galiu pasakyt tavo teksta va taip padaryt tik visa nubraukt ir nera nei vieno zodzio tavo normalaus aiškiai galiu parasyti acc pajungti galiu ir parodyti vadini kitus vaikais jauciu pats sėdi prie pc kidukas toks dolto acc parduodu nes jau metu nemazai ir laiko nebera. kad supergames nera reputacijos taip jos nera nes neseniai susikuriau seniau net nezinojau kad toksai egzistuoja kai sumaniau parduoti acc ir pasiule ma sita svetaine sako uzsuka zmoniu ir buna kad nuperka daug ka lasventures sakei acc ? kad tas las ventures kaimiu servas 10euru kaina dolto nes ce jug tik zaidimas nes ce tik suknistos textures.Nori pirkti? prasom pajungiu parodau viska nuo a iki b galiu net per teamwieweri parodyti nera net skirtumo man. Sneki bet nezinai ka sneki foto sita yra sudeta is daug nuotrauku kad nereiketu daug nuotrauku deti i vivena.

Redaguota , nario Caramele

Acc yra nenoriu platinti niko nori pirkti pirk pajungsiu i serveri ir parodisiu acc padirbtos foto :DDDDDDDD gal tu galva su muilu isiplauk  sujuokinai ekonomikos nera ? +netikiu kad prisijungiai ir is oro dave 7m :DD Kliedi kiek beina tik tiek galiu pasakyt tavo teksta va taip padaryt tik visa nubraukt ir nera nei vieno zodzio tavo normalaus aiškiai galiu parasyti acc pajungti galiu ir parodyti vadini kitus vaikais jauciu pats sėdi prie pc kidukas toks dolto acc parduodu nes jau metu nemazai ir laiko nebera. kad supergames nera reputacijos taip jos nera nes neseniai susikuriau seniau net nezinojau kad toksai egzistuoja kai sumaniau parduoti acc ir pasiule ma sita svetaine sako uzsuka zmoniu ir buna kad nuperka daug ka lasventures sakei acc ? kad tas las ventures kaimiu servas 10euru kaina dolto nes ce jug tik zaidimas nes ce tik suknistos textures.Nori pirkti? prasom pajungiu parodau viska nuo a iki b galiu net per teamwieweri parodyti nera net skirtumo man. Sneki bet nezinai ka sneki foto sita yra sudeta is daug nuotrauku kad nereiketu daug nuotrauku deti i vivena.

Netiki ,kad dave 7mil? Netikek ,bet man dave ,o kas sake ,kad ekonomikos nera? As sakiau ,kad ekonomika tiesiog leva.Per savaite manyciau gal kokius 10mil uzsidirbciau jei daugiau pasedeciau :) O ,kad -r3p metai tai cia tik vaiku pasirodai ,nes jei apie mane kaska blogo pasakytu as tik parasyciau pasiaiskinima ,o ne deciau -r3p ,nes tai atrodo tiesiog vaikiska.Pirkti? Nejuokink tu cia manes :DDD Tai gal turi ta acc gal ir gali parodyti. Tai pats pries rasydams su dviejais muilais savo kopusta prasivalyk. Jei sampuno neisiperki ;)

• Parašė po 3 savaičių...

Buvau visai nusižiūrėjas, bet pamačiau atsiliepimus ir dingo noras, plius reputacijos neturi.

Supranti zmones rasyneja daug kas va perku viska zn sako perveda lt kuriu net neateina nusiunciu israsa kad is jo nera lt ir prasideda mane apgavai taip toliau ir pradeda vadinti taip kaip nereikia. sakau jai nori galima pirkti ir i rankas pasikvieciu pas save ir viska suderinam.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3713 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...