Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4140 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, renku žmones į komandą Žveliokai,

minimum Silver 3

Maximum (nenusistatyta)

Arba ieškau žmonių kurie norėtu taip pažaisti ir kad padėtu pasikelti rank'ą man labai norėtusi ^^

[Na jeigu pakilsiu su jumis pora ranku tai padovanosiu kuris kvietėsi į match koki key ar taip ką skin^^]

Na žodžiu lauksiu kvietimų į komandą arba taip pažaisti kvieskite į draugus priimsiu visus!

Esu pastriges tarp to rank nes smurfai draskosi tarp tokių Š o šaudyti tai tikrai moku..

Mano profilis:

http://steamcommunity.com/id/citadoras/

Žuvelioku gvardijos grupė

http://steamcommunity.com/groups/zuveliokaig

Tai kokia čia komanda bus iš Silver 3? :D

Ir šiaip, labai NEREKOMENDUOJU žaisti su didesniais rankais, taip siekiant tiesiog gauti geresni ranką. Iš to naudos gausi 0. Visu pirma, tiesiog norėdamas žaisti aukštesniam lygyje VIENAS nieko nepadarysi, o visu antra jei ir pasikels rankas - tai tik dėl to, kad tave temps kiti komandos nariai. Ranką pasikelk geriau pats, nes tai tiesiog tau išeis pačiam į naudą.

Tuo labiau nėra ten tiek tų smurfų. Maximum ten Gold Nova I, Gold Nova II pasitaiko, o jei tokie ir pasitaiko, tai juk neturėtų būti tau sunku, šaudyti gi moki. :)

2Df9Se5.png

Tai kokia čia komanda bus iš Silver 3? :D

Ir šiaip, labai NEREKOMENDUOJU žaisti su didesniais rankais, taip siekiant tiesiog gauti geresni ranką. Iš to naudos gausi 0. Visu pirma, tiesiog norėdamas žaisti aukštesniam lygyje VIENAS nieko nepadarysi, o visu antra jei ir pasikels rankas - tai tik dėl to, kad tave temps kiti komandos nariai. Ranką pasikelk geriau pats, nes tai tiesiog tau išeis pačiam į naudą.

Tuo labiau nėra ten tiek tų smurfų. Maximum ten Gold Nova I, Gold Nova II pasitaiko, o jei tokie ir pasitaiko, tai juk neturėtų būti tau sunku, šaudyti gi moki. :)

Aš esu žaides prieš GN2 na taip nepasiskė round bet viską užbaigėme Draw lygiosiomis o kai einu prieš Silver 3 pvz arba net ir Silver 1-2 tai jie visada būna už mane stipresni bei ir nesuprasi kas čia per velnes jeigu sekasi žaisti prieš GN 1-2ranks o nesiseka prieš S3 rankais žaisti tai nežinau čia kame bėda būna.

Beje kai einu vienas žaisti žinok ne kažką dėl to renku komanda su kuria megynsim pasiekti didesnį rank nu bei ir kitus dalykus darysim, bet kiti dalykai aišku į ateitį šauna. :)

Tai kiek tų kartų prieš GN esi žaidęs, 1, 2? Jeigu tu esą žaidi gerai, tai nereiškia, kad kiti silveriai lošia blogai. Kai kurie iš naujo ranką gali keltis, kai kurie tiesiog gal lošia geriau. Tikrai nėra ten tų smurfų tiek daug, kad neįmanoma palošt normaliai būtų.

Plius Silver 3 jei įstrigai - nieko gero. Iš Silver 3 gali arba išeiti greitai, arba įstrigti LAAAABAI ilgam.

Grįžtant prie žaidimo, tai tu pats minėjai, kad tu ieškai tų, kurie tau ranką pakeltų. Tai jeigu tavo žaidimo bičiuliai turės geresnius rankus, tai tu greit tą ranką pasikelsi, bet po to tiesiog nepaloši, todėl toks ranko kėlimo būdas yra pats blogiausias.

Ir dar kartą - abejoju, kad tau taip ten sekasi prieš tas GN. Jeigu ir keletą kartų žaidei, tai nereiškia, kad taip visą laiką.

2Df9Se5.png

Tai kiek tų kartų prieš GN esi žaidęs, 1, 2? Jeigu tu esą žaidi gerai, tai nereiškia, kad kiti silveriai lošia blogai. Kai kurie iš naujo ranką gali keltis, kai kurie tiesiog gal lošia geriau. Tikrai nėra ten tų smurfų tiek daug, kad neįmanoma palošt normaliai būtų.

Plius Silver 3 jei įstrigai - nieko gero. Iš Silver 3 gali arba išeiti greitai, arba įstrigti LAAAABAI ilgam.

Grįžtant prie žaidimo, tai tu pats minėjai, kad tu ieškai tų, kurie tau ranką pakeltų. Tai jeigu tavo žaidimo bičiuliai turės geresnius rankus, tai tu greit tą ranką pasikelsi, bet po to tiesiog nepaloši, todėl toks ranko kėlimo būdas yra pats blogiausias.

Ir dar kartą - abejoju, kad tau taip ten sekasi prieš tas GN. Jeigu ir keletą kartų žaidei, tai nereiškia, kad taip visą laiką.

Kurioje vietoje rašiau kad keleta kartu žaidžiau? :) Ir tu pirmą išmokink Silver 3 normaliai susiburti į komanda ir klausyti ką jiems sakoma nes pagrinde jie eina kur nori kada nori rushina net ir CT nors jiems negalima ždž daro kaip nori. Ir sakai kad nepalošiu, o tu galvoji aš visas dienas praleidžiu prie competitive kad tiktai pasikelčiau rank? Ne klysti aš daug laiko praleidžiu ir casul bei training mapp'uose, taigi nežinai kaip žaidžiu tai galima ir nerašyti :P

Aš esu žaides prieš GN2 na taip nepasiskė round bet viską užbaigėme Draw lygiosiomis o kai einu prieš Silver 3 pvz arba net ir Silver 1-2 tai jie visada būna už mane stipresni bei ir nesuprasi kas čia per velnes jeigu sekasi žaisti prieš GN 1-2ranks o nesiseka prieš S3 rankais žaisti tai nežinau čia kame bėda būna.

Beje kai einu vienas žaisti žinok ne kažką dėl to renku komanda su kuria megynsim pasiekti didesnį rank nu bei ir kitus dalykus darysim, bet kiti dalykai aišku į ateitį šauna. :)

Taip yra nes sušikti joban** smurfai žaidžia su savo dmg,gold nova rankais iš naujo csgo.. va tokie nervuoja tikrai.. Neįmanoma prieš juos pažaist jai esi newbie csgo.

(redaguota)

Prie sitos temos norejau paklausti, ar kai leavini matcha competitive, tau numusa kazkokiu tasku? Nes as kai susigruzinu del troll komandos visada leavinu (neskauda man tas banas). Ir tame problema, kad laimejas competitive tikrai daug ir beveik visada carry'inu arba esu 2 vietoj, bet patekau i silver 2. So wtf?

Redaguota , nario life55

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

Prie sitos temos norejau paklausti, ar kai leavini matcha competitive, tau numusa kazkokiu tasku? Nes as kai susigruzinu del troll komandos visada leavinu (neskauda man tas banas). Ir tame problema, kad laimejas competitive tikrai daug ir beveik visada carry'inu arba esu 2 vietoj, bet patekau i silver 2. So wtf?

tu gauni lose, ten 4-5 paleavinimai, yra 4-5lose, po to nukrenta rankas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4140 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...