Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4171 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi,

nepradėsiu temos kaip visi savo atsibodusiais pasakymais"kaip iš temos pavadinimo supratote..." tai labai nuobodu. Pradėsiu nuo to,kad šiame žaidime o dar tiksliau "sampe" jau esu virš 3 metų, iš žaidimo pusės galiu pasakyti kad pakeičiau tik tris projektus pirmasis buvo Gedo(Arman) projektas, antrasis mūsų visų žinomas Invio projektas na o trečiasis tegul lieka paslaptyje. Iš techninės pusės t.y. iš mappinimo pusės rimtesnių projektų neturėjau galbūt kelis rimtesnius užsenietiškus projektus, kurių jūs tikrai nežinote. Mano Mapp darbai turbūt laukiamiausia dalis šioje temoje. Turiu maždaug 8 mėnesių patirtį, per kuriuos pramokau ir išmokau tikrai daug. Mano youtube kanale yra įkelta išties mažai mapp darbų tik 9  berods nes aš nemėgstu jų viešinti, ir įkeltieji toli gražu nėra geriausi. Na kaip ir viskas tolesnę informacija sužinosite žemiau.

Aš siūlau.

• Profesionalius mapp darbus.  Kurie atliekami be didesnių bugų, yra sutekstūrinami.

Aš noriu.

• Projekto su dideliu potencialu. Savininkų nevyniojančių į vatą, projektas turi būti su normaliu biudžetu, vizija, surinkta komanda. Atlygis už mappinimą nebūtinas.

Susisiekimas

• Aprašote savo projektą, arba įkeliate aprašymą. Palikite savo duomenis - nes kitaip negalėsiu susiekti. Galimi rašymo keliai man į PM arba į komentarus. Sudominsit - susisieksiu.

Rekomendacijos iš mano senosios temos:

Rekomandacija,žmogus tikrai gerai dirbantis ,turintis įdėjų ir ne tik kaip maperis puikus ,bet ir žmogus tokių žmonių reta tikrai dirbą usžidegęs ,kad ir sako ,kad lėtai dirbą ,bet darbai iš tiesų yra nuostabus ir tikria ganėtinai greit atlieką darbą paėmė jį į projektą tikrai nepasigailėsit ,sekmės tau Kristupai:)

PATIKIMAS!

Gerai mapina bičiukas. Jeigu paimsit į projektą nepasigailėsit.

Sekmės ieškant  :)

sekmės ieškant , o mapperis tikrai jis neblogas  :)

Kažkada (kuomet domėjausi kitų autorių mapp'ais) pastebėjau tavo darbus, ir galiu drąsiai teigti, jog esi puikus mapperis bei turi puikų bei išvaizdų skonį kurį sugebi pritaikyti bet kokio sudėtingumo darbui (o tai atlikti sugeba retas mapperiai, nors drįsčiau teigti, jog tai sugeba tik geriausi maperiai). Vien todėl tave norėčiau rekomenduoti serveriams kurie įžvelgia savo projektuose kažkokią tai ateitį bei uždarbį, o ne vienadienę pramogą. Tikrai galiu rekomenduoti šį žmogų (rekmomenduoju tik geriausius).

7-years-strong.png

Nes tu net nemokėtum kurti nuo tuščio lapo ;DDDDDDD adaptuotas esi tu apgailėtinas   :funny:  :funny:  :funny:

O ką tu moki vaikeli? Kurti eilinus projektus? Ai, taigi tu moki keisti spalvas modifikacijos :o

EDIT: kūria ;DDDDDDDD turi buti kuria, visi editina? Fuck you logic  :shok:

tu daugiau žodžių nemoki tik apgailėtinas ?????

o tu moki ?????? ar tiktai sedėt ir kritikuot kitus nors pats tu nieko nemoki

norėčiau pamatyt kaip tu scriptini man rodos net ir spalvu pakeist nesugebėtum vaikeli tu

kas kūria ???? :DDDDDD

tik normalus projektas greenside.lt  kur nuo 0 daro

o kas ne nuo 0?

galių pateikt pavyzdžių

1.tkg.lt

2.kaimeliai.lt

3. Tas pats savg.lt

čia galima vardinti ir vardinti

aš ir nesiruošių nuo 0 daryti nes kiek projektų buvo kur kūria nuo 0 o paskui net nestartuoja ir uždaro :D

tai kad laisvas esi

(redaguota)

Tokio mappeio niekam nereikia, dar reikalavimus matai turi apgailetina  :funny:  :mucha:

Labai įdomi persona esi šiame forume. Labai daug kur reiškiesi, bet nepasižymi protu, rašai visiškai nereikšmingas žinutes. Dauguma tavo žinučių atspindi tavo nebrandumą ir "skylėtą" protą. Naudoji daugybę ":D" kurie visiškai ne vietoje, tai pat mokai kitus rašybos, o pas patį daugybė rašybos/skyrybos klaidų.

Temos autoriui norėčiau palinkėti kantrumo ir rasti projektą.

Redaguota , nario DomantasL

Nemenčinės miškai - MUCHAMORŲ namai!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4171 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...