Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4181 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tas dalbajobas sita "skunda" raso tik tam, kad pareklamuot ta sudu suda: "m.a.z.e" kuris nieko vertas. Buciau uz kad administracija istrintu sito idioto tema

Žiurėk, dabar turėtum pagal taisykles gaut ispėjimą už nario ižeidinėjimą + 15 metų net neturi tai valink.

Ai jo, niekas tau ispėjimo už tai neduos, juk aš esu priešas o ne tu. Tad taisyklės negalioją.

Redaguota , nario Nasty
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 5

What you must understand about me is that I’m a deeply unhappy person.

Žiurėk, dabar turėtum pagal taisykles gaut ispėjimą už nario ižeidinėjimą + 15 metų net neturi tai valink.

Ai jo, niekas tau ispėjimo už tai neduos, juk aš esu priešas o ne tu. Tad taisyklės negalioją.

15 metu neturiu? Cia tipo norejai pasigirt kad esi 15likinis? Turiu bloga zinia, jau seniai praaugau tavo amziu. Ir zinau, apie ka masto tokie pacaniukai kaip tu.

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

Gan aiškiai parašyta

Jeigu neturėjote finansinių santykių su šiuo nariu (ne pirkote ar pardavėte prekes ar paslaugas), atsiliepimas gali būt tik neutralus.
Pavyzdžiui, jei narys atsisakė pirkti prekę (nors buvote susitarę), jam turi būti paliktas neutralus atsiliepimas, nes, nors ir nepatikimas, toks žmogus negali būti prilyginamas sukčiui ar vagiui, kuriems turi būti paliekami neigiami atsiliepimai.

O tavo atsiliepimas „plėtkų boba“ išvis ne prie ko. Dedi neigiamą atsiliepimą dėl to, kad jis tave apkalbinėjo? Tai atrašyk į jo apkalbinėjimus normaliais argumentais, įrodydamas, kad tu toks nesi, o ne rašyk neigiamus atsiliepimus. Blogiausiu atveju, galėjai uždėti jam neautralų atsiliepimą. O faktas, kad tu trečią kartą dedi jam tą patį atsiliepimą, ignoruodamas tai, kad administracija juos nuima, manau galėtum gauti įspėjimą.

• Teigiamai 3

Gan aiškiai parašyta

O tavo atsiliepimas „plėtkų boba“ išvis ne prie ko. Dedi neigiamą atsiliepimą dėl to, kad jis tave apkalbinėjo? Tai atrašyk į jo apkalbinėjimus normaliais argumentais, įrodydamas, kad tu toks nesi, o ne rašyk neigiamus atsiliepimus. Blogiausiu atveju, galėjai uždėti jam neautralų atsiliepimą. O faktas, kad tu trečią kartą dedi jam tą patį atsiliepimą, ignoruodamas tai, kad administracija juos nuima, manau galėtum gauti įspėjimą.

Tai ir jis iš manęs nieko nepirko tai kam atsiliepimus rašyt?

What you must understand about me is that I’m a deeply unhappy person.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4181 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...