Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4175 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

logor.jpg

• Ieškome reklamuotojų. Kaip jūs reklamuojate serverį nėra svarbu, svarbūs tik darbo rezultatai. Už gerai atliktą darbą mokami (banku) pinigai, arba privilegijos žaidime.

• Ieškome architektu(Mapperiu). Patirtis yra būtina minimaliai 1-2 metai. Arba , kad kruopščiai mapintu. Būtina ir tuo pačiu Texturinti savo map darbus. Už gerai atliktą darbą mokami (banku) pinigai, arba privilegijos žaidime.

• Taip pat ieškome žmonių, kurie projektui galėtu piešti nedidelius gfx darbus. Už tai atsilygintume privilegijomis žaidime.

Šioje temoje palikite , pavyzdžius jei jūs GFX'eris ar Mapperis o jei reklamuotojas paiškinkite ,kaip reklamuosite projektą ir tuo pačių palikit kontaktus(Skype).

Redaguota , nario tomas11183

www.RUSTAS.lt - Lietuviškas Rust serverių tinklas!

Labas Tomai, Visu pirma prisistatysiu. Mano vardas yra Kristijonas, man yra 14 metų, bet metai tai nėra pagrindinis rodiklis. Gyvenu Vilniuje, lankau plaukimą. Reklaminimu užsiimu maždaug 2 mėnesius, bet gali gan neblogai išreklamuoti projektą. Reklamuoju įvairiai ta prasme reklamuoju : Facebook'e, skype, kuriu įvairius, dominančius aprašymus, žinau neblogu tinklapių kur yra nemažai žmonių žaidžiančių SA:MP bei kitus žaidimus. Mano skype kontaktai : electric.new

labas Tomai. Noriu tau pasisiulyti, būti serverio reklamuotoju. Na, atrodo, jog tai paprastas postas, ir daug žmonių siulosi, jog gautų privilegijas, tačiau pareklamuoja tik porą kartų, rezultatų jokių, pas mane taip nebūnu, jeigu imuosi reklamuotojo darbo, tai ir vykdau darbą, kurį turiu atlikti. Aš kaip serverio reklamuotojas, jūsų projektą reklamuočiau įvairiuose žaidimų puslapiuose, turiu nemažą draugų ratą, kurie manau mielai ateitų čia žaisti, taipogi įeina skype bot'ai, facebook, kiti socialiniai tinklai, žaidimų top'ai. Pasisiulyčiau kitiems aprodyti serverį, skatinčiau ir žaidėjus, reklamuoti projektą, bei daugelis kitų įvairių būdų. Tikriausiai jums yra įdomu žinoti ir apie mane, mano vardas yra Gytis, esu iš Panevėžio miesto, man yra 15 metų, esu tikrai sąžiningas, atsakingas, darbštus, raštingas bei mandagus žmogus. Tai tik labai maža dalis, ką čia paminėjau apie save, jeigu bus įdomu sužinoti daugiau, štai.:

Mano skype - gyciakas89

Sveikas. Nebūsiu kaip kiti, ir nerašysiu bereikšmių dalykų. Siųlausi į reklamerius, manau labai svarbu šiame darbe ir rašyba, man iš lietuvių kalbos šį pusmetį išėjo 9. Turiu nemažai laisvo laiko ir turiu nemažai idėjų, kurias lengvai įmanoma įgyvendinti. Nerašysiu kuo paprastai užsiimu, nes tai nėra svarbu. Bet domiuosu marketingu (kitaip tariant reklama, jos būdais, efektyvumu), esu mąstanti asmenybė, kuri ne vien kiša tą pačią reklamą į tą patį forumą, čia tas pats kas tą pačią reklaminę skrajutę kišti į vieną pašto dėžutę. Nerašysiu apie savo charakterį, nes tai visiškai neaktualu. Skaičiau anksčiau parašiusių 'rašliavas', tai labai nustebau dėl jų tokio per ne lyg didelio atvirumo ir pasitikėjimo, bereikšmių dalykų rašymą, kai kalba eina apie A, jie rašo apie Z. Reklaminimo būdai: tikrai ne skype bot'ai, kurie neleidžia normaliems žmonėms gyventi, visų pirmą - sukursiu reikiamus GFX darbus, platų ir įdomų serverio aprašymą ir keliaučiau po forumus, kurdamas temas tam skirtose vietose, o ne kaip daugelis užspamina visą forumą, toliau - reklamų keitimai, siųlysiu lankomiems kitkuo užsiimantiems projektams keistis reklamomis, sakykim Counter Strike 1.6 serveris pakankamai lankomas, galbūt daugiau ar šiek tiek mažiau nei jūsų serverio tinklapis ir susiderinę tam tikram laikui apsikeistūme reklamomis. Taip pat nepamirščiau ir pačio serverio, turiu keletą idėjų, kurias išsakysiu privačiai, ir kaip pagerinti žaidėjų aktyvumą. Skype cicke15

REAL-LIFE.LT - VIENAS GERIAUSIŲ LIETUVOS SERVERIŲ.

754cb31727318fde81f63b039ca632f3192.png

(redaguota)

Sveikas Tomai, taigi noriu pretenduoti į GFX'ERIUS. Tepliojimu užsiimu galbūt nepilnus metus ir tai su pertraukomis, nesu profesionalas, bet tuo užsiimu megėjiškai. Taigi dabar truputi apie save - Esu Karolis, turiu 16 metų. Pora pavyzdžių - http://www.supergames.lt/topic/208573-pora-samp-photoshop-darb%C5%B3/ ir http://www.supergames.lt/topic/208909-sanfierrolt-svajoni%C5%B3-kampelis-atrankos-forume-naujas-apra%C5%A1ymas/ 

Skype - karolisss39

Redaguota , nario Jamaika // Karolis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4175 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...