Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4199 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.

Esu Mantas. Man yra 17 metų. Užsiimu įvairiomis paslaugomis. Tai atlieku jau apie 2 metus, todėl manau esu perpratęs sistemą, ir galiu bandyti iš to užsidirbti.

Ką aš galiu?

- IPB irašymas, sulietuvinimas, reikalingų modifikacijų įrašymas (hook), grupių sukūrimas, dizaino pakeitimas, unikalus editinimas, bugų tvarkymas, įvairių sistemų kūrimas, bei viskas kas susiję su IPB, taipogi pagalba.

- HTML dizaino kodavimas, HTML dizaino piešimas, įvairių sistemų darymas, bei viskas kas susiję su HTML, bei viskas kas susiję su HTML, bei pagalba.

- PHP-FUSHION irašymas, sulietuvinimas, dizaino piešimas, įvairių panelių sukurimas, įdėjimas, bei viskas kas susiję su php fushion, bei pagalba.

- Counter Strike (CSGO, CSS, CS 1.6...) serverių sukurimas, admin packų kurimas nuo 0, bei viskas kas susiję su šituo kurimu, viską atlieku su visais cs, taipogi pagalba.

VFX video kūrimas nuo 0, bei visą kitą, pagalba.

GFX įvairių piešinių kurimas, įskaitant logotipai.

Darbų pavyždžiai

IPB - nėra, nes visi projektai užsidarė...

HTML - tik dizainai piešti, koduoti: 1. http://www.part.lt/img/e942fab755af69e8b95efca4e03f3f1b91.png 2.  http://www.part.lt/img/4da6018b9448c47344ac9a422635bfc1251.png

PHP FUSHION - tik dizainas: http://www.part.lt/img/4a82353c41d28233b023e9d8e69375bc18.png

CS - Nėra, projektai perkurti, uždaryti...

VFX -

GFX - Matėt viršuje.

Atsiskaitymo būdai

0024726f5e2dc5122fc4a51c51cb371d.jpg

SMS 2x

Skype - mantas.v18

Jai nepasitikite manimi - šone yra patikimumas.
Darbą atlieku per 30min - 7 dienas. ( priklauso nuo darbo, eilės)
Atsiprašau už gramatines klaidas.

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4199 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...