Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4227 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, turiu klausimą ar įmanoma padaryti random spawn, ta prasme kad kaip prisijungi išmestų kur nors žemėlapyje (tik ne vandenyje)? 

Dabar kiek žinau, tai su kordinatėmis įmanoma padaryti, bet jeigu tarkim aš noriu kad 200 žaidėjų išmestų skirtingose vietose, tai nekursiu 200 spawn'ų kad iš jų parinktų kurioje vietoje juos išmestų. Tad ar yra kitoks būdas? :)

(redaguota)

Įmanoma:

bet turėsi padaryti, tiek kiek nori tu spawnu..

new Float:RandomSpawn[][5] =
{
    {x,y,z,a},
    {x,y,z,a},
    {x,y,z,a},
.........
};
new rand = random(sizeof(RandomSpawn));
AddPlayerClass(100, RandomSpawn[rand][0],RandomSpawn[rand][1],RandomSpawn[rand][2],RandomSpawn[rand][3], 0, 0, 0, 0, 0, 0);
Redaguota , nario SaSkript

Tavo pateiktame pavyzdyje yra random spawn pagal kordinatęs. Dabar įsivaizduok serveryje padarau 100 žaidėjų laisvos vietos ir 100 šitų random spawn, jeigu visi 100 žaidėjų susijungs į serverį, tai 90% kad 3 žaidėjai bus išmesti toje pačioje vietoje, o tai jau yra man nenaudinga, tada pagal idėja turėčiau daryti 200 tokių spawnų, tuomet būtų 30% kad išmes 2 žaidėjus toje pačioje vietoje. Aš noriu padaryti kad tiesiog išmestų bet kurioje sa-mp žemėlapio vietoje ir man to nurodyti nereikėtų. 

Įmanoma:

bet turėsi padaryti, tiek kiek nori tu spawnu..

new Float:RandomSpawn[][5] =
{
    {x,y,z,a},
    {x,y,z,a},
    {x,y,z,a},
.........
};
new rand = random(sizeof(RandomSpawn));
AddPlayerClass(100, RandomSpawn[rand][0],RandomSpawn[rand][1],RandomSpawn[rand][2],RandomSpawn[rand][3], 0, 0, 0, 0, 0, 0);

Tavo variantas taip pat reikalauja koordinačių.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4227 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...