Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4229 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Priviet xebra. Taigi kaip supratot reikia pagalbos sportuojančiu . Nuo pavasario pasirašiau jau , kad eisiu prie turniko ir nežinau nuo ko pradėti . Visi kažkada pradėjo nuo 0 . Taigi nuo ko jus pradėjot , kai ėjot prie turniko , darėt tik prisitraukimus ar ir namuose darėt kokius pratimus? Nesinori kažkaip pasigaidint , kai prieis rimtu street workouteriu :) gal kiek neryšliai parašiau , bet tikiuosi suprasit.

Redaguota , nario Sniegiusz

Na šeip ant turniko jau esu virš metus (ta prasme sportuojų :D). Ir šeip aš pradėjau nuo prisitraukimų, tesiog daryk prisitraukimus, kiek vieną dieną bandyk vis daugiau, su laiku tavo rankos bus stipresnės bei miklesnės ir galėsi daryti nesunkius pratimus. Galėsi pradėt nuo įvairių dalykų, meškos, kirvuko ar pnš. Bet šeip kaip pradedančiam sakyčiau daryk prisitraukimus ir atsispaudimus.

Sportuoju aš nuo preitos Žiemos Tada eidavau i Sunkiaja atletika Pavasari ėjau ant Turniko ir dariau Prisitraukimus P.s nepatariu mokytis iš kart kokiu Masalupu (Kareivelis i 2 Rankas) Tiesiog kaip ir minėjo Hard_Efect Pradėk nuo Prisitrakukimu/Atsispaudimu o paskiau galėsi kažka bandyt :D P.s Brolis dešimties metu 12 Prisitraukimu padaro bėj Kareivelius ir visa kita :D.

d0a4da4986c3255a7b6c4b6dd2e98fc2796.png

Programavimas tai toks dalykas..

Dėkui žmogai už atsakymus , o kaip žiema vaikštot ? Bandžiau čia kada pakabėt, tai iškarto per rankas kerta :D

na aš ir dabar vaikštau :D tuoi vėl eisiu šiaip geriausiai apšilt ir viskas ok. bet būna kojas pakrato nušokus nuo skersinio bet nieko jau prates :D o dėl kabėjimo tai galiu ilgai iškabėt nes jau prates.. :D apsirasi ir viskas ok.

(redaguota)

Nuo prisitraukimu pradėk , mėgink ko daugiau padaryti , o po 2 savaičių manau gali mėginti kareivėli padaryt.

lengvai kareivėlio jis neišlaus, nebent pirma bandys ant vienos rankos užsimest, kaip jau matys kad greit užsimetinėja ant vienos rankos ir ant kitos tada gali bandyt mestis ant dvieju ranku. čia sakau iš savo patirties kaip man buvo. :D

P.S jei nori kad lengviau išeitu kareivukas kai greitai darysi po viena ranka tai sulenkus kojas lengviau išeis kareivukas.

Redaguota , nario Donatas Z.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4229 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...