Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3930 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki ,kadangi supergames tinklapyje yra labai daug mano manymu žmonių kurie moka skriptinti ,išmano savo darbą ,dirba šioje srityje jau ne maža laiką ir galėtų save vadinti mokytojais .Todėl mano prašymas būtų gan kvailokas žmonių atžvilgiu kurie ieško tik užsidirbimo būdų ir nieko už dyką ne daro ,aišku tokių žmonių be abejo yra labai daug esu tuom įsitikinęs nes kaip sakoma už kokybe reikia mokėti ir laiko švaistymas negaunat naudos yra tiesiog beprasmiškas,bet galbūt yra tokių žmonių kuriems svarbiau pagelbėti žmogui nei iš to pasipelnyti.Esmė tame ,kad norėjau paprašyti žmonių pagalbos kurie dirba šioje srityje ,kad padėtų žaliam įsisavinti šią pawn kalbą ,padėtų prie pačių pagrindų ,paaiškintų ,iškilus problemai ,paaiškintų kaip jie ištaisyti .Esu šiek tiek pats bandęs skriptinti pagal pamokas rastas internete,aišku nieko gero taip ir nesukūriau.O kalbant apie editinima(redagavimą), editinimas  ,nieko neišmoko jei neturi suvokimo apie tai ką darai ,man reikėtų žmogaus kuris galėtų sukurti tą supratimo jausmą.Pačia idėja kodėl noriu šį dalyką išmokti ?Turiu daugybe idėjų kurias norėčiau realizuoti ,realizuoti tai sukurti jas ir atvaizduoti veiksme ,o kai padarai kažką tokio pats tai tiesiog wow. Pastaruosius ketverius metus žaidžiau sa-mp ką supratau per tuos metus ?Serveriai nesikeičia ,pagrindiniai administratoriai taj pelno siekėjai tik tai dalis žmonių kurie tuom užsiima nuoširdžiai kreipia dėmesį į tai ką rašo paprastas žaidėjas ,netgi keletą kartų kiek buvau aukštesniuose postuose ,pateikiant idėjas tave tik apsimeta ,kad klauso ,bet išties viskas lieka tik pažadais. Galbūt viena iš priežasčių tingėjimas ,nenorėjimas dirbti o kita galbūt paprasčiausias žinių trūkumas.Aš nesitikiu ,kad kas nors mane padarys profu ,jei aš to nenorėsiu ,aišku netgi jei yra noras ,be gebėjimo nieko nepadarysi .Bet suvokimas ir kažko mokėjimas gyvenime nepamaišys.Tikiuosi mano mintį supratote ,tikslas:Sužinoti pačius pagrindus ,galbūt išgirsti žmonių pasisakymus nuo ko jie pradėjo ,kokie pirmieji jų skriptai buvo ir t.t

Tikiuosi nesupyksite už tai ,kad tiesiog prašau pagalbos nors atsakymas bus ieškok internete ,nebus žmogaus kuris tave mokins kaip mokykloj ,bet ir tą internete informacija reikia atsirinkti. 

Ačiū ,kad skaitėte jeigu kas nors nuoširdžiai susidomėje į pm skype:pexpit13 arba numeskite savo ,pasikviesiu.

P.s tikiuosi neužheitinsit #peace

Atsiprašau, bet kalba yra super. Daug tiesos pasakei kiek aš mėginau tai padaryti visokiais būdais itikinti.  Bet klausimas tau pačiam ar pats netapsi tokiu kokiu kitus laikai? Žinok pinigai keičia žmogų. Ir stipriai :)

Žmogus keičiasi tik teda kai jis pats to nori ir be abejonės ,jei žmonių nuomonė apie tave bus bloga tu nieko ir neuždirbsi ,neatsižvelgdamas į kitų lūkesčius ir darydamas nauda sau tu pasitrauksi nemalonę ,o man asmeniškai bendravime svarbiausia žmogus ir jo nuomonė ir manau ji nepakistų .Bet nepatyręs to ką patyrė tie kurie yra tenais aukščiau aš negaliu teigti kas kaip būtų ,niekada nebuvau sukūręs tai dėl ko pelnyčiau didesnį žmonių nuolankumą tad ir patirties su pinigų perversme žmogaus mąstyme neturiu .Net ir pinigų turėjimas netrukdo žmonėms gerbti kitus ,visi yra lygūs jei esi lygus su visais. 

Supranti, dabar labai retai kadangi atsiranda žmogus kuris sutinka padėti nesiekdamas asmeninės naudos. Aš pats labai džiaugiuosi, jog suradau žmogų - mokytoją ;) Siūlau pačiam ieškoti mokytojo, o ne bandyti elgtis taip, kad jis tave surastu ;)

Ką tokį? :o

Beje tikrai gerbiu žmones turinčius savo nuomone ir nebijančius ją išreikšti?

Ką tu čia šneki??O nemanai ,kad čia savotiškas ieškojimas...Taj kokiu būdu tavo nuomone reikėtų ieškoti to mokytojo,kiekvienam rašyt į pm??Kam tai aktualu manau tema pastebės ir taip.Žmonės kuriems taj neįdomu taj ir norėdamas neprikalbinsi.

Nereikią kiekvienam rašyti į PM, o reikią mokėti bendrauti bei konkrečiai žmogui išaiškinti sitaciją, ir jei supras bei norės padėti - padės.

Ką tokį? :o

Tebūnie tai būna paslaptis ;)

2014-03-28 - 2015-02-24

(redaguota)

Nereikią kiekvienam rašyti į PM, o reikią mokėti bendrauti bei konkrečiai žmogui išaiškinti sitaciją, ir jei supras bei norės padėti - padės.

Tebūnie tai būna paslaptis ;)

Nereikia kiekvienam rašyti į pm ,bet reikia bendrauti ,??Ej žmogau ,tu galvoji apie tai ką rašai ?Nes atrodo ,kad komentuoji tik tam ,kad komentuotum, bendravimas ir yra grįstas tarpusavio ryšiu atsiskleidimu , o kaip galima bendrauti ir tikėtis kažkokio supratimo neparašius žmogui  ,manai visas pasaulis sukasi aplink tave ir visi stebi tai ką darai žino apie tave ir ko tu nori.Paprasčiausiai aš norėjau išgirsti tavo būda kaip tu ir sakei ieškoti mokytojaus ,bet taip ir nieko nepasakei tik daugybe bereikšmių žodžių. O aš kaip ir sakiau ,šios temos kūrimas taj ir yra savotiškas mokytojaus ieškotojas. 

Redaguota , nario Mindaugasz73

Nereikia kiekvienam rašyti į pm ,bet reikia bendrauti ,??Ej žmogau ,tu galvoji apie tai ką rašai ?Nes atrodo ,kad komentuoji tik tam ,kad komentuotum, bendravimas ir yra grįstas tarpusavio ryšiu atsiskleidimu , o kaip galima bendrauti ir tikėtis kažkokio supratimo neparašius žmogui  ,manai visas pasaulis sukasi aplink tave ir visi stebi tai ką darai žino apie tave ir ko tu nori.Paprasčiausiai aš norėjau išgirsti tavo būda kaip tu ir sakei ieškoti mokytojaus ,bet taip ir nieko nepasakei tik daugybe bereikšmių žodžių. O aš kaip ir sakiau ,šios temos kūrimas taj ir yra savotiškas mokytojaus ieškotojas. 

Sušnekėjai grynai kaip šitas:

46.jpg

Tiek to, daryk kaip tu nori ir kaip tau geriau, aš tik parašiau savo nuomonę. Beje su tokiu iškalbingumu manau tikrai surasi neblogą skripterį kuris tave tikrai neblogai išmokins skriptint už tokį iškalbingumą :D

2014-03-28 - 2015-02-24

• Parašė po 10 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3930 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...