Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4271 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki

Taigi nėrą ką veikti, tai įkelsiu anekdotų.

Ir nesakykite, kad reiktų lankyti lietuvių kalbos mokyklą, ar kad esu lenkas :D, tiesiog anekdotus copy/paste :D

Good luck!

draugas klausia petriuko kas buna kaip prisisisioji kelnes 
petriukas atsako menesines o kas buna kai apsikakoji o jis sako tada jau blogai draugas sako kodel o petriukas sako nes subine perplyso man jau siuwo net trys siules buvo fvkl5ho.gif

Tupi 2balandziai ant sakos. Virs ju praskrenda reaktyvinis letvuvas. Vienas is balandziu sako: oho kaip greit!:-) kitas atsako: tau sikna degtu ne taip dar lektum

Vaikinas sokiuose kviecia mergina pasokti: panele gal pasokam?Mergina:kaip sakete? Vaikinas gal pasokam? Mergina atsako gerai. Po keliu min. Vaikinas vel klausia merginos gal galiu tave palydet namo, mergina vel klausia kaip sakete? Vaikinas pakartoja klausima,mergina sutinka. Vaikinas palydi mergina ir klausia ar gali uzeiti ir pasimyleti mergina vel praso pakartom klausima vaikinui pakartojus sutinka. Ryte vaikinas klausia pas mergina kodel jei du kartus reik kartot? Mergina vel praso pakartom vaikinui pakartojus atsako todel kad man trecia stadija sifelio. Vaikinas: kaip sakote?

Atention! Parduodu inkstą mažai naudojas (tik savaitgaliais) yra smulkių defektų tycoiyts.gif Galima derėtis!

Petriuko tetis nusipirko sportini lanka nu ir sako Petriukui: -Einam sunau parodysiu kaip saudo tikri vyrai. Nuvejo petriukas su teciu y miska. Tewas pasieme lanka ir sowe toli toli y miska ir sako Petriukui: - Matei kur nusove? Petriukas sako - Jo Tetis 

- Nubek atnesk 
Nu ir isbego Petriukas streles ieskot. Gryzo po 20 min visas laimingas ir sako tevui. 
- Tevai turiu gera ir bloga naujiena nuo kurios pradet? 
Tevas 
- Nuo geros 
Petriukas 
-Kaimynui bybi persovem vyras galwoja o zjbs dbr nors mano zmonos nebepis ir sako petriukui 
- O kokia bloga naujiena? Petriukas sako 
- O mamai abudu zandus. 

Isdroze tetis Karlas pinoki ir viena diena pinokis ateina ir sako 

-tete Karlai as turiu mergina bet neturiu pimpalo, nateris karlas isdroze jam pimpala, po kiek laiko Pinokis vel ateina ir sako 
-tete Karlai mano *Myliu SuperGames.lt* su rankstim mano panelei skauda, na dede Karlas duoda jam slifavimo popieriaus , galiausiai ateina Pinokis laimingas pas tete Karla o tete Karlas sako 
- na kaip jau gerai sekas lovos reikalai su mergina 
-pinokis atsako kam ta mergina kai slifavimo popierius taip maloniai pimpala kutena

Psichijatrinė ligoninė ir mokytojas klausia vieno: 

- nu kiek bus 2+2? 
- 100 
- aeik tu n* tiek mokiau o tu? 
kito klausia: 
- nu tai kiek bus 2+2? 
- 1000 
- eik dalbajobe tiek mokiau... 
Kito klausia: 
- gal tu žinai kiek bus 2+2? 
- mėlyna 
- Kaip kaip? 
- mėlyna 
- Vpš dalbajobas nuvylėt mane 
Nu ir paskutinis klausia jo: 
- nu tai kiek 2+2? 
- 4 
- iš kur žinai? 
- padalinau 1000 iš mėlynos

Mažas berniukas maudės karjere , 

Ir į vandenį laidas elektros panėrė .. 
Berniukas tikriausiai elektros nemėgo , 
Nes vandeniu tarsi šventasis nubėgo ..

Susitiko du draugai: 

- Na kaip pasimatymas? 
- Pusiau sėkmingas.. 
- Kaip tai? 
- Aš atėjau, ji - ne

- Austrijos sostine Viena? 

- Ne *Myliu SuperGames.lt* dvi fvkl5ho.gif

Ateina vaikinas y sex prekiu parduotuve ir sako man perzivatyvu pardaveja isdelioja ant prekystalio balta, juoda ir su mikimauzais sako baltas suplys o su mikimauzais per vaikiskas liko juodas nu pisas ir suplyso po septyniu metu vaikiš klausia mamos kodel as toks jundas o jus balti mama sako neturiu laiko aiskint eik pas teva nueina prie teva nu ir teti kodel as juodas o tu su mama balti tevas dziaukis kad ne su mikimauzais

Pamoka: 

Mokytoja sako Petriukui 
-Petriuk iseik uz duru ir ieik taip kaip tavo tetis parejas sveikinasi su mama 
!@#$ Petriukas isejo 
Atsidare langa ir saukia na *Myliu SuperGames.lt* nesitikejot.

Sugavo vilkas raudonkepuraitę, 

nusivedė į krūmus ir šaukia: 
- Duok! 
- Vilke, tu ką, išprotėjai? 
- Aš tau sakau, duok! 
- Bet vilke, tu toks didelis, o aš 
tokia maža... 
- Greitai duok arba aš rimtai 
supyksiu! 
Raudonkepuraitė pradėjo mautis 
sijonuką, trusikėlius, o vilkas 
sako: 
- Ką tu čia galvoji? Aš tave šikt 
atsivedžiau? Pyragėlius duok!

Vaziuoja autobusas su pilna keleiviu, ir is paskos bega viriskis nesinas du arbuzus, jis vejesi autobussa vejesi pist vienas arbuzas iskrenta ir sutista, bet virukas nepasiduoda vejesi autobusa toliau. Vienas keleivis neiskentejes iskisa galva pro langeli ir sako. Klausik, kam tu vejies autobusa, jai vistiek nepavisi? Ba mes tuoi i kelnes is juoko pridesim. O begantis virukas actako, tai jus ir pridesit, kaip suzinosit, kad as sito autobuso vairuotojas

Pareina vaikas namo ir sako tėčiui. 

-Gavau 8. 
-Kodėl tiek mažai? 
-Kad tik 8 pamokos buvo.

Būs pildoma!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4271 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...