Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4280 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , parasysiu pirma ilgesni straipsni is savo spalvoto gyvenimo krepsio :)

Taigi pries dvi dienas uzkibau ant tradicines afioros - netikro skype vardo ( cagdsolution ) kuris man zadejo vos ne milijonus uz mano ta steam accounta , na kadangi pinigai tada buvo reikalingi , tai ir sutikau eiti pirmas ( Never do this again ) atrode viskas legit kol nesugalvojau paziuret i skype is arciau ir pamatyti neatitikmeni nicke , kuris ir pasake kas vyks toliau. O viskas kaip ir visados - is tokio durnelio kaip manes tada lengvai istrauke steam vartotoja , pasieme ji sau.

Na as ranku nenuleidau ir lekiau i emaila ziureti steamo laisku su informacija. Na ir ka as radau? Ogi tik jo buvimo vieta ir ip adresa , zmogelis pats esas is norvegijos. Siek tiek mazokai informacijos , na ir nulekiau as i steamcomunnity ieskoti atitikmenu savo vartotojui. Ir ka as pamaciau? 2 panasias paskyras , su tuo paciu nick ir logo. Paklausite - na ir kas cia tokio? Mano atveju tai buvo biski pravartu , nes maciau ar zmogus yra online. Na po viso sito gavau vel laiska is steam supporto , kad galiu uzrakinti paskyra , pagalvojau kodel gi neuzrakinus?

Na ir siandiena gavau zinute is musu scamerio , jog nori pakalbet ( Afioros again ) velgi jis man zadejo savo turtus , payday giftus , csgo paskyras ir visa kita. Bet viskas ko jam reikejo tai jog as atrakinciau savo paskyra nuo suspendavimo. Na ir cia pradejo veikti smegenine kodel gi neapipisus jo pacio? Na ir tada jis pasivome ant manes , liko be mano paskyros ir su savo turtais kuriuos gali sau ir pasilaikyti.

Taigi , kas tas cagdsolution?

Vardas : Lukas

Vietove kurio gyvena : Norvegija

SteamID : http://steamcommunity.com/id/fr0zas

Zaidzia : Dota2 , CS:GO , PAYDAY2

IP : 85.167.178.***

P.S Nepyk zmogau , gal veliau tu ir nieko blogo nenorejai , bet as su tavim jokiu reikalu nebenorejau tureti.

P.S S Gali dosint ar dar ka ten daryt , man vienodai zydi sodai , bet ar patiko kai pats likai apipistas?

P.S.S S Dabar pasakysit , dziaukis , kad atidave praktiskai, As vistiek jug buciau atgaves paskyra , buvo parasytas ticketas i steamsupporta.

Farming simulator 2015 modai!

http://www.ls2k15mods.com/

Mldc, šis vaikas neturi nei 12metų dar, o sako kad su iphone 6 jau vaikšto ir kad užsidirba pinigus, bet manęs vos irgi neapgavo sako reikia tau CS:GO sakau reikia nu krč ten rašinėjaus aš iškartu priėmes į skype draugus supratau kad čia netikras cagsolution nes turėjau tikraji cagsolution skype bei jam dar parašiau tikrajam, jisai net rašo ne kaip cagsolution jisai ždž yra vaikas o ten sako vaikšto su iphone 6 pats užsidirbu pinigų o aš jam pasakiau o kam tau vogti jeigu tu užsidirbi? Tasai man atrašė kad liktais nes vaikšto su iphone ir jam netruksta pinigų ar ten nu negali ipirkti žaidimų ar ten jam tevai neduoda pinigų ždž nesuprantu dėl ko jisai taip daro bet reikia jam dar paaugti kas jam išvis interneta davė? :/

Mldc, šis vaikas neturi nei 12metų dar, o sako kad su iphone 6 jau vaikšto ir kad užsidirba pinigus, bet manęs vos irgi neapgavo sako reikia tau CS:GO sakau reikia nu krč ten rašinėjaus aš iškartu priėmes į skype draugus supratau kad čia netikras cagsolution nes turėjau tikraji cagsolution skype bei jam dar parašiau tikrajam, jisai net rašo ne kaip cagsolution jisai ždž yra vaikas o ten sako vaikšto su iphone 6 pats užsidirbu pinigų o aš jam pasakiau o kam tau vogti jeigu tu užsidirbi? Tasai man atrašė kad liktais nes vaikšto su iphone ir jam netruksta pinigų ar ten nu negali ipirkti žaidimų ar ten jam tevai neduoda pinigų ždž nesuprantu dėl ko jisai taip daro bet reikia jam dar paaugti kas jam išvis interneta davė? :/

Ne situacija dar ne tokia baisi. Vyresnis jis +- 15-18 metu. Teko kalbeti per skype

Nemanau, kad čia tikrasis IP adresas. Kol turėjau moderatoriaus teises, stengiausi įvairiais būdais uždrausti šiam vartotojui turėti paskyą forume, dėl narių scaminimo apsimetant tiek manimi, tiek kitais moderatoriais, tiek kitais žinomais asmenimis interneto platumoje. Tačiau čia reikėtų Administratoriaus teisių, kad blokuotų jo kompiuterio MAC adresą, jog nebematytų jokio turinio, bei neapgautų daugiau narių. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Nemanau, kad čia tikrasis IP adresas. Kol turėjau moderatoriaus teises, stengiausi įvairiais būdais uždrausti šiam vartotojui turėti paskyą forume, dėl narių scaminimo apsimetant tiek manimi, tiek kitais moderatoriais, tiek kitais žinomais asmenimis interneto platumoje. Tačiau čia reikėtų Administratoriaus teisių, kad blokuotų jo kompiuterio MAC adresą, jog nebematytų jokio turinio, bei neapgautų daugiau narių. :)

Na nezinau del tikrumo , bet jau antra diena kaip jis pastovus ir nesikeiciantis,

Na nezinau del tikrumo , bet jau antra diena kaip jis pastovus ir nesikeiciantis,

Turėjo kelis vartotojus, kuriuose buvo naudojamas vis skirtingas IP. Tiek iš Norvegijos, tiek iš kitų šalių. :)

8gHUMz7.png

(redaguota)

Pora šito apsimetėlio Skype:
SCAM, VAGIS, APGAVO, APGAVIKAS, SCAMERIS

* Skype ID: lukas7024
* Skype ID: cagdsolution
* Skype ID: renasj..
* Skype ID: upnair12

* Visi šitie Skype adresai yra vieno ir to pačio nario, žinoma jų yra ir daugiau, tačiau tai yra vieni iš pagrindinių naudojami jo darbui.

Truputis čato su šituo neužauga. :)

* Skype ID: froze-exe

[00:09:26] fr0ze -A-: turi pasiūlymų, ką duotum už cs:go?
[00:09:35] STEAM žaidimai: 18 Lt.
[00:10:16] fr0ze -A-: nu pažiūrėsim dar
[00:11:26] fr0ze -A-: gerai laukiu pakvietimo.
[00:15:46] STEAM žaidimai: Kokio pakvietimo?
[00:16:01] fr0ze -A-: supergames
[00:16:16] fr0ze -A-: žinutės ištrinos nepadės
[00:16:18] fr0ze -A-: 
[00:16:27] STEAM žaidimai: ?
[00:16:38] fr0ze -A-: turiu viską kaip kalbamės
[00:16:42] fr0ze -A-: kaip patradinom
[00:16:49] fr0ze -A-: gadinsim repūtacija biški?
[00:16:51] fr0ze -A-: 
[00:16:59] STEAM žaidimai: Kokia reputacija?
[00:17:04] fr0ze -A-: nu tavo
[00:17:15] fr0ze -A-: girdėjau patikimas, pasitikėjau, o dabar?
[00:17:44] fr0ze -A-: duodu tau 5 min.
[00:17:46] fr0ze -A-: [email protected]
[00:18:17] STEAM žaidimai: Greičiau vogtus gift'us parduok, nes parašys Zbyszek į Steam Supportą revokins gift'us.
[00:18:59] fr0ze -A-: pasedesim be neto
[00:19:08] fr0ze -A-: xuj jis tos giftus neatgaus 
[00:19:10] STEAM žaidimai: 
[00:19:18] STEAM žaidimai: Ne mano internetas, mėgink dossint. 
[00:19:50] fr0ze -A-: esu nusipirkes programa doss uz nebloga suma  galiu padosint pora zmoniu 1 metu cia man tave 1 ner kas veikt
[00:19:56] fr0ze -A-: bus 1000 pingas neis net skype rasyt
[00:19:59] STEAM žaidimai: Na tai pirmyn. 
[00:20:19] STEAM žaidimai: Laukiu nesulaukiu!
[00:20:21] fr0ze -A-: ok tj draugs
[00:20:25] STEAM žaidimai: Come at me bro.
[00:20:29] fr0ze -A-:  

Sakė bėgs kurti temą, kad pavogiau iš jo korteles... Poto jau žadėjo uždosint mane, bet patingėjo ir sakė kad rytoj pamėgins. :)

Redaguota , nario STEAM žaidimai

8gHUMz7.png

Tokie vartotojai , kūrie tik bando scaminti , apgauti žmones , jie yra tiesiog užbaninti forume ir tiesiog yra visiems pranešta saugotis tokiu , nes maža kas gali atisikti , ir mes nebūsime už tai atsakingi. Todėl kartoju dar karta saugogites tokiu. Jeigu tik pagalvojote , kad tai yra netikras žmogus patikrinkite jo tikrajį vardą skypeje. (šiuo metu cagsolution) , arba tiesiog paklauskite čia , forume.

Būkite saugus nuo tokiu žmoniu !

(redaguota)

Pora šito apsimetėlio Skype:

SCAM, VAGIS, APGAVO, APGAVIKAS, SCAMERIS

* Skype ID: lukas7024

* Skype ID: cagdsolution

* Skype ID: renasj..

* Skype ID: upnair12

* Visi šitie Skype adresai yra vieno ir to pačio nario, žinoma jų yra ir daugiau, tačiau tai yra vieni iš pagrindinių naudojami jo darbui.

Truputis čato su šituo neužauga. :)

* Skype ID: froze-exe

[00:09:26] fr0ze -A-: turi pasiūlymų, ką duotum už cs:go?
[00:09:35] STEAM žaidimai: 18 Lt.
[00:10:16] fr0ze -A-: nu pažiūrėsim dar
[00:11:26] fr0ze -A-: gerai laukiu pakvietimo.
[00:15:46] STEAM žaidimai: Kokio pakvietimo?
[00:16:01] fr0ze -A-: supergames
[00:16:16] fr0ze -A-: žinutės ištrinos nepadės
[00:16:18] fr0ze -A-: 
[00:16:27] STEAM žaidimai: ?
[00:16:38] fr0ze -A-: turiu viską kaip kalbamės
[00:16:42] fr0ze -A-: kaip patradinom
[00:16:49] fr0ze -A-: gadinsim repūtacija biški?
[00:16:51] fr0ze -A-: 
[00:16:59] STEAM žaidimai: Kokia reputacija?
[00:17:04] fr0ze -A-: nu tavo
[00:17:15] fr0ze -A-: girdėjau patikimas, pasitikėjau, o dabar?
[00:17:44] fr0ze -A-: duodu tau 5 min.
[00:17:46] fr0ze -A-: [email protected]
[00:18:17] STEAM žaidimai: Greičiau vogtus gift'us parduok, nes parašys Zbyszek į Steam Supportą revokins gift'us.
[00:18:59] fr0ze -A-: pasedesim be neto
[00:19:08] fr0ze -A-: xuj jis tos giftus neatgaus 
[00:19:10] STEAM žaidimai: 
[00:19:18] STEAM žaidimai: Ne mano internetas, mėgink dossint. 
[00:19:50] fr0ze -A-: esu nusipirkes programa doss uz nebloga suma  galiu padosint pora zmoniu 1 metu cia man tave 1 ner kas veikt
[00:19:56] fr0ze -A-: bus 1000 pingas neis net skype rasyt
[00:19:59] STEAM žaidimai: Na tai pirmyn. 
[00:20:19] STEAM žaidimai: Laukiu nesulaukiu!
[00:20:21] fr0ze -A-: ok tj draugs
[00:20:25] STEAM žaidimai: Come at me bro.
[00:20:29] fr0ze -A-:  

Sakė bėgs kurti temą, kad pavogiau iš jo korteles... Poto jau žadėjo uždosint mane, bet patingėjo ir sakė kad rytoj pamėgins. :)

Panasia situacija ir as su juo turejau - programa uz 100lt , 1000pingas. Jeigu kas yra labai suinteresuotas tai galiu ir skype pokalbi duoti pasiklausyti.

P.S Dar vienas jo emailas [email protected]

Redaguota , nario ~C!tramonas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4280 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...