Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4274 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

kaip čia pradėjus šią keistą kalbą... Taigi, norėčiau išbandyti save, bet dar ir dėl to, kad kuo skubiau reikia pinigų, darysiu Thousand Challenge (liet. tūkstančio iššūkis).

Kas čia per nesąmonė..? Na, tiesiog šiandien važiuojant autobusu namo mąsčiau kaip gauti apie 1000lt kuo skubiau ir šovė mintis - iššūkis. Iššūkio esmė uždirbti 1000lt per xx dienų. Idealiausias variantas būtų uždirbti šiuos pinigus per 30 dienų, o bet tačiau neaišku kaip man pasiseks. Detalią informaciją kaip man sekėsi per savaitę/dieną pateiksiu šioje temoje naujuose pranešimuose.

Kam man reikia tų pinigų?

Tiksliai dar nenusprendžiau, bet jie greičiausiai bus investuoti į krosinio motociklo/aprangos pirkimą. Jeigu ką nusipirksiu už surinktus/savus pinigus, būtinai pranešiu temoje ;).

Kaip aš juos uždirbsiu? 

Taigi, aš teikiu šiokias tokias paslaugas, prekes, iš ko ir bandysiu išspausti visą pelną.

Pelno pagrindas turėtų būti iš:

- Programavimo

;

- STEAM žaidimų prekybos.

Programavimas...

Iš tiesų esu padaręs ir pardavęs nemažai įvairių scriptų. Mano asmeninis puslapis - http://ignas.ws . Ten informacija apie parduodamus scriptus nėra atnaujinta, todėl šiuo metu atlieku tik scriptus pagal užsakymus.

• Dirbu su mokėjimai.lt sistema - tiek banko tiek SMS mokėjimais.
  • Mini-TVS [Valdymo panelės, naujienų panelės ir kt.]
  • Kiti programavimo darbai (dėl užsakymų susisiekti kontaktais nurodytais apačioje)

Kiti mano darbai:

- http://las-venturas.lt/forumas

- http://las-venturas.lt/forumas/?paslaugos=1

http://las-venturas.lt/forumas/?psl=1

http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/51532-blogas-ne-web-atnaujinimai/?p=656026 (prižiūrėtojų pultas)

...

DĖMESIO: nekoduoju dizainų jokia kalba. Mini-TVS ir kitos mano kurtos atvaizdavimo panelės naudoja bootstrap biblioteką.

STEAM žaidimų prekyba...

Ką aš galėčiau pasiūlyti kalbant apie STEAM žaidimus? Iš tiesų siūlau įsigyti daugumą žaidimų pigiau nei steame ar kitoje el. parduotuvėje

Populiariausių žaidimų sąrašą ir kainas galite rasti ČIA. Kodėl kitame puslapyje tema? Nes aš ten dažniausiai atnaujinu informaciją, o eiti per daugybę puslapių ir naujinti informaciją mane erzina, ypač kai taikomi įvairūs pranešimo limitai. 

Susisiekus su manimi galima viską paderinti ir pasitikslinti kainas, kurios gali būti netikslios dėl dažnų akcijų STEAM'e.

Kontaktai...

Dėl visų klausimų, pasiūlymų ir kita susisiekite...

STEAM: steamcommunity.com/profiles/76561197965842954/

Challenge pradėtas: 2014-10-17

Atnaujinta: 2014-12-29

Surinkta: 453 LT

Tema gali būti pildoma...

Redaguota , nario Ignas.
(redaguota)

Parašyk prie atnaujinimu, koki darbą atlikai, ir nuoroda į ta darbą arba screen, Nes aš irgi galiu toki challange padaryti ir iki 10 000lt be jokiu irodimu kas kartą atnaujinti info. :D

--- 10.19 ---
Parduoti 2 Rust gift'ai

--- 10.20 ---
Pakvietimų sistema
Valiutos sistema (PHP-MYSQL-MOKĖJIMAI.LT)

--- 10.23 ---
Parduotas vienas CS:GO gift'as

ded80e1643.png

Pelnas:
10.17 - 10.23
126LT

EDIT: +300lt ką tik gauta iš pastovaus darbo (ilgesnis darbo terminas), todėl nežinau ar priskaičiuoti ar ne.
Redaguota , nario Ignas.
(redaguota)
Šis periodas nebuvo ypač sėkmingas nes neturėjau galimybės gauti naujų žaidimų.

--- 10.26 ---
Parduoti 2 CS:GO gift'ai

--- 10.27 ---
Parduotas 1 CS:GO gift'as

--- 10.28 ---
Samp serverio monitorius

--- 10.30 ---
Samp Mokėjimai.lt sms skriptas

74690798c0.png

Pelnas:
10.23 - 11.04
34LT

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šį periodą surinktą nei daug nei mažai. Realiai nelabai buvo kada užsiimti veikla. Ir žaidimų veikla gali būti sustabdyta iki vasario mėnesio, kadangi iškilo bėdų.

--- 11-06 ---
Parduoti 2 CS:GO gift'as

--- 11-07 ---
Parduotas 1 CS:GO gift'as

--- 11-08 ---
Parduotas 1 CS:GO gift'as

--- 11-11 ---
Parduotas 1  CS:GO gift'as

--- 11-13 ---
Parduotas 1  CS:Complete gift'as

--- 11-16 ---
Parduotas 1  CS:GO gift'as

(Foto nėra, negaliu atrinkti išmokėjimų)

Pelnas:
11.04 - 11.16
57LT

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ką gi, senai bepildžiau, kadangi kiek buvau ir pamiršęs ir gan užsiemęs, bet per daugiau nei mėnesį surinkta apie 250lt.

--- 11-17 ---
ARMA 2 : Complete

--- 11-19 ---
Paslaugų sistema

--- 11-20 ---
CS:GO

--- 11-27 ---
Proxy scriptas

--- 12-06 ---
Paslaugų sistemos atnaujinimas

--- 12-07 ---
SMS kreditų sistema

--- 12-14 ---
ETS 2

--- 12-16 ---
ETS 2
CS 1.6

--- 12-28 ---

--- 12-29 ---
ETS 2

Pelnas:
11.16 - 12-29
236LT
Redaguota , nario Ignas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4274 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...