Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4326 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi! Eilinį kartą nusivyliau Hostas.eu komanda.. Galvojau, po kiek laiko pakeis darbuotojus, pradės maloniau kalbėtis su klijientais, skirsis kokybė. Bet...

Nusipirkau shoutcast serverį už 15lt. Galbūt tai kažkam ne pinigai, bet man kiekvienas litas yra vertingas. Žodžiu, po kelių dienų serveris pradėjo išsijunginėti, po kelių dienų norėjau įsikelti naujų dainų, o pasižiūrėjus, jokių failų nėra. Vienu žodžiu, gavau tokį atsakyma:

[16:50:48] Hostas.eu Pagalba Gyvai: tai
[16:50:51] Hostas.eu Pagalba Gyvai: kam kuriat?
[16:50:58] Hostas.eu Pagalba Gyvai: radijas jai nieko neismanot?

Spręskit patys, ar apsimoka naudotis jų paslaugomis

Redaguota , nario Lukas*

Žmones, jei kaltinat, kaltinkit tik patį jų serverį. Jų darbuotojai paimti visai atsitiktinai, aš irgi buvau skype supporte pas juos, klausė manęs ką moku, pasakiau šiek tiek su sa-mp, radija ir cs 1.6 ir paimė iškart į supporta. Taigi nekaltinkit savininko dėl darbuotojo. Ten dirbti sunku, vos tik prisijungi į skype, kaip minimum 20 žmonių turi padėti, su tais susitvarkai +6 per kelias minutes parašo. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4326 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...