Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4335 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Neseniai įsigijau keletą mandresnių telefono numeriukų. Numeriukų, kurie Man asmeniškai labai daug reiškia, nes esu tiesiog sukrečiančiai stipriai priklausomas nuo skaičių. Skaičiai Mano gyvenime turi labai Didelę svarbą, todėl netgi tokie dalykai, kaip telefono numeris su mėgstamais skaičiais Man teikia Milžinišką moralinį pasitenkinimą. Pagalvojau... Galbūt dar kažkas tai, kažkiek tai, skaičiams prijaučiantys.

Šiai dienai naudoju 2 tel. nr., kurių galai:

888. Iš vienaženklių skaičių būtent 8 yra Mano Nr. 1. Šitas nr. labiau yra naudojamas pramogoms. Jeigu kažkas tai nori Man pasiūlyti gerą laiką arba pats turiu kažkokį tai viliojantį pasiūlymą, su Manimi susisiekti reikia štai šituo nr. ir būtent juoju susisiekiu pats.

777. O štai šitas nr. yra naudojamas rimtiems reikaliukams atlikti. Kadangi 777, tai leidžiu sau patikėti, kad kiekvienas atliekamas reikaliukas bus išbaigtas tiesiog nepriekaištingai... 

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4335 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...