Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4296 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Koks tu pasidariai, jau seniai tavo darbų nemačiau jau čj nemoki, tik kritikuoji nesi pro kad galėtum taip išreikšti savo nuomone.

Reiktų atmerkti akis ir pažėti į forumą yra įkeltas. O dėl nuomonės kiekvienas išsako savo nuomone man dzin aš esu pro ar ne , aš turiu savo nuomone ir jis turi ją turėti. Galvoji , kad aš pasikeitęs keldavau tuos mappus , bet polaipsniui pamačiau , kad šitame forume niekas nevertina rimtai Draugai draugam sako "mldc gražu" Vėl kokie kurie nori panardyt daro ta patį . Tiesiog mažai tokių žmonių kurie taip nori vertinti pagal viską , Esu toks kuris vertina ir draugų darbą griežtai. Kiekvienas mano draugas pamato mano darbą . galbūt ne visus bet dalį darbų , o man to užtenka , Mano pažystami kuriems rodau darbus turi labai išrankia akį taigi nežinau nežinau. O dėl mano pasikeitimo žmonės keičiasi laikas bėga to nepaneiksi.Pažystamiems darbus atiduodu for free , kaip sako anglikonai. Man tai nėra gaila jeigu man su tuo žmogumi bendrauti patinka ir ką , kad aš vargau ir t.t Man tai yra niekis tiesiog laisvalaikio praleidimas

Tu kiekvienoj mano temoj po kažkokia nesamone parašai "gaideli"

O ką aš negaliu? Aš pakomentuoju visus šio forumo mappus. Kadangi man tas patinka , o jeigu tu nepaneši  Kritikos sorry tada nekelk darbų.O šiaip pirmi tavo mappai los santose buvo tikrai gražus ir verti pagyrų. O dabar palygink dabartinius ir buvusius senus , man rodos tai yra Nei 5 nei 9.

Redaguota , nario MoRoZ

greensideV1.png

(redaguota)

LOL nereiks ir 10min kas tas texturinimas??? užmest belekokia textura ,kaip čia buvo padaryta. kas tos keli medžiai kelios linijos ir sfnvillos lol

O aš manau, kad darbas atliktas puikiai, nes panaudota mažai objektų ir gražu, aišku, iš tavo komentaro sprendžiu, kad tu išsivaizduoji map darbą su da*ują objektų.

Redaguota , nario Matas F.

audi_signature_by_dominico20-d4i38el.png

O aš manau, kad darbas atliktas puikiai, nes panaudota mažai objektų ir gražu, aišku, iš tavo komentaro sprendžiu, kad tu išsivaizduoji map darbą su da*ują objektų.

Jeigu krapštai pinigus link hosto kuris kainuos 10-20 litų tada taip aišku. Ir man yra visiškai vienodai kiek ten objektų aš žiūriu į bendrą vaizda. o Man jis yra gana tuščias.  :blink:

greensideV1.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4296 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...