Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4349 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, taigi nusprendžiau atidaryti savo youtube žaidimų kanalą, į jį kelsiu įvairius video klipus kaip aš žaidžiu bei komentuoju įvairius žaidimus. Trumpas aprašymas apie mane ir kodėl aš nusprendžiau tapti youtube'riu.

Esu vardu Lukas iš Kauno, man yra 15 Metų, laisvalaikiu mokausi, būnu su draugais ir groju gitara. Mano didžiausias hobis yra kompiuteriniai žaidimai, juos pradėjau žaisti būdamas dar mažas ir iki šiol žaisdavau tik savo malonumui. Bet prieš kelias savaites nusprendžiau tapti youtuberiu, suprantu kad tai yra iš tiesų sunku nesLietuvoje gerų youtuberių yra nedaug jie visi yra žinomi. Tačiau menkesni kanalai kur turi po 100Prenumeratoriųnėra tokie žinomi ir jiems yra sunku tapti nors kažkiek žinomiems, o jų yra daugybė, aš esu tai pat šioje minioje ir norėčiau nors kiek iš jos išbristi. Nesu aš toks tobulas video klipų montuotojas bei žaidimų komentuotojas, bet kaip sakoma viskas ateina su laiku, jeigu stengiesi ir jeigu tikrai to nori. Bet jeigu žmogus neturi palaikymo jisnustoja tikėti kad jis vis dar gali kažko pasiekti Youtube'je ir tokie kanalai tiesiog žlunga net neišlindę iš tos minios. Suprantu kad norint pritraukti kuo daugiau žiūrovų jiems reikia pateikti kuo geresnės kokybės video jeigu tai tik yra įmanoma. Bet vistiek tau kažkas pakiša koją kažkam vistiek neįtinkiLietuvoje tai daug sunkiau nes žmonės nesuvokia kaip tas žmogus iš tiesų stengiasi įtikti visiems, bet nieko nepadarysi ne visiems galimą įtikti. Na tai tiek norėjau aprašyti trumpai bei žinoma prašau užsukti į mano kanalą ir palaikyti mane. Ačiū už dėmesį.

Mano kanalas: https://www.youtube.com/channel/UCRU6MuZLykX6009KhpCxr2Q

586a57b517501_E38F103250A71028BDAF59DA7C

Na Filmuojant su PC nevisada įtiksi, nes tai lagas ant geresnės grafikos, o ant blogesnės susigadina žaidimas todėl patarčiau filmuoti su PS4 arba XO nes ten lago nebus (Jeigu neperkais) Taigi toks mano pasiūlymas :) Pats prasivedęs geresnį internetą gavęs didesnį žaidimų arsenalą pradėsiu rimtai youtubinti su savo konsole

evQ0otz.png

Svajonių reikia siekti, tik tada jos išsipildo - Lietuvis

Na Filmuojant su PC nevisada įtiksi, nes tai lagas ant geresnės grafikos, o ant blogesnės susigadina žaidimas todėl patarčiau filmuoti su PS4 arba XO nes ten lago nebus (Jeigu neperkais) Taigi toks mano pasiūlymas :) Pats prasivedęs geresnį internetą gavęs didesnį žaidimų arsenalą pradėsiu rimtai youtubinti su savo konsole

Ačiū už komentarą. Į tai tikrai atsižvegt stengiuosi ir žaist žaidimus tokius kuriuos mano PC pavežtų bei filmuojant nestrigtų. Taip ateitį galvoju apie PS4, bet tam dar reikia laiko ir pažiūrėt kaip toliau seksis :)

Sveikas. As pats priklausau tai daugumai kurie turi vos daugiau nei 100 subscribe, bet nuomone juk galiu pasakyti :). Pirmiausia kas ziauriai erzina ziurint video, tai garso kokybe. Tavo balsas viskas ok, apie komentavima nesikabinesiu nes visiem pirmi bandymai buna silpnesni ir sunkus, bet tas zirzimas na tiesiog vercia isjungti :) Tai ka pastebejau: Prasta garso kokybe, vaizdas, nezinai ar siek tiek lagina ar tiesiog toks zaidiams na taip keistai ziurisi. Ir patys zaidimai atrodo labai pasene, gal reiketu imtis bent keliu metu senumo zaidimukus. Pasakiau tik savo nuomone, neisizeisk  tik bandau pastebeti kai kurios dalykus is savo perspektyvos.

Sveikas. As pats priklausau tai daugumai kurie turi vos daugiau nei 100 subscribe, bet nuomone juk galiu pasakyti :). Pirmiausia kas ziauriai erzina ziurint video, tai garso kokybe. Tavo balsas viskas ok, apie komentavima nesikabinesiu nes visiem pirmi bandymai buna silpnesni ir sunkus, bet tas zirzimas na tiesiog vercia isjungti :) Tai ka pastebejau: Prasta garso kokybe, vaizdas, nezinai ar siek tiek lagina ar tiesiog toks zaidiams na taip keistai ziurisi. Ir patys zaidimai atrodo labai pasene, gal reiketu imtis bent keliu metu senumo zaidimukus. Pasakiau tik savo nuomone, neisizeisk  tik bandau pastebeti kai kurios dalykus is savo perspektyvos.

Taip suprantu tai esu mates tave. Tas zirzimas mane patį nervuoja reikia naujo mikrafono ir kuo greičiau pasistengsiu tikrai kitą kartą labiau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4349 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...