Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4351 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, Toks Moderatorius Kęstutis neduoda man ramybės... Prieš pusmetį buvau sukuręs forumo turge temą, tai jis apšmeižė, po 1 mėn, jis sukūrė temą, aš parašiau panašiai kaip ir jis manojoje temoje, tai dėjo įsp. Jis man paaiškino, kad tą mėn dar nebuvo tokios taisyklės...

Na, aš susitaikiau, bet šiandien, pamačiau, kad ir vėl jis tą daro...

Pats patvirtino, kad diskusijų užvesti negalima:
http://www.supergames.lt/topic/181847-parduodamas-steam-accountas-10-lt/

O.o?? :

http://www.supergames.lt/topic/190648-„facebook”-like-paspaudimų-parduotuvė/

Šios temos esmė tame, kad jie savęs nemato, jie tik į kitus žiūri...

Štai ką gavau, kai parašiau į Kęsčiaus temą: 

- Pardavimo/pirkimo ar ieškojimo kritikavimas ir komentavimas nepageidaujamas. Taisyklė neperki-tyli. Už pažeidimą įspėjimas (išskirtiniai atvejai kaip yra apgaudinėjama).

Faina bus klausytis dabar kokio atmazo :P

Niekas nežada atmazinti, tiesiog yra dviejų rūšių kritikavimas, forumo turguje. Už vienokį kritikavimą kaip antai, - "Va šūdas, šitą nemokamai gavo dabar už pinigus parduoda" yra dedami įspėjimai, o už rimtus, bei pagrįstus komentarus, kurie priverčia susimastyti narius, įspėjimai nėra dalinami. :)

Apie jokių diskusijų užvedimą aš tau nieko nesakiau, bei taisyklė visada buvo ir ji iš niekur neatsirado, ji buvo kai sukūrė šitą forumą. Taip pat šita tema buvo Apie viską forumo kategorijoje, bet kažkas perkėlė ją į Forumo turgaus skiltį. Jeigu vis tiek žadi kažkokias čia istorijas iš piršto laužti, tai man neįdomu, pasakiau taip kaip buvo. O kas čia verkiat, dėl tų Moderatorių pirkimo, bei "neteisingo" moderavimo, tai "nusipirkit" tuos moderatorius ir darykit "savo" tvarką, galbūt jums geriau seksis. ;)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Už vienokį kritikavimą kaip antai, - "Va šūdas, šitą nemokamai gavo dabar už pinigus parduoda" yra dedami įspėjimai, o už rimtus, bei pagrįstus komentarus, kurie priverčia susimastyti narius, įspėjimai nėra dalinami.

O kodėl? Taisyklėse gan aiškiai parašyta ,,Neperki - tyli". Tai koks turėtų būt skirtumas, ar tu kažką rimto bandai diskutuot, ar visiška nesąmonę, jeigu tavo pranešimas neatlieka tos paskirties, t.y. teiravimosi, kontaktavimosi ar pnš. dėl pirkimo/pardavimo(kitas atvėjis, kai yra apgaudinėjama), tai kodėl šia taisyklę jau galima laužyti? 

O kodėl? Taisyklėse gan aiškiai parašyta ,,Neperki - tyli". Tai koks turėtų būt skirtumas, ar tu kažką rimto bandai diskutuot, ar visiška nesąmonę, jeigu tavo pranešimas neatlieka tos paskirties, t.y. teiravimosi, kontaktavimosi ar pnš. dėl pirkimo/pardavimo(kitas atvėjis, kai yra apgaudinėjama), tai kodėl šia taisyklę jau galima laužyti? 

Dėl to kad taip buvo kalbėta bendrame administracijos, bei moderatorių pokalbyje ir nuspręsta kad vieniems atvėjams tai yra taikoma, o kitiems ne. :)

8gHUMz7.png

Dėl to kad taip buvo kalbėta bendrame administracijos, bei moderatorių pokalbyje ir nuspręsta kad vieniems atvėjams tai yra taikoma, o kitiems ne. :)

Tai jeigu tariatės tarpusavyje tai iš kur mums nariams žinoti? Sunku pakoreguoti taisyklę arba sukurti temą pranešant? Kaip visada, moderatoriai randa pasiteisinimus kaip išsisukti nuo situacijos kurioje įprastai paprastas narys būtų nubaustas ir niekas nesikeičia ir nesikeis.

❤️

Niekas nežada atmazinti, tiesiog yra dviejų rūšių kritikavimas, forumo turguje. Už vienokį kritikavimą kaip antai, - "Va šūdas, šitą nemokamai gavo dabar už pinigus parduoda" yra dedami įspėjimai, o už rimtus, bei pagrįstus komentarus, kurie priverčia susimastyti narius, įspėjimai nėra dalinami. :)

Apie jokių diskusijų užvedimą aš tau nieko nesakiau, bei taisyklė visada buvo ir ji iš niekur neatsirado, ji buvo kai sukūrė šitą forumą. Taip pat šita tema buvo Apie viską forumo kategorijoje, bet kažkas perkėlė ją į Forumo turgaus skiltį. Jeigu vis tiek žadi kažkokias čia istorijas iš piršto laužti, tai man neįdomu, pasakiau taip kaip buvo. O kas čia verkiat, dėl tų Moderatorių pirkimo, bei "neteisingo" moderavimo, tai "nusipirkit" tuos moderatorius ir darykit "savo" tvarką, galbūt jums geriau seksis. ;)

Vo vo vo vo vo vo... Mldc... gerbiu tave už šį puikų atmazą (y) Juk pats žinai, kad sakei: Seniau šios taisyklės nebuvo, todėl visi kiti nariai galėjo komentuoti.

Gaila, kad ištrynei mano žinutę savojoj temoj, kurioj pardavinėji accountą, kažkas buvo panašaus į tai:

- Patikimas tai tikrai, bet kaina milžiniška, galėčiau gauti šių žaidimų giftus už tiek pat LT.

nebuvau paminėjęs ar apšmeižęs tavo stebuklingo accounto, tiesiog pasakiau apie tavają kainą, ką ir pats padarei Facebook like'ų temoj :)

Vo vo vo vo vo vo... Mldc... gerbiu tave už šį puikų atmazą (y) Juk pats žinai, kad sakei: Seniau šios taisyklės nebuvo, todėl visi kiti nariai galėjo komentuoti.

Gaila, kad ištrynei mano žinutę savojoj temoj, kurioj pardavinėji accountą, kažkas buvo panašaus į tai:

- Patikimas tai tikrai, bet kaina milžiniška, galėčiau gauti šių žaidimų giftus už tiek pat LT.

nebuvau paminėjęs ar apšmeižęs tavo stebuklingo accounto, tiesiog pasakiau apie tavają kainą, ką ir pats padarei Facebook like'ų temoj :)

Vartyk kaip nori, čia pasaka be galo aiškintis prieš visus yra, nes "moderatoriai" yra pačiame dėmesio centre ir tai galbūt įtakoja tokį narių nepasitenkinimą moderatorių veiksmais. Galit kuris norit eiti į mano vietą, ir mėginti išlikti visų akyse tobulu moderatoriumi, - angelėliu. Beto jeigu pradėjai skaityti vieną sakinį, tai pabaik ir kitą, nes tada žinotum, kad "Apie viską" forume nėra taikomos "Forumo turgaus" taisyklės. :)

8gHUMz7.png

Vartyk kaip nori, čia pasaka be galo aiškintis prieš visus yra, nes "moderatoriai" yra pačiame dėmesio centre ir tai galbūt įtakoja tokį narių nepasitenkinimą moderatorių veiksmais. Galit kuris norit eiti į mano vietą, ir mėginti išlikti visų akyse tobulu moderatoriumi, - angelėliu. Beto jeigu pradėjai skaityti vieną sakinį, tai pabaik ir kitą, nes tada žinotum, kad "Apie viską" forume nėra taikomos "Forumo turgaus" taisyklės. :)

mano tema buvo forumo turge, moderatoriai nusižengia taisyklėmis, kaip ir mes, bet kažkodėl dar nei karto nėra gavę įsp... Norėčiau pamatyti tavo Įspėjimų istoriją kai tapai modas...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4351 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...