Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Turnyras Kaune Lietuva , Slovėnija , Graikija , Zelandija

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4353 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kiekvienas žinome , kad Lietuva yra krepšinio šalis ir manau mums visiems patiems būtų įdomiau padiskutuoti apie krepšinį taigi Rungtynės

1. Graikija Lietuva 

2. Slovėnija - Lietuva 

3. Naujoji Zelandija Lietuva

Ką manot kas laimės? ir kaip lietuviai bus pasirengę rungtynėm ir kas laimės. 

Kodėl naudinga ši Tema? O todėl , kad kiekvienam krepšinio aistruoliui sirgaliui arba kokiam kitam mėgėjaui norisi išsakyti savo nuomone taigi laukiu jūsų. 

Mano manymų Graikija ir slovėnija rungtynės bus iki galo tačiau paskutinėm minutėm turėtų laimėt Lietuva su Zelandija turėtų būt lengviau.

Slovėnija  Lietuva Šiandien 20:00 Tv3 arba Tv3play

Redaguota , nario MoRoZ

greensideV1.png

Prieš Graikija, bei Slovėnija manau turėtų laimėti, gal ir bus su pastaraisiais sunkesnis mačas bet visdėlto manau pergales bus pasiektos abejose mačose, o su Naujaja Zelandija to drąsiai nesakyčiau, nes jie rodo labai gerą formą, dabar bijau pameluoti bet per pasirengima turi 7 pergales ir 1 pralaimėjima, aišku ir varžovai nebuvo vieni iš stipriausių (Lietuvių taip pat 7 win 0 loss), bet pats žaidimas labai gražus ir duodantis teigiamo pozityvo iš jų puses, taigi čia manau bus pats rimčiausias Lietuviams varžovas kolkas, su kuom žaidė.

Beje manau, jog iki Zelandijos mačo jau bus paskelbtas pilnai dvyliktukas.

Prieš Graikija, bei Slovėnija manau turėtų laimėti, gal ir bus su pastaraisiais sunkesnis mačas bet visdėlto manau pergales bus pasiektos abejose mačose, o su Naujaja Zelandija to drąsiai nesakyčiau, nes jie rodo labai gerą formą, dabar bijau pameluoti bet per pasirengima turi 7 pergales ir 1 pralaimėjima, aišku ir varžovai nebuvo vieni iš stipriausių (Lietuvių taip pat 7 win 0 loss), bet pats žaidimas labai gražus ir duodantis teigiamo pozityvo iš jų puses, taigi čia manau bus pats rimčiausias Lietuviams varžovas kolkas, su kuom žaidė.

Beje manau, jog iki Zelandijos mačo jau bus paskelbtas pilnai dvyliktukas.

Apie dviliktuką mano manymų Namo važiuos iš Lietuvių Gudaitis ir juškevičius tavo nuomone kokia?

greensideV1.png

Apie dviliktuką mano manymų Namo važiuos iš Lietuvių Gudaitis ir juškevičius tavo nuomone kokia?

Apie Juškevičių pilnai sutinku, o dėl Gudaičio dar abejoju, jei būtų mano valia aš jį imčiau vietoj Brolio Kšistofo, nes tikrai visi matome, kad Gudaitis šiuo metu tikrai atrodo geriau už jį, bet aišku pačiam Kazlausku būtų labai sunku ir nemalonu išmesti viena brolį kitą palikti, nors jau tai buvo padaryta seniau, tik dabar nepamenu kokiam treneriui vadovauta tada buvo..Na bet sakau aš imčiau Gudaiti, o šiaip 50/50 Brolis ar jis pasiliks.

Dar gali būti atkabintas Ir Motiejūnas, kuris nelabai kolkas sužaidžia, bet čia pats nelabai noriu tikėt, bet iš žaidimo žaidžia blogiausiai palyginus ir su Gudaičiu, bei Broliu, bet galbūt čia tik laikina.

Apie Juškevičių pilnai sutinku, o dėl Gudaičio dar abejoju, jei būtų mano valia aš jį imčiau vietoj Brolio Kšistofo, nes tikrai visi matome, kad Gudaitis šiuo metu tikrai atrodo geriau už jį, bet aišku pačiam Kazlausku būtų labai sunku ir nemalonu išmesti viena brolį kitą palikti, nors jau tai buvo padaryta seniau, tik dabar nepamenu kokiam treneriui vadovauta tada buvo..Na bet sakau aš imčiau Gudaiti, o šiaip 50/50 Brolis ar jis pasiliks.

Dar gali būti atkabintas Ir Motiejūnas, kuris nelabai kolkas sužaidžia, bet čia pats nelabai noriu tikėt, bet iš žaidimo žaidžia blogiausiai palyginus ir su Gudaičiu, bei Broliu, bet galbūt čia tik laikina.

Kšitošas vien dėl to negali būti atkabintas kadangi. Jie abu susižaidžia gerai su Darjušu puolime tiek gynyboje žaidžia labai gerai ir jaučia vienas kita puikiai ,tad mažai tikėtina.Kšitofas gali įmesti ir iš 3 o jėgos baudos aikštelėj manau užtenka.

greensideV1.png

Kšitošas vien dėl to negali būti atkabintas kadangi. Jie abu susižaidžia gerai su Darjušu puolime tiek gynyboje žaidžia labai gerai ir jaučia vienas kita puikiai ,tad mažai tikėtina.Kšitofas gali įmesti ir iš 3 o jėgos baudos aikštelėj manau užtenka.

Tai čia ir yra vienintelis pliusas kad jie abu kartu sulošia gerai, bet jau reikia žiūrėti ne tik į šį čiampionatą, o ir į būsimus, o kaip žiniai brolis jau nebėra tas kuris dar žais 15metų, reikia jau keisti kartą krepšinyje, o tai Kazlausko pareiga kaip ir jis pats sake per jo 4 metus pakeisti pilnai kartą, na žiūrėsim kas čia bus.

Tai čia ir yra vienintelis pliusas kad jie abu kartu sulošia gerai, bet jau reikia žiūrėti ne tik į šį čiampionatą, o ir į būsimus, o kaip žiniai brolis jau nebėra tas kuris dar žais 15metų, reikia jau keisti kartą krepšinyje, o tai Kazlausko pareiga kaip ir jis pats sake per jo 4 metus pakeisti pilnai kartą, na žiūrėsim kas čia bus.

Nemanua , kad taip reikia sakyti. Kaip ir kazlauskas sakė rinktinėje žaidžia geriausi. O ne tie kurie nusipleno žaist.

greensideV1.png

(redaguota)
Čia tik draugiškos,  jokios įtampos nėra, puikus pavyzdis pernais, Kuzminskas draugiškose siaute kartu su valančiunu, O kai prasidejo čempionatas visai kiti lyderiai buvo. Jai vyrukai su įtampa susitvarkys, bronza manau mūsų.  Prieš slovenija manau daugiausiai pamatysim rinktinės pajeguma.

Kol kas USA teoriškai tik ispanai gali nuimti, nes ispanai dabar su savo stipriausia sudėtimi. Nors ir dėl to abejoju.

Dėl šio turnyro tik abejoju ar laimės prieš slovenus, visgi slovenai turi labai stipria gynėju grandi, (Viena stipriausiu šiame čempionate )

Redaguota , nario TreaK

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4353 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...