Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5017 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Heeeeey! Esu Povilas iš Kauno miesto, man 15 metų. Manyčiau esu gan draugiškas ir linksmas veikėjas :D. Žaidimus žaidžiu 5 metus maždaug. Aišku buvo gan netikėtų pertraukų, bet apie tai nereik čia šnekėt :unsure:. Nu joooo, tai va: žiauriai mėgstu Šaudykles ir Strategus, kartais palenktyniauju, bet tik ne rimtuose žaidimuose. Mėgstu lenktynes tik linksmas su visokiais prikolais kaip sakoma :D. Nepakenčiu žaidimu kurie yra tarsi iš praeities. Na žodžiu kurių veiksmas vyksta labai, labai atgal nuo mūsų metų :D. Hmmmmm, na be žaidimu išmanau (na bent išmaniau ankščiau) html. Suprantu kompiuterio vidų, mėgstu spręst problemas ir padėt kitiems veikėjams :D (Čia gal tas žodis veikėjas per daug žaidybiškai skamba, bet Rudokas su šita fraze man padarė savo 8|). Na, o iš gyvenimo mėgstu motociklus ir mopedus, tvarkyt ir gilintis į jų vidų (variklius, elektra ir pnš.. B)). Mėgstu dviračius tiek vasarą, tiek ir žiemą, na ir dar per ekraną pasidraskyt patinka :D. Vat dar be muzikos negaliu niekaip, žaidžiu žaidimą jeigu ir nepatinka jo muzika (jei tokia dar yra) iškart visą išjungiu ir pasileidžiu savo per seną gerą WinAmp. Nu ką, net nežinau ko dar čia prirašyt, net nepastebėjau, kad tiek daug (o gal ir ne, tikrai nežinau) prirašiau. :D. Tai tiek. Peace Out. ;)

facebook-icon30.png twitter_icon.jpg you-tube-icon.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5017 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...