Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4360 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Rūkau retai normalias irgi rukydavau bet nah tas kvapas nemalonus ir tai pridegt visokios smulkmenos .Šiaip renkuosi dabar iš tų kiti klausimai palauks vėliau

Manai su el. cigarete nejausi kvapo? Žinoma gal ir nejausi, jei pasirinksi kokį coca - colos skonio, tačiau galiu pasakyt tik vieną - bus dar blogiau. Žmonės apsinuodiją nuo tų "elektroninių cig. ir jų skonių". Mano mama dirba ligoninėj ir jau ne vienas manantis, jog jos nei kiek nekenkia atvyko apsinuodijęs... P.S jeigu tau sunku užsidegt paprastą cigaretę, tai gal išvis nepirk elektroninės, tenais tikrai daugiau pisimosi :D

Redaguota , nario Just`

308aefc90a850d311d2f1627b36a1707198.png

Manai su el. cigarete nejausi kvapo? Žinoma gal ir nejausi, jei pasirinksi kokį coca - colos skonio, tačiau galiu pasakyt tik vieną - bus dar blogiau. Žmonės apsinuodiją nuo tų "elektroninių cig. ir jų skonių". Mano mama dirba ligoninėj ir jau ne vienas manantis, jog jos nei kiek nekenkia atvyko apsinuodijęs... P.S jeigu tau sunku užsidegt paprastą cigaretę, tai gal išvis nepirk elektroninės, tenais tikrai daugiau pisimosi :D

Kiek teko rukyti el cigarete tikrai mano akim daug primtinesnis dalykas negu paprasta cigarete .Apsinuodijimai? Jeigu e-skystis kaime kokiam virtas tai nieko keisto.Jei kokybiškas skystis kokybiškos imonės abejoju smarkiai.Daug yra čia nuomonių kad didesnis nuodas bet tai dar neirodyta.Kolkas didesni irodymai kad mažiau kenkia nei iprasta.

ac529f4581932eb08a989ce9a9b45d9d312.jpg

(redaguota)

Galvoji į pardavimą leistų betkokį šūdiną skystį atsiprašant? Neįrodyta, jog labiau kenkia? Nueik į betkokią rimtą ligoninę ir paklausk vaikų arba suaugusiųjų daktaro, išvadins debilu + praneš tėvams, jog naudoji šitą š. Anksčiau ir aš pats žadėjau įsigyt tokį daikčiuką, tačiau kai papasakojo, jog tokio pat mąstymo čiūvą kaip tu atvežė apsinuodyjusį į ligoninę su mirgalkėm ir kuris sakė "Ką jūs čia šnekat, jug internete rašoma, kad el. Cigaretes rūkyt nieko blogo, mažiau kenkia" , visi normalūs daktarai jį debilu išvadino ir tik teigė, jog tai dar didesnis mėšlas, o internete (ypač šiom cigaretėm prekiaujamuose puslapiuose) rašomi totalūs niekai. Man vienas ir tas pats ar tu žadi pirkt šitą nesąmonę ar ne, tačiau man juokas ima pasiklausius tokių kliedesių... :D P.S El. Cigaretės yra skirtos metimui rūkyti, o ne tam pradėti (dėl to ir yra įvairių skysčių, įvairaus stiprumo), taip kad, kietesniu prieš draugus "traukdamas garą" nepavaidinsi :D Beto, jeigu negali net normalios cigaretės galų gale į rankas paimt ir rūkyt, kas tu per sutvėrimas esi, jug rūkyt tai nori? :D

Redaguota , nario Just`

308aefc90a850d311d2f1627b36a1707198.png

Galvoji į pardavimą leistų betkokį šūdiną skystį atsiprašant? Neįrodyta, jog labiau kenkia? Nueik į betkokią rimtą ligoninę ir paklausk vaikų arba suaugusiųjų daktaro, išvadins debilu + praneš tėvams, jog naudoji šitą š. Anksčiau ir aš pats žadėjau įsigyt tokį daikčiuką, tačiau kai papasakojo, jog tokio pat mąstymo čiūvą kaip tu atvežė apsinuodyjusį į ligoninę su mirgalkėm ir kuris sakė "Ką jūs čia šnekat, jug internete rašoma, kad el. Cigaretes rūkyt nieko blogo, mažiau kenkia" , visi normalūs daktarai jį debilu išvadino ir tik teigė, jog tai dar didesnis mėšlas, o internete (ypač šiom cigaretėm prekiaujamuose puslapiuose) rašomi totalūs niekai. Man vienas ir tas pats ar tu žadi pirkt šitą nesąmonę ar ne, tačiau man juokas ima pasiklausius tokių kliedesių... :D P.S El. Cigaretės yra skirtos metimui rūkyti, o ne tam pradėti (dėl to ir yra įvairių skysčių, įvairaus stiprumo), taip kad, kietesniu prieš draugus "traukdamas garą" nepavaidinsi :D Beto, jeigu negali net normalios cigaretės galų gale į rankas paimt ir rūkyt, kas tu per sutvėrimas esi, jug rūkyt tai nori? :D

Bleha nuoftopinai kaip reikiant man dzin tie kenkimai turėk tu savo nuomone aš apsiriboju sąvaja.Ir kur aš rašiau kad pradedu rukyti nuo e-cigaretės rūkiau ir paprastas bet teko pabandyti ir elektronine tai didesni pliusa skiriu e-cigaretei .Ligoninės apsinuodijimai? What gal 1-2 žmonės jei masiškai apsinuoditu tai jas uždraustu ir per žiniasklaida paskleistu kad jos uždraudžiamas.Šeip ar taip offtopicu nelaukiu laukiu pasiūlymų kurį varianta rinktis iš mano pateiktu kokie pliusai minusai ir kita.Čia visa kita man dzin

ac529f4581932eb08a989ce9a9b45d9d312.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4360 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...