Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4359 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi norėčiau jum pasiūlyti įdomu varijanta dėl "Uždarbio internete". Taigi aš nesenai pradėjau kas valandą rinkti po truputį "BTC" ir pakolkas neblogai sekas.

Šio žaidimo esmė yra "Sekmė" jeigu tau pasiseks galėsi ištraukt tokias sumas išskyrus pirmają nes jį yra "Default"

QE7RBfx.png

Kadangi aš esu "Naujokas" šitame reikale, taigi norėčiau ir jus pakviest išbandyt šį būdą. Aišku čia sugaišit per 1 valandą ~30sec suvesdami "Captcha"

Prašau registruokitės per mano nuorodą:

http://freebitco.in/?r=684754

Jeigu neturite BitCoin Wallet ja galite susikurti paspausdami: https://blockchain.info/wallet/new

Būsių labai dėkingas! :)

Kas liečia "Haters"

Jeigu kažkuom nepatinka mano siūlomas dalykas, tiesiog nusisukit ir eikit iš čia :) Jūsų tie -rep nieko nereiškia, tiesiog nuo "Rep" internete, nepriklauso Realus gyvenimas. Jeigu bent turit kažkiek sąžinės ir proto, jūs tiesiog nesivarginsit peikt manęs, tą ką aš darau prie kompiuterio.

P.s Per visą dieną sugebu pasiimt tik 3-4 "Roll". Nes suprantat gi .. Merginos, maistas, mašina :D

Pridedu: Viskas prasideda nuo centų. Kaip ir minėjau viskas priklauso nuo sekmės!

Redaguota , nario OvidijusD

aš dogecoins rinkdavau ir eidavau į ruletę pakapot, dėkui už bitcoins, reikės pradėti rinkti, bėje kiek turi jei nepaslaptis?

Na paimė azartas turėjau apie 0.00003754 bet .. paimė azartas beturiu: 0.00001246 BTC :D Dabar stengiuos nežaist ten to vieno žaidimuko. Jeigu negaila registruokis per mano nuorodą :) Įmanoma dar rinkt "BTC" naudojant tavo "CPU" įjungi programą , pasirenki kiek naudosi ir paleidi, ir renkasi BTC. Bet neieškojau šito būdo :) Bet garbaus amžiaus pažįstamas turi beveik 18BTC prikaupęs.

Dėkoju, pabandysiu pasukinėt, galima sakyt iš nieko pinigai po biškį kaupiasi + dar sėkmė gal nušvis ir gausi daug šitų bitcoinų.

Beje norėjau paklausti, ar esi įsitikinęs, kad čia nescameriai ir išmoka pinigus normaliai už sukauptus bitcoinus?

Na, jeigu žmonės renkas BTC ir visur reklamuoja, dar + esu matęs savo akim kai vienas pažįstamas išsiimė per ilgą laiką sukauptą 30BTC.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4359 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...