Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4362 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Microsoftas yra sudas, o tuo labiau 520 lumia cia vienas pirmuju lumia... Yra visiskas slamstas. Pries pora metu gal ir pasakytum,kad geras telefonas :)

Uz tiek per skelbimus susirasi 2x geresni :)

Man reikia, ne pati "krūčiausia" su "daxuje" funkcijų, o paprasta - rašyt, pasukt, naršyt ir retkarčiais pažaisti žaidimus. Beto, mano biudžetas nėra didelis, tik 500lt, o ir norisi naują pirkti, o ne panaudota, kuris gali būti klonas.

Rimai, jeigu jau sakai, kad MP (microsoft phone) yra šūdas, tai argumentuok, kodėl ? Dėlto, kad yra pirmasis MP ir dėlto šūdas ?

6rSXNWf.png

Man reikia, ne pati "krūčiausia" su "daxuje" funkcijų, o paprasta - rašyt, pasukt, naršyt ir retkarčiais pažaisti žaidimus. Beto, mano biudžetas nėra didelis, tik 500lt, o ir norisi naują pirkti, o ne panaudota, kuris gali būti klonas.

Rimai, jeigu jau sakai, kad MP (microsoft phone) yra šūdas, tai argumentuok, kodėl ? Dėlto, kad yra pirmasis MP ir dėlto šūdas ?

Na yra žmones kuriems patinka MP ,bet man jis nepatinka.. Taip galbūt jis greičiau viska krauna negu androidas.. Bet pats dizainas, galimybes, programos, žaidimai nepalyginami sakykim su android... Beto MP praktiškai viskas yra mokama. O kas liečia lumia tos tai net naršymui ji yra per silpna, kadangi berots ten vos 256 mb ram

Na yra žmones kuriems patinka MP ,bet man jis nepatinka.. Taip galbūt jis greičiau viska krauna negu androidas.. Bet pats dizainas, galimybes, programos, žaidimai nepalyginami sakykim su android... Beto MP praktiškai viskas yra mokama. O kas liečia lumia tos tai net naršymui ji yra per silpna, kadangi berots ten vos 256 mb ram

Na, man patinka MP OS, bent nauja, nes man Android, bei Apple OS nusibodusios ir norisi naujoviškumo. Kiek esu girdėjęs, jog šie telefonai yra greiti, tad nėra jokių pastrigimų ar lag'ų, kaip ant Samsung galaxy s2/2/3 modeliu ir dizainu gražesnis, negu Android, bent jau mano akyse. Taipogi, esu girdėjęs, kad jų parduotuvėje nėra toks platus žaidimų/ programų pasirinkimas, bet jie ten greitai atsiranda. MP yra ne 256mb. RAM, o 512mb RAM, tad su internetu bėdos neturėtu būti.

Kas esate naudoję ir galėtu pasidalinti nuomone apie šita MP modelį 520.

6rSXNWf.png

Microsoftas yra sudas, o tuo labiau 520 lumia cia vienas pirmuju lumia... Yra visiskas slamstas. Pries pora metu gal ir pasakytum,kad geras telefonas :)

Uz tiek per skelbimus susirasi 2x geresni :)

Kai tavo pajamos bus tokios, kaip Microsoft galesi teigti, jog tai sudas, o dabar tau tik patylet..

Telefonas turi pagrindines funkcijas, kokiu tu ieskai. Pats turiu lumia ir tikrai nekeisciau jo i android ar mac. Jokio lago, greitas internetas, zaidimu taipogi rasi... Na telefonas, kaip telefonas, turbut didziausias lumia privalumas internetas. Nusipirksi, pamatysi.

(redaguota)

O dar ponas Rimas sakė, jog internetas bus silpnas.

Kai tavo pajamos bus tokios, kaip Microsoft galesi teigti, jog tai sudas, o dabar tau tik patylet..
Telefonas turi pagrindines funkcijas, kokiu tu ieskai. Pats turiu lumia ir tikrai nekeisciau jo i android ar mac. Jokio lago, greitas internetas, zaidimu taipogi rasi... Na telefonas, kaip telefonas, turbut didziausias lumia privalumas internetas. Nusipirksi, pamatysi.

Pats turiu, awesome telefonas... Greitas/efektyvus/stabilus/nelag'inantis (kaip Android'ai -.-). Tik yra vienas minusas, mažai pasirinkimo tarp žaidimų Windows market'e.

Dėkui už atsakymus.

P.S LAUKIU DAR KOMENTARŲ.

Redaguota , nario Airidas28

6rSXNWf.png

Turiu šiek tiek naujesni - L925, bet prieš tai turėjau L520 (apsikeičiau su mama ant naujesnio :D) - tikrai verta imti, nesigailėsi, dabar pats net nemanau, kad pereičiau ant kokio nors ten androido ar iOS. Internete per telefoną daug tikrai naršau - nesiskundžiu, daug žinučių parašau, daug skambučių, žaidžiu taipogi nemažai (užtenka žaidimų) ir tikrai nesiskundžiu. Na aišku, teko kristi kartu su telefonų, ekranos dūžo, bet tai buvo stiprus kritimas, dėl to ir dūžo manau, o šiaip kritęs iš rankų, kišenės yra ne kartą ir nieko nenutiko. Tad - IMK. :)

Turiu šiek tiek naujesni - L925, bet prieš tai turėjau L520 (apsikeičiau su mama ant naujesnio :D) - tikrai verta imti, nesigailėsi, dabar pats net nemanau, kad pereičiau ant kokio nors ten androido ar iOS. Internete per telefoną daug tikrai naršau - nesiskundžiu, daug žinučių parašau, daug skambučių, žaidžiu taipogi nemažai (užtenka žaidimų) ir tikrai nesiskundžiu. Na aišku, teko kristi kartu su telefonų, ekranos dūžo, bet tai buvo stiprus kritimas, dėl to ir dūžo manau, o šiaip kritęs iš rankų, kišenės yra ne kartą ir nieko nenutiko. Tad - IMK. :)

Dėkui.

6rSXNWf.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4362 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...