Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4376 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

sveikit taigi nusipirkau driftLT.us.lt turpam testui ir man dave toki prikola kaip

90ee9d8c85415bc2fca20a0aa9b20571144.png

o nuo us.lt gavau tokia žinute

Jusu svetaines drift.lt hostingo SMS1 planas galioja iki 2014 m. rugpjucio 27 d.

Jums reikia nukreipti domena drift.lt i musu serveri. Tam jums reikia pakeisti domeno DNS vardu serverius i ns1.us.lt ir ns2.us.lt.

Laikinai pasiekti interneto svetaine musu serveryje galite http://driftlt.us.lt adresu.

sveikit taigi nusipirkau driftLT.us.lt turpam testui ir man dave toki prikola kaip

90ee9d8c85415bc2fca20a0aa9b20571144.png

o nuo us.lt gavau tokia žinute

Jusu svetaines drift.lt hostingo SMS1 planas galioja iki 2014 m. rugpjucio 27 d.

Jums reikia nukreipti domena drift.lt i musu serveri. Tam jums reikia pakeisti domeno DNS vardu serverius i ns1.us.lt ir ns2.us.lt.

Laikinai pasiekti interneto svetaine musu serveryje galite http://driftlt.us.lt adresu.

Prieš užsisakant buvai parašęs ne .us.lt o .lt todėl taip ir buvo.

logohover.png

ne aš rašiau driftLT.us.lt čj gavo duomenis nes nuo mane snupiso drift.lt :D bet pala drift.lt jau kažkas turi ;\ ka daryt kad phpBB nebebutu ?

OMG dar nedaeina...

Čia tiesiog priparkuota. Jis tau nepriklauso. Tu tiesiog blogai parašiai užsakynėdamas ir tiek. JIS TAU NEPRIKLAUSO IR NEPRIKLAUSYS KOL NESUMOKĖSI PILNOS KAINOS.

Jei dar nedaeis parašyk pacituodamas, paaiškinsiu smulkiau,

logohover.png

(redaguota)

Tai kas ne taip? Džiaukis gavai domeną skaityk for free :D

o tai kaip phpBB ištrint beje man į neleidia į phpAdmin užeit ar kaip ten jis

OMG dar nedaeina...

Čia tiesiog priparkuota. Jis tau nepriklauso. Tu tiesiog blogai parašiai užsakynėdamas ir tiek. JIS TAU NEPRIKLAUSO IR NEPRIKLAUSYS KOL NESUMOKĖSI PILNOS KAINOS.

Jei dar nedaeis parašyk pacituodamas, paaiškinsiu smulkiau,

tai aš ji db turiu ar kaip ? galėčiau ji valdyt ir panašiai ?

Redaguota , nario Justas Š.

tai aš ji db turiu ar kaip ? galėčiau ji valdyt ir panašiai ?

Kaip tik tu jo neturi, nes perkant domeną yra suteikiama Domreg.lt prisijungimo duomenys. (us.lt kiek žinau iš kart duoda) Tad, tu tiesiog kai užsakynėjai parašiai, kad nori priparkuoti domeną (o tam reikia turėti domeno valdymą visą). Nors reikėjo paspausti, kad nori sub-domeno.

Jei dar neaišku kas, pacituok '-'

logohover.png

Kaip tik tu jo neturi, nes perkant domeną yra suteikiama Domreg.lt prisijungimo duomenys. (us.lt kiek žinau iš kart duoda) Tad, tu tiesiog kai užsakynėjai parašiai, kad nori priparkuoti domeną (o tam reikia turėti domeno valdymą visą). Nors reikėjo paspausti, kad nori sub-domeno.

Jei dar neaišku kas, pacituok '-'

o tai pala man kaip ji priparkuot jejgu pabandysiu tipo išeis kažkas ?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4376 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...