Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4387 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi ieškau komandos narių į projektą.

Apie projektą:

Serveris bus daromas SF kaimeliuose modifikacija jau beveik paruošta tik reikia sumapinti kelis dalykus, domenas yra t.y www.samprg.lt modifikacija naudoja mysql saugojimą viskas modifikacijoje gerai tiesiog reikia permapinti kelis darbus nes modifikacija dariau ne nuo new.pwn.

Apie mane:

Aš esu Mantas iš Klaipėdos miesto man yra 15 metų rugpjūčio 5 dieną man bus 16 metų prie serverio atnaujinimu dirbu pats SA:MP žaidžiu jau 4 metus o scriptinu 3 metus. Turėjas daug SA:MP projektų t.y LVlife.lt, SanFG.eu, LNG.us.lt, Samprg.lt ir t.t

Ko aš ieškau?:

1. Maperio

2. GFX'erio

3. Remėjo

Mano kontaktai:

Skype - xxmantas4

Gmail - [email protected]

Redaguota , nario Mantis QMM

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD pramušė

Žmogus nemokantis mokesčių už pajamas vienokiu ar kitokiu būdu gali užsitraukti baudžiamąją atsakomybę už mokesčių slėpimą,bei nelegalią veiklą.

Tu koks Agentas ar kas :D ???

Ne,tiesiog įdomu buvo pasiteirauti.

Jai padėjau galėtum ir +REP uždėti,juk tai taip nesunku,bei suprasiu kad tikrai buvau naudingas.

Žmogus nemokantis mokesčių už pajamas vienokiu ar kitokiu būdu gali užsitraukti baudžiamąją atsakomybę už mokesčių slėpimą,bei nelegalią veiklą.

Ne,tiesiog įdomu buvo pasiteirauti.

Cool story bro , tai čia pusė sa-mp serverių reikėtu uždaryt dėl to :D Nejuokauk geriau su tokiais dišovais prikolais .

Su supergames.lt nuo 2010-12-12

Cool story bro , tai čia pusė sa-mp serverių reikėtu uždaryt dėl to :D Nejuokauk geriau su tokiais dišovais prikolais .

Nekomerciniams projektams nieko nebus,o komercinių projektų savininkams kurie ima pinigus ne papildymais jau reiktu mokėti mokesčius,pažįstu keletą žmonių kas jau su VMI turėjo problemų,tai norisi padėti žmonėms šiek tiek įspėjant.

Jai padėjau galėtum ir +REP uždėti,juk tai taip nesunku,bei suprasiu kad tikrai buvau naudingas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4387 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...