Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3996 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Trailer - anonsas (arba pristatomasis filmas) Prieš kuriant ką nors pasidomėk :) http://lt.wikipedia.org/wiki/Filmo_anonsas pasiskaityk anonso apibrėžimą, nes šis video visiškai nieko vertas

Arba bent jau kaip nors kitaip pavadink savo ,,Treilerį"

Redaguota , nario Bolter

Trailer - anonsas (arba pristatomasis filmas) Prieš kuriant ką nors pasidomėk :) http://lt.wikipedia.org/wiki/Filmo_anonsas pasiskaityk anonso apibrėžimą, nes šis video visiškai nieko vertas

Arba bent jau kaip nors kitaip pavadink savo ,,Treilerį"

Sakai nieko vertas?

Prašau, laukiu geresnio, arba bent tokio video :)

(redaguota)

Sakai nieko vertas?

Prašau, laukiu geresnio, arba bent tokio video :)

Treilerių šiuo metu tau negaliu nei vieno pateikti savo, bet apie video kūrimą ir editinimą išmanau tikrai labai daug, jei neramina iš kur ką žinau apsilankyk https://www.youtube.com/user/TheRelistic mano kanale.

P.S. šiuo metu YouTube vyksta būt kempas, todėl patariu ir tau ten nueiti, tave pamokinsi įvairios žvaigždės. (Viskas vyksta internetu ir Google + pagalba.)

Redaguota , nario Bolter
(redaguota)

Treilerių šiuo metu tau negaliu nei vieno pateikti savo, bet apie video kūrimą ir editinimą išmanau tikrai labai daug, jei neramina iš kur ką žinau apsilankyk https://www.youtube.com/user/TheRelistic mano kanale.

P.S. šiuo metu YouTube vyksta būt kempas, todėl patariu ir tau ten nueiti, tave pamokinsi įvairios žvaigždės. (Viskas vyksta internetu ir Google + pagalba.)

Nepyk, bet tavo kanale tikrai nieko gero nepamačiau :D kalbu apie montažą ir t.t, nes jo tiesiog išvis nėra :) O jeigu kalbi apie peržiūrų skaičių ir t.t - tiesiog gerai išplatintas kanalas :) Pats turėjau ankščiau kanalą, ir turėjau partnerystė su youtube, iš kurio gaudavau pinigus :) Ir šiuo metu šiame naujame kanale (SportMixesLT) bandau atgauti partneryste, tai kad nesigavo tau pasigirti, nes nieko gero neparodei :) Be to, video'uose vertinama ne tik turinį, bet ir montažas (edit) :)

P.S. Galim tiesiog eiti VFX kova ir viskas :)

Redaguota , nario -calvi0ns-
(redaguota)

Nepyk, bet tavo kanale tikrai nieko gero nepamačiau :D kalbu apie montažą ir t.t, nes jo tiesiog išvis nėra :) O jeigu kalbi apie peržiūrų skaičių ir t.t - tiesiog gerai išplatintas kanalas :) Pats turėjau ankščiau kanalą, ir turėjau partnerystė su youtube, iš kurio gaudavau pinigus :) Ir šiuo metu šiame naujame kanale (SportMixesLT) bandau atgauti partneryste, tai kad nesigavo tau pasigirti, nes nieko gero neparodei :) Be to, video'uose vertinama ne tik turinį, bet ir montažas (edit) :)

Priešingai nei tavo kanale aš nekuriu ,,montažų" arba taip visiems nuvalkiotų gameplay'jų . Turbūt kanalas išpopulerėjo, nes kuriu orginalius ir nenuvalkiotus video kurių priešingai nei pas mane - pas tavęs nerasi. Gerai, kad turėjai partneryste, aš irgi šiuo metu turiu partnerystę ir iš to uždirbu pinigus lygei taip pat (pasigirsiu, net turėjau savo networką kuris dabar priklauso kitam asmeniui (tai tik parodo mano patirtį)) Partneryste nėra sunku gauti, jei jos moki gerai ieškoti gali rasti įvairių networkų, kad ir tą patį nuvalkiotą Machinimą. Pasigirti aš net nenorėjau, o norėjau padėti ir išaiškinti tavo klaidas tuo pačiu ir pakritikuoti (Bet matosi esi kažkas ,,aukščiau" visko, kad nesugebi nei to priimti). Taip video vertinama pagal viską, bet jei video neturės gero turinio, kam tą video redegavimą naudoti ar ne ? Aš irgi moku kaip tu sakai edit'inti , nes be paprastų žinių tokio kaip ŠITO video neitų sukurti, nes čia reikia ne tik dėti tekstus ir blyksinti ekraną, bet ir parinkti normalaus turinio, atrasti geras kameros vietas, bei panaudoti kine naudojančius paprasčiausius elementus. Todėl aš galiu pasakyti ką tik noriu, nes žinau jus tokius ,,editerius" juk jūs patys ,,geriausi".

Redaguota , nario Bolter

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3996 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...