Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4391 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš už tiek pasiimčiau kokį pigų "Alienware" PC ir ramus būčiau :) O už tokią kainą geresnis build išeitų.

Alienware :D:D:DD:D:D. Uz logotipa logiska moket 20-50% visos sumos. Ju marketingas ir reklama yra labai stipri, todel ir perka nieko nenusimanantieji ju PC. Tas pats su Razer ar kitu gamintoju "ultra duper sniper auto shot killer edition" reklamomis. Razer ausines, kurios tarkim, kainuoja 200lt, tu sumoki 50lt uz pacia gamyba, 100lt uz firmos pavadinima ir 50lt uz "kietuma".

Temos autoriui - pc geras, bet nemanau, kad zaidimams siuo metu ir artimiausiu metu verta pirkti i7. Pilnai uztektu kokio i5 4670k su lengvesnemis overclock galimybemis ir isigyt geresne vaizdo korta.

(redaguota)

Alienware :D:D:DD:D:D. Uz logotipa logiska moket 20-50% visos sumos. Ju marketingas ir reklama yra labai stipri, todel ir perka nieko nenusimanantieji ju PC. Tas pats su Razer ar kitu gamintoju "ultra duper sniper auto shot killer edition" reklamomis. Razer ausines, kurios tarkim, kainuoja 200lt, tu sumoki 50lt uz pacia gamyba, 100lt uz firmos pavadinima ir 50lt uz "kietuma".

Temos autoriui - pc geras, bet nemanau, kad zaidimams siuo metu ir artimiausiu metu verta pirkti i7. Pilnai uztektu kokio i5 4670k su lengvesnemis overclock galimybemis ir isigyt geresne vaizdo korta.

Šiaip sutinku, pats namuose turiu alienware, tėvas naudoja jį kaip darbinį, nes buvo reikalingas labai galingas kompas + kad būtų nešiojamas, tai lošiau BF3 su juo, nieko įspūdingo.. tik kad korpuso šviesos gražios :D

Redaguota , nario iNk
(redaguota)

buildas prastas, bet turėtų veikt visi žaidimai ant max

Aš tau nedėsiu pigesnio procesoriaus. Man šis kompiuteris bus reikalingas ne viem žaidimams.

Ir turbūt dėl pagrindinės plokštes. Man ji ne tam kad tik dalys susidėtu, man taip pat ji yra skirta kad ateityje būtų galima pasitobulinti kompiuterį.

Redaguota , nario Defrix
(redaguota)

Aš tau nedėsiu pigesnio procesoriaus. Man šis kompiuteris bus reikalingas ne viem žaidimams.

Ir turbūt dėl pagrindinės plokštes. Man ji ne tam kad tik dalys susidėtu, man taip pat ji yra skirta kad ateityje būtų galima pasitobulinti kompiuterį.

Tai taip iš karto reikėjo sakyt. Kam dar klausi kitų nuomonės apie pc, jeigu pats įsivaizduoji, kad gali susirinkt geriausia kompą? Galiu pasakyt tik tiek, kad šūdas. Bet net neverta tokiems kaip tu įrodinėt ir gaišt savo laiką. Be to jeigu ateityje norėsi pasitobulint (OC kaip supratau) nieko nepavyks, nes reiks aušintuvo. Be to jeigu naudosi ne tik žaidimams pirk 8gb ram 1 kaulą.

Redaguota , nario eimantasd

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4391 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...