Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, ieškau žmonių kurie yra dosnūs, nesavanaudžiai, ir turi pinigų, arba žino iš kur gauti nemokamų dalykų. Taigi, mano idėja yra ganėtinai paprasta, bet aš jos neviešinsiu. Galima bus užsidirbti, tik tiksliai nežinau kiek. Susisiekite su manimi per skype - Giedrius1881, ir susitarsim.

Skype - Giedrius1881

Dėl investavimo, aš daugiausiai investuosiu. Tinklapiui, ir t.t

Redaguota , nario - Positive.
  • Teigiamai 1

Sveiki, ieškau žmonių kurie yra dosnūs, nesavanaudžiai, ir turi pinigų, arba žino iš kur gauti nemokamų dalykų.

Nuo šio sakinio atkrenta beveik visi :D o taip tai galbūt ir aš tinku :P nelabai dosnus esu ir turtingas bet žinau kur gaut nemokamų dalykų kartais :P

****Do Apyrankės**** Fb:
(redaguota)

Sveiki, ieškau žmonių kurie yra dosnūs, nesavanaudžiai, ir turi pinigų, arba žino iš kur gauti nemokamų dalykų.

Nuo šio sakinio atkrenta beveik visi :D o taip tai galbūt ir aš tinku :P nelabai dosnus esu ir turtingas bet žinau kur gaut nemokamų dalykų kartais :P

Šitą pastebėjau... Lietuviai tokie žmonės, nori tik visko, o patys nieko negali. Aš taip pat nelabai turtingas, bet dosnus, ir daug nemokamų dalykų randu.

Nerašykit tie kurie nori daug užsidirbti. Uždarbis mažas.

Šitą pastebėjau... Lietuviai tokie žmonės, nori tik visko, o patys nieko negali. Aš taip pat nelabai turtingas, bet dosnus, ir daug nemokamų dalykų randu.

Nerašykit tie kurie nori daug užsidirbti. Uždarbis mažas.

Planuoji kažką panašaus darykit kaip gaukdykai.lt? Jei taip, sėkmės! :)

logohover.png

(redaguota)

Planuoji kažką panašaus darykit kaip gaukdykai.lt? Jei taip, sėkmės! :)

Kažką dar platesnio.

O ko tu nori? Žmonės niekada ne investuos, jei tavo įdėja nėra įdomi jiems, nėra iš jos didelio pelno, kad atsipirktų. Tai pat jei investuotų tai tik tie, kurie jau matytų projekto pradžia, investuotojų ieškok forume, ten investuotojai geri, tik tiek, kad jei pasiplausi turėsi daug nemalonumų. 

Noriu geresnės Lietuvos. Nėra į ką investuoti.... Tam pinigų nereiks daug. MAX - 5LT, man reikia gerų žmonių.

Geri žmonės rasti. Rakinkit.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...