Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4403 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi supergames.lt portalo lankytojai.

Taigi kiek supratote iš pavadinimo aš ieškau bet kokio SA-MP projekto. Tipas gal labiau prie širdies patiktų real life ar pnš. bet galiu dirbti ir su derby bei stunt serveriais.

Ką aš galiu ?

Pavadinsiu savę universalu. Moku scriptint (1,5 metai patirties), mappint (2 metai patirties), su photoshop (4 metai patirties) ir su html, ipb ir php-fusion (1 metai patirties).

Dar šiek tiek išmanau XML tipus ir su dizainais susitvarkau gan neblogai.

Kas aš esu ?

Savęs projekte nežadu atskleisti kaip žmogaus. Man tiesiog 15 metų ir negyvenu lietuvoje.

Ko aš noriu ?

Tiesiog turėti šiek tiek patirties kitų kontroliuojamame laive. Pinigai nelabai svarbu, prašysiu tik tada kai jau pelnas būs (bent 18%)

Kiek aš būsiu projekte ?

Žadu būti iki rugsėjo pradžios. Po to teks su manimi atsisveikinti.

Sudomintas?

LXhYGbX.gif

Sveiki visi supergames.lt portalo lankytojai.

Taigi kiek supratote iš pavadinimo aš ieškau bet kokio SA-MP projekto. Tipas gal labiau prie širdies patiktų real life ar pnš. bet galiu dirbti ir su derby bei stunt serveriais.

Ką aš galiu ?

Pavadinsiu savę universalu. Moku scriptint (1,5 metai patirties), mappint (2 metai patirties), su photoshop (4 metai patirties) ir su html, ipb ir php-fusion (1 metai patirties).

Dar šiek tiek išmanau XML tipus ir su dizainais susitvarkau gan neblogai.

Kas aš esu ?

Savęs projekte nežadu atskleisti kaip žmogaus. Man tiesiog 15 metų ir negyvenu lietuvoje.

Ko aš noriu ?

Tiesiog turėti šiek tiek patirties kitų kontroliuojamame laive. Pinigai nelabai svarbu, prašysiu tik tada kai jau pelnas būs (bent 18%)

Kiek aš būsiu projekte ?

Žadu būti iki rugsėjo pradžios. Po to teks su manimi atsisveikinti.

Sudomintas?

4 m. patirtis, ir toks parašas :DDD. Ir tipo greitukas. 

Nu as irgi imu abejoti, kad per 4m galima susukti tik toki parasa, pats su ps dirbu apie 2metus, darbai nera ispudingi ir geriausi, taciau lyginant su tavo parasu, tavo 4m darbo su photoshop tas pats nieko, tai galima lygint tada ir kitus tavo dalykus, kad tavo skriptinimas 1.5m lygus 1men normaliu ziniu  :)  Tiesiog darbu nemaciau tvirtai teikti negaliu, taciau suprask, kad didesni skaiciai nevisada pasako zmogaus sugebejimus  :taika:

• Parašė po 2 savaičių...

Dėkui už rekomendacijas :) Be to norėčiau pridurti jog esu jau senai projekte kaip mapperis. Projektą kuriame nuo 0. Pats dar prisidedu prie scriptinimo (bet yra kitas žmogus kuris tai daro), taigi kaip ir nebeieškau projektų :) O rekomendatoriams siūlyčiau patiems ką nors gero užsiimt, nes nei vienas negali patikėt kad galima ir nesamonę padaryti per 4 metus su PS bandant ką nors naują :) (biški gryžkit į realybę jog visų nuomonės skirtingos)

LXhYGbX.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4403 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...