Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3981 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

34884476f63e11fb2e043ae8eecfc443789.png

Sveiki visi, norėčiau iškarto jums prisistatyt.

Aš esu Evaldas. Man yra keturiolika metų, gyvenu nedideliame miestelyje pavadinimu Eišiškės.

Esu linksmas, draugiškas, esu labai užsispyręs, jeigu kažką pasakiau, tai tą turiu padaryt, mėgstu darbo metu pajuokauti, bet neperdaug.

Paslaugas jau esu teikęs ne kartą, bet klientų nebuvo, tad man tiesiog buvo neidomu.

2014 - ūjų metų pradžioje mėčiau programavimą ir juo tiesiog neužsiemiau.

Šiandien. 2014.06.14 ir vėl pradėjau teikti paslaugas žmonėms.

Kadangi ir vėl prisidedu prie programavimo, galėčiau prisidėt prie kokio nors projekto, padėt Projektų Savininkams,

WEB'Programuotojams, Pagalbininkams, arba tiesiog žmonėms, kuriems reikia pagalbos.

Šiuo metu galėčiau atlikt tokias paslaugas. (Aišku visų neišvardijau, nes tai užims laiko)

- IPB - Invision Power Board -

• IP.Board sistemos įdiegimas

• Sulietuvinimas

• Modifikacijų (Hook'ų) Kėlimas, Sulietuvinimas, O gal ir pačių Hookų kurimas !

• Ūnikalių dizainų piešimas

• Ūnikalių dizainų kodavimas

• Ūnikalių rangų piešimas

• Įvairios sistemos

• Tiek monitoriai SA:MP, tiek CS, tiek Minecraft

- SA:MP - San Andreas Multiplayer -
• Filterscriptų perkėlimas į gamemodą

• Filterscriptų rašymas

• Trumpų sistemų kūrimas (Su sunkesnėmis nedirbu)

• Naujokams padedu paleist serverį, paaiškinu, kaip paleist serverį su MySQL ir kituose atvejuose.

• Darbų kurimas

• Tokių sistemų kaip /gps, /navigacija, /info kūrimas

• Sistemų, fs, gamemodų taisymas nuo klaidų.

[Nuo 0 gamemodo nerašau]

- PHP -

• Kodo rašymas

• Kodo taisymas

• Kodo sujungimas su HTML kodu

• Sistemos rašymas

• Tokių sistemų kaip "Pakvietimų sistema" , Užsakymo sistemos ir kitos panašios.

- HTML -

• Dizaino kodavimas ant HTML (Tūrite turėti .PSD failą)

- Photoshop (Fotošopas) -

• Avatarų piešimas (Projektams, Nariams)

• Parašų piešimas

• Banerių piešimas

• Dizainų piešimas 

• Logotipų piešimas

- VB.NET -

• Programų rašymas/kodavimas

• Galimybė sukurt specialią programą jūsų serveriui

- Informacija -

• Jeigu jūsų nepriėmu į skype draugus, arba neatrašau - tai nereiškia jog aš jus ignoruoju, tai gali būt dėl to, kad aš jau esu užimtas, ir prekę atlieku jau kitam žmogui, arba kompiuteris įjungtas, o aš įšėjęs. Tad šiuo metu palaukite, ir manęs vėliau neignoruokite.

• Jeigu jūs manęs paprašysite sukurti tokią ir tokią sistemą. - Jeigu ji bus kaip tik man, tai ją sukursiu su malonumu, bet jeigu ji man bus per sunki, ir negalėsiu sukurt, tai neišsisukinėsiu "Palauk, rytoj pabaigsiu, šiandien neturėjau laiko" ir t.t, - ne, aš pasakysiu klientui, kad man tavo užsakymas yra per sunkus, ir kolkas nedirbu su tokiomis sistemomis.

• Jeigu manę apgausi - Jeigu apgausit, tai turėsim susitart geruoju, aš nerašysiu jums, ir negąsdinsiu tokiomis frazėmis ("Ė bachuras atiduodi pinigus arba aš turiu drauga hakeri kuris tavo interneta atjungs") - Ne, tai gali būt net juokinga. Tiesiog jeigu nesumokėsit, tai paplatinsių jūsų informaciją internete, kad žmonės būtų atidūs su kuom susisieja.

- Kontaktai -

el. pašto adresas: [email protected]

• Teigiamai 2

- PHP -

• Kodo rašymas

• Kodo taisymas

• Kodo sujungimas su HTML kodu

• Sistemos rašymas

• Tokių sistemų kaip "Pakvietimų sistema" , Užsakymo sistemos ir kitos panašios.

Tik nereikia

Jeigu kartą padėjai, tai nereiškia jog nieko neišmanau -_- , tiesiog pripratęs aš prie naujesnių kodų, o ten buvo echo'"\n ten kažkaip..Ir kad sesijomis nemokėjau naudotis irgi nereiškia jog nemoku PHP :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3981 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...