Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4422 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Absurdas. Koks tikslas eit pas tave jeigu tu nemoki pinigų ir projektus uždarai po kelių savaičių?

Labas. Nemoku pinigų? Atrandu, kas for free.. Pažintys Edgarai, pažintys. Ah jau čia aš pats kaltas, kad nesugebu išlaikyt ilgiau, bet visgi aš galiu klysti daug kartų kaip ir kurti projektus. :)

Guess who's back

Nors vienas žmogus turi smegenis.. -_-

Tikrai ne vienas, yra ir daugiau, tiesiog jie pasižiūri, nusijuokia ir nueina. 

Man kitokių komentarų nereikia, man giliai ph ką manot apie mane ^^ aš nebandau įtikti, tegul man bando įtikti ^^

Moderatoriai rakinkit temą bei bauskit freeposterius!

Su Arme nepavyko, tai pabėgai? Oj blogai, oj. Na, bet sekmės, neturiu nieko nei prieš tave, nei prieš Arminą.

logohover.png

Tikrai ne vienas, yra ir daugiau, tiesiog jie pasižiūri, nusijuokia ir nueina.

Su Arme nepavyko, tai pabėgai? Oj blogai, oj. Na, bet sekmės, neturiu nieko nei prieš tave, nei prieš Arminą.

Arminas yra grynas debilas kuris už savo darbą nori pinigų nors buvome komandoje visi. Meluodavo, kad modifikacija atsiųs ir t.t, tad aš galiu 100x geresnį projektą sukurti. Ačiū.

Guess who's back

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4422 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...