Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4007 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nelabaj man šis tavo darbas. 7/10

Kas blogai ir ko nėra:
1.Tvora netinkama armijos bazei.
2.Visą bazė galėtu buti labiau apsaugota.
3.Nepastebėjau pastate valgykos :?
4.Dar nepatiko Malunsparniai ant pastato.

Tobulėk.

(redaguota)

Mielasis Grisha jai jums mano mapp tau nepatinka tai tik jum vienam atrodo kad mano mapp visi yra nesamones.

,, Daxuja kartų buvęs mapperis !!! '' sita fraze man turetu pasakyti kad tu esi Pro mapperis bet paziurejas i tavo mapp sunides ir .t.t supratau kad tu esi paprastas megejas kaip ir as. Ir būk mielas Grishai kai tavo mapp Sudo vertes nezemink mano mapp ;)

Redaguota , nario Meperiūga

6456778e5bc789b2664d425b1362337d874.png

(redaguota)

Mielasis Grisha jai jums mano mapp tau nepatinka tai tik jum vienam atrodo kad mano mapp visi yra nesamones.

,, Daxuja kartų buvęs mapperis !!! '' sita fraze man turetu pasakyti kad tu esi Pro mapperis bet paziurejas i tavo mapp sunides ir .t.t supratau kad tu esi paprastas megejas kaip ir as. Ir būk mielas Grishai kai tavo mapp Sudo vertes nezemink mano mapp ;)

Dar vienas index_f atsidaro , nieko daugiau negaliu pasakyti.

Bei aš nesakau kad tavo visi mapp nesamonės , kažkada senai nrm mappinai tik dbr pradėjai kažką mappint

Taip užpisa tokie kaip tu *Myliu SuperGames.lt* atėje pamapina 1 menėsį galvoja kad čia *Myliu SuperGames.lt* geriausiai mappina.

Tai tu čia mano mappų nelygink su savais....

O tas užrašas tesiog daug pas ką pastėbėjau rašo ten vmg.lt buvęs mapperis ir t.t. :D o aš šiaip parašiau kad daug kartų buvau mapperis ;D

Nėra čia ko su tavim ginčitis , nes viskas beprasmiška , mapp kovų irgi beprasimka nes ir aš ir tu gali draugų prisikviest tai čia nesamonė. Manau abudu žinom kas iš mūsų geriau mappina ;) jeigu nesupranti tai galim skype arba ts pasikalbėti ;)

Redaguota , nario Grisha

(redaguota)

Dar vienas index_f atsidaro , nieko daugiau negaliu pasakyti.

Bei aš nesakau kad tavo visi mapp nesamonės , kažkada senai nrm mappinai tik dbr pradėjai kažką mappint

Taip užpisa tokie kaip tu *Myliu SuperGames.lt* atėje pamapina 1 menėsį galvoja kad čia *Myliu SuperGames.lt* geriausiai mappina.

Tai tu čia mano mappų nelygink su savais....

O tas užrašas tesiog daug pas ką pastėbėjau rašo ten vmg.lt buvęs mapperis ir t.t. :D o aš šiaip parašiau kad daug kartų buvau mapperis ;D

Nėra čia ko su tavim ginčitis , nes viskas beprasmiška , mapp kovų irgi beprasimka nes ir aš ir tu gali draugų prisikviest tai čia nesamonė. Manau abudu žinom kas iš mūsų geriau mappina ;) jeigu nesupranti tai galim skype arba ts pasikalbėti ;)

:DDD tu cia man grasini? Nusileisk ant zemes...nei tu nei as dar nemokam mappinti as dar mokinuosi.ir dedu darbus kad suzinociau kur klystu 

Tavo mappus ankščiau ne komentavau , bet galiu pasakyti , kad mappini pilnas nesamonės.

o tavo sitas komentaras man nk nepades suprasti kur klystu.

Redaguota , nario Meperiūga

6456778e5bc789b2664d425b1362337d874.png

(redaguota)

:DDD tu cia man grasini? Nusileisk ant zemes...nei tu nei as dar nemokam mappinti as dar mokinuosi.ir dedu darbus kad suzinociau kur klystu 

o tavo sitas komentaras man nk nepades suprasti kur klystu.

kalbėk už save , jeigu nemoki mappint tai nereiškia kad aš nemoku ;) ir šiaip jeigu sakai kad nemokam mappinti tai mes išvis nemappintumeme.Prie ko čia grasinu?

Pasakyk man tik tai , tu manai kad geriau už mane mappini ?

Redaguota , nario Grisha

Dar ne;)

dar ;D tu manai tik vienas tobuleji ?.

Tai jeigu nemanai tai tada prieš tave nieko neturiu blogo. Tik kai komentuoji kitų darbus tu pagalvok ar geriau galėtum ir komentuok ;) Ir dar vienas dalykas jeigu nori būti geru mapperiu , nemapink kaip Index_F https://www.youtube.com/user/IndexFuzion/videos panašiai bandai mappink iškart sakau nedaryk kaip jis , nes tas grybas mappina kažkokias pievas ir laiko save vos negeriausiu kaip yra vos neblogiausias ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4007 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...