Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pagalbos! kur kreiptis?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4441 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest SomethingElse

Nemanau, kad jis tave apgaudinėja, o jaigu apgaudinėja rašyk į sukčių skiltį ir pan daug kas pamatys ir nepirks iš jų nieko.

Patikėk apgaudinėja, turiu paskyra su 40lt balansu, noriu užsisakyti domėną ir visą laiką speceliai jie atšaukia ir verčia mane papildyti daugiau balansą, prašiau gražinti mano pinigus, bet jie kažką ten nusišneka kad ne pinigų keitikla ir panašiai, sako tipo reik pirkt paslaugas už tuos pinigus, nors jie man paslaugų nesuteikia, AFERISTAI!

Patikėk apgaudinėja, turiu paskyra su 40lt balansu, noriu užsisakyti domėną ir visą laiką speceliai jie atšaukia ir verčia mane papildyti daugiau balansą, prašiau gražinti mano pinigus, bet jie kažką ten nusišneka kad ne pinigų keitikla ir panašiai, sako tipo reik pirkt paslaugas už tuos pinigus, nors jie man paslaugų nesuteikia, AFERISTAI!

Tada pasidaryk visus įrodymus ir kelk į sukčių temą.

6bdeff423fac308fa439cdc68326dd20665.jpg

Guest SomethingElse
(redaguota)

nu aš neturiu laiko kelt į kažkokias sukčių tėmas, aš prašau, kad jūs man pasakytumėt kur man kreiptis, kad padėtu susitvarkyt su tokiu aferizmu.

Redaguota , nario SomethingElse

Eik į tavo miesto, tavo gyvenamosios vietos PK (policijos komisariatą) parašyk pareiškimą su nuotraukomis ir mokėjimų išrašais, parašyk pareiškimą. Policija tikrai nagrinėja tokias bylas, aš iš savo patirties sakau, buvo ant manęs parašę tipo kad pinigus vogiau ir reikalavau duoti man litų, bylą žinoma laimėjau, bet kad policija nagrinėja tokias bylas - faktas.

Paslaugų tiekimas (Pawno, PhotoShop, Ip.Board Pilnas TVS žinojimas, dizainų kūrimas)

Spausti čia

Šimtai sumušimu ir įbrėžimu, patempimų ir išnirimų, tūkstančiai valandų mokymosi, milijonas lašų prakaito ir tai tik tam kad tapti geresniu. "Status Unifight"

aa7d1501c5800d0b968e22dc5a7901b290.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4441 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...