Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4440 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi kaip matote keičiu steam acc į kito žaidimo gifta arba mc gifta  . Jei susidomėjai rašyk i skype loriax1

PIRMAS NEINU!!!!! 

Foto:

http://xes.lt/di-JBXN.png

Laukiu pasiulymu  :) Jei norit keisti į steam gift pageidautina , kad butu DayZ standalone , na , bet jei sugundins kitas pasiulymas priimsiu ir kitą.

Taip pat acc balance yra 0,55 euro wallet.

Taip pat pridėsiu Pid kodą , kad jei kažkas apgautu susigražintumėte acc ;)

Redaguota , nario Armis

Sakai pirmas neini...  Gauni gift'ą ir išmeti iš kontaktų... Ir beto manau niekas nekeis, nes jei apsikeistu tai paskui tu dar per support arba per žaidimo gift code kodą atgausi. Neapmulkinsi.

+Rep juk tai nieko nekainuoja.

(redaguota)

Kam reikės tas keisis aš nesakiau , kad jis man atsius ir dingsiu pirmas dalykas atsiusiu jam duomenys gausiu į paštą kodą jis man gift tada aš jam tą kodą. Ir galės džiaugtis. Ir jei kas nepatinka prašau nekomentuok ;)

+ duosiu Pid kodą tai nėr ko čia nervintis ;)

Redaguota , nario Armis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4440 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...